Отзывы покупателей о Гребень расчёска для кошек и собак фурминатор для вычёсывания блох и вшей у котов VMHouse 14 см белый (0037-0001)

Код:  420013185

Маленький гребінець
    Розчисує нормально будемо тестувати

• Надія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Замовила для своїх пухнастих улюбленців та для улюбленців подруги .хороший гребінець для вичісування

• Анастасия
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Хорошая расческа, маленькая, идеальная по размеру для кошки, свою функцию выполняет отлично, удобно лежит в руке, и кошке понравилась

Достоинства:
    Размер, удобная ручка,
  • Микола М***

Все ок.

Доброго дня, Миколо!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що наш фурмінатор Вас задовольнив. Прості та ефективні рішення — це саме те, що ми прагнемо запропонувати нашим клієнтам. Сподіваємось, що і надалі цей інструмент буде корисним у догляді за Вашими улюбленцями.

Якщо у Вас будуть додаткові питання або захочете ознайомитися з іншими товарами, будемо раді бачити Вас на нашій сторінці: ссылка. У нас багато товарів, які можуть стати в пригоді!

• Людмила К***

Дуже добрий

Достоинства:
    Якість

Вітаємо Вас, Людмило!

Ми раді, що Вам сподобався наш товар. Дійсно цей Гребінець розчісувач дуже якісний і Ваш відгук дуже допомогає наступним замовникам.

Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.

• Олег В***

Все быстро и хорошо

• Продавец  VM HOUSE

Олеже, нам дуже приємно чути від Вас слова вдячності!

Ми дуже раді, що Вам сподобався цей Гребінець розчісувач і наш сервіс.

Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!

• Юрій К***

Очень хорошая,удобная вещь

Достоинства:
    Металлические зубчики

Доброго дня, Юрію!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді чути, що фурмінатор виявився зручним і повністю виправдав Ваші очікування. Металеві зубчики справді забезпечують ефективне вичісування, що робить цей інструмент незамінним помічником у догляді за шерстю домашніх улюбленців.

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або захочете переглянути інші товари, запрошуємо зазирнути до нашого магазину: ссылка. Там Ви знайдете ще багато цікавого для догляду за улюбленцями.

• Маленяк О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Купувала для котів. Розмір влаштовує. Бліх вичісує добре, шерсть також. Спочатку котам було дещо незвично, оскільки саме таким гребінцем користувалася вперше, але потім вони стали його нормально сприймати.

Достоинства:
    Добре вичісує бліх та шерсть
    • Продавец  VM HOUSE

Шановна Ольго, вітаємо Вас!

Дякуємо за Ваш детальний відгук! Раді чути, що фурмінатор став корисним у догляді за котиками та ефективно справляється як із вичісуванням бліх, так і з шерстю. Чудово, що Ваші улюбленці швидко звикли до нового інструменту — це завжди важливо, коли тварини почуваються комфортно.

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання чи побажання, будемо раді допомогти. Також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами для догляду за тваринами на нашій сторінці: ссылка. Впевнені, що знайдете ще більше корисних речей!

• Диана Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Купила для собаки 15 кг, немного не расчитала, для большой собаки расчестка слегка мелковата, но все равно несмотря на маленький размер очень хорошо вычесался подшерсток, если бы брала размер больше чесались бы быстрее, но и так сойдёт.У собаки шерсть жесткая, средней длины.

Достоинства:
    Хорошее качество, компактный размер,
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  VM HOUSE

Вітаємо Вас Діано!

Дякуємо Вам за відгук, за Вашу участь у формуванні загального досвіду і рейтингу. Це дуже допомогає наступним замовникам. Дійсно, цей Гребінець розчісувач якісний, багатьом подобається.

• Єлизавета Т***

Мені подобається

Достоинства:
    Дуже гарно вичісує
    • Продавец  VM HOUSE

Єлизавето, дякуємо Вам за позитивний відгук на нашу продукцію!

Бажаємо задоволення вашому улюбленцю)

• Тарас Г***

Файний гребінець. Рекомендую!

• Продавец  VM HOUSE

Тарасе, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.

• Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Успешно вычесали блох. Рекомендую!

• Продавец  VM HOUSE

Ірино, дякуємо за Ваш вибір, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами! Ми раді, що Вам сподобався наш товар. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.

• Сергій М***

Гребінець вичісує добре!

Вітаємо Вас, Сергію!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Ми раді, що наш гребінець ефективно справляється зі своїм завданням і допомагає підтримувати шерсть Вашого улюбленця в порядку. Ваша задоволеність продукцією — це найкраща оцінка нашої роботи.

Якщо у Вас виникнуть запитання або бажаєте подивитися інші товари для догляду за тваринами, запрошуємо відвідати наш магазин: ссылка. Там Ви знайдете ще більше корисного для Ваших улюбленців!

З найкращими побажаннями, VMHouse

• Полина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Гарна якість. Гребінець за таку ціну чудовий!

Добрий день, Поліно!

Дякуємо за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені якістю фурмінатора і відзначили його чудове співвідношення ціни та функціональності. Такі відгуки завжди мотивують нас підтримувати високий рівень якості продукції.

Якщо Ви шукаєте ще щось корисне для своїх домашніх улюбленців або просто для дому, запрошуємо ознайомитися з нашим асортиментом: ссылка. У нас багато цікавого, що може стати в нагоді.

З повагою, команда VMHouse

• Кристина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Задоволена покупкою. Купували різні гребінці і набагато дорожче, але цей виявився найкращим для нас.

Доброго дня, Христино!

Щиро дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашого фурмінатора! Дуже приємно знати, що, попри свій доступний цінник, він перевершив навіть дорожчі аналоги і став найкращим для Вас і Вашого улюбленця. Ми завжди прагнемо пропонувати якісні товари за розумною ціною, і Ваші слова — чудове підтвердження цього.

Якщо у Вас виникнуть додаткові запитання або зацікавлять інші товари для догляду за тваринами, запрошуємо переглянути наш асортимент: ссылка. У нас ще багато корисного та цікавого!

• Артем Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Хороший фурминатор. Очень эффективный.

Вітаємо Вас, Артеме!

Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно чути, що наш фурмінатор виправдав Ваші очікування та виявився таким ефективним. Ми завжди прагнемо забезпечувати якість і функціональність наших товарів, тому раді, що Ви залишилися задоволені покупкою.

Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або Ви шукаєте інші товари для догляду за домашніми улюбленцями, запрошуємо переглянути наш асортимент за посиланням: ссылка. Впевнені, що знайдете ще більше корисних продуктів!

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE

Гребінець класний. Не вириває шерсть, не травмує шкіру. Я задоволена. Дякую!

Шановна Галина,

Дякуємо за Ваш відгук про наш гребінець для кішок та собак! Ми раді, що вона Вам сподобалася. Ваша оцінка є дуже важливою для нас. Хочемо повідомити, що ми маємо інші інструменти для грумінгу (щітка, пуходерка, рукавичка для вичісування, колтуноріз, лежанки, будиночкі), обов'язково подивіться наш асортимент ссылка. Якщо у Вас є питання або побажання, звертайтесь до нас. Ми завжди раді допомогти. Дякуємо за Ваш вибір та за те, що поділилися вашим досвідом з нами.