Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Спортивные штаны палаццо с высокой талией с карманами трикотажные на резинке с лампасами со вставками без манжетов ISSA PLUS 14311 M черные (issa2007682544097)

Код :  419993199
  • Отзывы про товар продавца «ISP»
  • Татьяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 2XL. Цвет: Темный коричневый

Класні штани, на високий зріст. Відповідають розміру

• Продавец  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Софія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: «ISP». Размер: 2XL. Цвет: Черный

Мої улюблені штани. Вже заносила сірі, потім купила такі собі і мамі. І цьогоріч ще от чорні. Трошки підрізала низ, бо зріст менший ніж на цей розмір.

Достоинства:
    Легко перуться і швидко сохнуть. Хороша резинка на поясі, не перекручується і не розлазиться тощо.
    Недостатки:
    Ну хіба шо зріст. Але це було б несерйозно писати. Ми усі різні.
    • Продавец  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Коровецька О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Серый

Дуже сподобались,легкі та зручні,сіли ідеально.Буду замовляти ще в чорному кольорі.Дякую.

• Марина И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Темный серый

февраль 2025 года получила штаны ,примеряла.Всё хорошо .Как будут в носке ,посмотрю .Ещё через какой то промежуток времени напишу более подробно

Достоинства:
    Хорошие штаны!Длинные ,немного внизу расширены