Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Шарики мячики для пуховиков курток полотенец вещей сбора шерсти волос стиральные войлочные резиновые эластичные мячи для машинной стирки шары теннисные мячики к сушке стиральной машины сушильной машинки тенниса шерстяные из войлока Hechpro 3 шт АН3975

Код :  420144489
  • AI аналіз відгуків
    32 відгуки:  83% позитивних, 7% нейтральних, 10% негативних
    Покупці загалом задоволені покупкою м'ячиків для прання: більшість відзначає хороший результат прання, універсальність у використанні й відповідність якості. Особливо виділяють швидкість доставки та оперативність вирішення питань із продавцем. Однак деякі клієнти висловлюють незадоволення якістю (листя тріщинки, неякісна упаковка) й тим, що замість спеціалізованих м'ячиків для пуховиків надходять звичайні тенісні. Проблем із фарбуванням речей або використанням для масажу зазвичай не виникає.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Наталія Г***

Дякую))

Достоинства:
    Максимально швидка доставка, акуратно запаковані. М'ячики прийшли в хорошому стані без пошкоджень. Єдине що упаковка відрізняється від фото (інший надпис). Загалом покупкою задоволена.
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо Вам за відгук та теплі слова

Дуже раді, що Ви задоволені покупкою та швидкістю доставки!

Виробник інколи оновлює дизайн, тому надпис може відрізнятися, але сам товар залишається без змін за якістю та характеристиками.

• Виктория Ч***

Все Чудово!

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Щиро дякуємо Вам за відгук та довіру до нашого магазину. Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою

• Галина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Пакування не таке як на фото.

Доброго дня!

Хочемо зазначити, що отримані Вами м’ячики для прання повністю відповідають фото, представленим на сторінці товару.

Якщо у Вас виникли додаткові питання — будь ласка, напишіть нам, із задоволенням допоможемо розібратись

• Аліна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Товар не відповідає фото.

Добрий день!
      Дякуємо за Ваш відгук.

Нам дуже важливо, щоб товар відповідав очікуванням наших покупців. Зазначимо, що всі фото на сторінці товару зроблені з реального зразка.

Якщо отриманий товар має дефекти, не відповідає опису або Вашим очікуванням, будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки — ми обов’язково підкажемо, як вирішити ситуацію (обмін/повернення).

Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Яна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже токсичний запах. Назва не відповідає упакуванню. Якісь смердячі тенісні але і для тенісу ніякі м'ячики. Не рекомендую то як

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за Ваш відгук та за те, що поділилися своїм досвідом. Нам дуже шкода, що товар не виправдав Ваших очікувань і спричинив незручності через запах та зовнішній вигляд.

Хочемо уточнити, що дані м’ячики не призначені для гри в теніс. Виробник зазначає, що вони розроблені виключно для використання у пранні, наприклад для полегшення прасування та пом’якшення тканини.

Ми щиро вдячні за Ваш відгук, адже він допомагає нам та іншим покупцям краще розуміти призначення товару. Рекомендуємо уважно перевіряти опис і призначення перед покупкою, щоб уникнути непорозумінь.

• Анна-Мария П***

Якість не дуже
    Два прийшли нормальні, а один помʼятий і весь нерівний. Вертати не стала, бо оплатила наперед і це зайняло багато часу. Покупкою незадоволена, не рекомендую.

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за Ваш відгук і нам дуже прикро, що покупка залишила негативні враження
      Хочемо звернути увагу, що у разі виявлення браку або пошкоджень товару покупець обов’язково має звернутися до магазину в межах термінів і умов, передбачених чинним законодавством, для здійснення обміну чи повернення товару.

На жаль, з Вашого боку звернення щодо цієї ситуації до нас не надходило, тому ми не мали можливості оперативно вирішити питання. Зі свого боку запевняємо: ми несемо відповідальність за якість товару та завжди йдемо назустріч клієнтам, пропонуючи зручні варіанти розв’язання - обмін, повернення або компенсацію коштів.

Нам важливо, щоб кожен покупець залишався задоволений, і ми завжди відкриті до діалогу та готові допомогти у подібних ситуаціях. Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок.

• Юлія М***

Товар пошкоджений,не замовляйте.

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Перепрошуємо за ситуацію та незручності, що виникли. Нам дуже шкода, що товар надійшов пошкодженим.

Найближчим часом з вами зв’яжеться наш менеджер, щоб уточнити деталі та запропонувати вирішення питання.

Дякуємо за ваше повідомлення та розуміння.
      З повагою,
      Команда магазину

• Зоряна
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Прала з ними пуховик на режимі бавовни 30°, нічого не збилось. Чудово виконали свою функцію

• Єлизавета В***
  • Михайло К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже погана якість,прийшли не в такому упакуванні як на фото,і ще й поламані.

• Артем Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Все 3 явно лопнувшие внутри - отчётливо ощущаются обе половинки. Может, для стирки и сойдёт, но в моём понимании мячик должен быть мячиком. Возможно, это вопрос к доставке.

Достоинства:
    Недостатки:
    Деформация; неоправданная цена, как за такую поделку.
  • Олександр Г***

Все як в описі

Достоинства:
    Швидко
  • Марина П***

Свою функцію виконують

Недостатки:
    Не має
  • Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Хочу висловити подяку за оперативне вирішення питання з отриманням пошкодженого товару.

