- Максим Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Пару днів користування , політ нормальний
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого сідла. Раді, що вже за перші дні користування воно виправдовує очікування та забезпечує комфорт. Дякуємо, що обрали саме цей товар. Нехай поїздки будуть зручними та приємними, а сідло слугує довго.
- Святослав Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Мяке
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку! Приємно, що сідло здалося м’яким та комфортним. Раді, що ви обрали саме цю модель. Нехай поїздки будуть зручними та приємними, а сідло забезпечує комфорт на будь-якій відстані. Завжди відкриті до ваших наступних відгуків.
- Марта Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Люкс
- Катерина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Супер, рік користування і як нове, зручно сидіти і їхати, замовляю вдруге
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і довіру до товару! Дуже приємно, що сідло комфортне в користуванні та добре показало себе за рік їзди. Раді, що ви вирішили замовити його вдруге. Нехай кожна поїздка буде зручною та приносить лише задоволення!
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Чудове седло. Купив велосипед і проїздив на стоковому седлі три тижні. Дуже боляче було їздити. Купив це, легко поставив і коли сів то не зрозумів взагалі, чи то мій велосипед чи ні. Я ніби сів на диван. Хочу сказати що дуже радий що придбав його. Вже відкатав більше 200км і ніяких проблем. Ще й задня фара чудова
- Достоинства:
- Це та річ, яка вам треба, якщо ви любите комфорт і стиль
- Недостатки:
- Недоліків не знайшов
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за такий детальний відгук і за вибір нашого сідла OnePro. Раді, що воно зробило поїздки комфортними та що ви задоволені якістю й додатковою фарою. Нехай кожен кілометр приносить задоволення та комфорт. Будемо раді бачити вас знову!
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с красным
Чудове сідло!
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку сідла OnePro. Раді, що воно виявилося зручним і повністю виправдало ваші очікування. Нехай поїздки будуть комфортними, а нове сідло служить довго та надійно. Завжди відкриті до ваших наступних замовлень і відгуків.
- Юрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Замовив батьку на свій старий лісапет, йому сідушка не подобалась, сказав ця агонь
- Достоинства:
- Дешеве. Зручне
- Недостатки:
- Не знаю
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і довіру до товару. Раді, що сідло сподобалося батькові та виявилося зручним і вигідним за ціною. Нехай поїздки приносять лише комфорт і задоволення. Якщо з часом виникнуть зауваження чи запитання — завжди відкриті до зворотного зв’язку.
- Артем Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Норм
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку нашого сідла OnePro. Раді, що товар вам підійшов і залишив приємне враження. Нехай поїздки будуть комфортними та безпечними. Якщо з часом з’являться зауваження чи запитання — завжди відкриті до зворотного зв’язку.
- Ілля Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с красным
Зручне універсальне сідло для усього одягу
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку нашого сідла. Раді, що воно виявилося зручним та універсальним для різного одягу й стилю катання. Ваша думка допомагає іншим покупцям визначитися з вибором. Бажаємо комфортних та приємних поїздок на велосипеді!
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Реально хороше комфортне сідло як для мене - літньої жінки середньої статури. Придбала таке сідло, тому що "рідне", як виявилось, було завелике і навіть завдавало болю.
- Достоинства:
- М'яке, підходить для жінки середньої будови.
- Недостатки:
- Не виявлено.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук і довіру до нашого товару. Раді, що сідло виявилося комфортним і підійшло саме вам, особливо з огляду на попередній невдалий досвід. Нехай поїздки приносять лише задоволення та комфорт, а сідло служить довго та зручно.
- МиколаОтзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Замовляв два сідла різного дизайну,одне те що з ліхтарем ,ліхтар яркий і прикольно відблискує вночі ..
Швидка доставка ,уже на наступний день прибуло до мене- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та довіру до вибору цього сідла. Раді, що дизайн і яскравий ліхтар виправдали очікування, а доставка була швидкою та зручною для вас. Нехай поїздки будуть комфортними та безпечними, а покупка довго тішить у використанні.
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Сідло зручне, на ньому можна без велошорт довго їздити)
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і високу оцінку сідла OnePro. Раді, що воно виявилося зручним і дозволяє комфортно їздити навіть без велошорт. Це саме той ефект, на який розраховувалося при розробці моделі. Бажаємо приємних і довгих поїздок з комфортом!