Достоинства:
    Увага та доброзичливе ставлення до клієнтів, оперативність
  • Анастасія П***

Все добре

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Чудові м'ячики для прання як верхнього одягу так і регланів. Я давно забула про проблеми з прасуванням. Дякую

Достоинства:
    речі не потрібно прасувати
    Недостатки:
    не виявлено
    • Світлана

Не розумію, що значить прання регланів? Реглан - це ж вид рукавів.

• Ольга П***

Товар відповідає опису. Качество відмінне
    Бачила вживу дуже схожий товар дешевший, і зразу подзвонила чому покупці стіки жалоб писали. Це небо і земля
    Зовні один в один, але настіки тонше і хуже, що ...
    Рекомендую продавця, не гонітся за дешевим товаром
    Завжди зрівйте Качество

Достоинства:
    Качество
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Олександра М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

все ок, швидко прийшли, працюють

Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Прислали звичайні тенісні м'ячики, ще й поганої якості. Один навіть тріснутий навпіл. Стирчить резина на швах, страшно з ними прати речі, бо такі дефекти можуть пошкодити тканину. Викинуті на вітер гроші.

Достоинства:
    Відсутні
    Недостатки:
    Дефекти, тріснутий м'ячик, відсутня упаковка, заявлена на фото товару
    • Продавец  НОВОНЕЙМ

Добрий день! Нам щиро шкода через ситуацію, що склалася. Менеджер зв’яжеться з вами найближчим часом для вирішення цього питання.

• Світлана

Дякую за оперативне вирішення питання

• Тетяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже дякую. Швидко та гарний товар

• Людмила Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Хороші м'ячики універсальні, в для прання і для масажу підійдуть. Швидка доставка.

Достоинства:
    Хороші мєячики
  • Людмила Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Отправку сделали быстро. Шарики уже использовала для стирки, немного синтепон сбился, но это не так критично. Без этих шаров было бы хуже

Недостатки:
    Синтепон в куртке немного сбился
  • Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Опис на сайті не відповідає товару. Вказано м’ячики для прання пуховиків, а насправді це звичайні тенісні. Продавець навіть підтвердив це у накладній.

• Продавец  НОВОНЕЙМ

Дякуємо за ваш відгук і перепрошуємо за непорозуміння.
      Це стандартні тенісні м’ячі (як зазначено в назві), які використовують для прання пуховиків, ковдр і подушок — вони допомагають розпушити наповнювач і запобігають злипанню пуху.
      Ми врахуємо ваш коментар і уточнимо опис товару, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому.

• Інна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Дуже задоволена. Вже прала з цими мячиками пуховик, відмінний результат, пух не збився. Попереду ще використання кульок, які збирають шерсть, для мене це актуально.

Достоинства:
    Якість і швидка доставка.
  • Едуард
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Був налаштований скептично, але різниця при пранні є. Жилетка стала більш пухнаста.

• Катерина

Мʼячі якісні. Швидка доставка та обслуговування. Дякую

• Софія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Універсальні м'ячики,використовую їх для масажу і для прання.

Достоинства:
    Універсальні
  • Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Хороші м'ячики, роботу свою виконують, колір не віддають

• Денис М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Прості м'ячики, покращили якість прання.

Достоинства:
    хороші
  • Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Чудові м‘ячики, перу з ними подушки і м‘які іграшки, також на осінь підійдуть для курток.
    Добре себе показали у використанні.

Достоинства:
    якісне прання
    Недостатки:
    нема
  • Аня Т***
  • Олександр Г***

Один м'яч був тріснутий

Достоинства:
    Недостатки:
    Тріснутий мяч
  • Євген С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Пережили два прання. Поки все ок!!!

Достоинства:
    Виконують свою функцію. Невелика вартість.
  • Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

З м'ячиками прати набагато краще. Речі більш чистіші після прання.

• Марина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Шукала такі м'ячики для масажу,але прочитала ,що їх ще і додають під час прання до машинки. Тим паче вирішила замовити і довірившись відгукам,відразу після отримання попрала з ними білий пуховик. Ці м'ячі дійсно НЕ фарбують своїм коліром,жодної жовтої плями на білому пуховику я не знайшла. Пух всередині виробу після прання був розподілений більш-менш рівномірно,тому можу впевненно сказати,що м'ячі свою функцію виконують.Рекомендую.

Достоинства:
    подвійне використання-роблю з ними масаж стоп і використовую для прання
    Недостатки:
    поки що не знайшла
  • Александра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: НОВОНЕЙМ

Мячики насыпом в почтовом пакете, никакой упаковки. Серые полоски на них толстые и кривые. Все не соответствуем тем фото, которые предоставляет продавец. Ещё и доставка до отделения розетки 6 дней

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук. Нам щиро прикро, що ви залишились незадоволені отриманим товаром.

Хочемо зазначити, що м’ячики постачаються в пакетованому вигляді без фірмової коробки, згідно з упаковкою від виробника. Можливо, пакет справді пошкодився під час транспортування або пакування — ми передамо це зауваження постачальнику для перевірки.

Також звертаємо увагу, що на пошті завжди можна перевірити товар перед отриманням і, у разі потреби, відмовитись. Додатково, згідно з правилами платформи, ви маєте право на повернення або обмін товару протягом 14 днів, якщо він не використовувався та збережено належний товарний вигляд.

Щодо термінів доставки — вони визначаються службою Rozetka, на що, на жаль, магазин не має прямого впливу.

Дякуємо за розуміння і зворотний зв’язок — він допомагає нам ставати кращими