- Наталья М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с красным
Сідло супер, донці дуже сподобалось. Велике із акумуляторним стопом який заряджається.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та за вибір цього сідла! Приємно чути, що воно сподобалося доньці й комфорт та зручний акумуляторний стоп виправдали очікування. Раді, що товар підійшов за розміром і якістю. Бажаємо комфортних поїздок і тільки приємних вражень від користування!
- Андрій С***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Все супер , якісний товар і швидка доставка!
- Продавец kidsDM
Щиро дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що сідло сподобалося, а доставка була швидкою. Раді, що обрали саме наш товар. Нехай поїздки будуть комфортними, а нове сідло служить довго й дарує лише приємні враження від катання.
- Мар'яна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Дуже зручне і м'яке сідло
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук та високу оцінку! Дуже приємно, що сідло виявилося зручним і м’яким, адже комфорт під час поїздок — головне. Раді, що обрали саме наш товар. Нехай кожна поїздка приносить задоволення та комфорт! Завжди відкриті до ваших відгуків.
- Ярослав К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
- Продавец kidsDM
Дякуємо за високу оцінку та вибір нашого сідла OnePro! Раді, що товар справив приємне враження та підійшов вам по комфорту. Нехай кожна поїздка буде зручною та приносить задоволення. Завжди раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Юлія М***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
швидко відправили, на вигляд зручне ( ще не встановили)
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку! Приємно, що відправлення було швидким, а сідло справило гарне перше враження. Сподіваємося, після встановлення воно буде зручним у використанні та виправдає ваші очікування.
- Кирил К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Все чудово )))
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що сідло вам сподобалося та залишило приємні враження від використання. Бажаємо комфортних поїздок і будемо раді бачити вас серед наших покупців знову.
- Олег Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Дякую дуже гарне сідло
- Продавец kidsDM
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що сідло вам сподобалося та залишило приємне враження. Бажаємо комфортних поїздок і приємного користування товаром щодня.
- Тетяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Сідло класне, після мого незвично, воно вище.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за відгук і за вибір цього велосідла. Раді, що товар вам сподобався. Нехай нова висота швидко стане звичною, а користування буде комфортним і приємним під час кожної поїздки.
- Валентина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Сідлуха суперова рекомендую не пожалкуєте.
- Достоинства:
- Супер
- Микола Л***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Крісло м'яке і доволі велик. Задній ліхтарик на акумуляторі і пізаряджається через кабель. Надіюсь що сідушка довговічна.
- Продавец kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування
- Володимир Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Діти задоволені,я теж
- Єгор Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Прийшло вчасно. Якістю задовільний.
- Достоинства:
- М'яке
- Алла В***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Чудове, комфортне.
- Андрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Гарне, комфортне
- Достоинства:
- якісній матеріал і комфорт
- Недостатки:
- не виявлені поки шо
- Продавец kidsDM
- Анатолій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Седло хорошее.
- Федір Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Гарне, м'яке сідло, дружині подобається
- Достоинства:
- М'яке з підсвіткою
- Продавец kidsDM
- Наталия П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Зручне сідло. Дякую за швидку доставку
- Володимир Б***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Сідло гарне, зручне з ліхтарем, моєму сину подобається .
- Достоинства:
- В темряві гарна підсвітку ззалу сідла
- Недостатки:
- Недоліків немає
- Продавец kidsDM
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Дуже сподобалось, поки що всім задоволений.
- Достоинства:
- М'яке та зручне
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Сідло якісне. Доставка дуже швидка. Рекомендую
- Сергей К***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с синим
Добре сідло, м'яке зручне, має потужний ліхтар знизу заряду вистачає надовго.
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Дякую. Продавець відповідальний, всі питання можна вирішити. Товар гарної якості
- Рєнат Т***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Класне сідло, м'яке, свою функцію виконує на 100%
- Достоинства:
- М'яке
- Продавец kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Евгения П***Отзыв от покупателя. Продавец: kidsDM. Цвет: Черный с желтым
Доброго дня. Дитині подобається. Дякую
- Достоинства:
- Зручне. Все працює.
- Недостатки:
- Не має.
- Продавец kidsDM