- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: АльтернативаМ. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл
Все було добре
- Продавец АльтернативаМ
Дякую за відгук
- Світлана Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Гламурс&Ко. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл
Замовляла по відгукам цей парфум. Як на мене запах надто шипровий, який перебиває усі інші ноти парфуму. Я полюбляю фруктові та квіткові ноти. Мені не сподобався.Але дякую постащику за якісне пакування.
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Надто шипровий запах
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Гламурс&Ко. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл
Отличный запах всем женщинам очень понравился
- Светлана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Гламурс&Ко. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл
Все отлично.
- Оксана И***Отзыв от покупателя. Продавец: НикаВ. Объем: 50 мл
Дякую продавцю, швидко і якісний товар. Орігінал. Рекомендую
- Недостатки:
- Не виявлені
- Оксана С***Отзыв от покупателя. Продавец: Гламурс&Ко. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл
Аромат дійсно приємний, шипровий, стійкий
- Достоинства:
- Стійкість до 48 годин на одязі
- Продавец Гламурс&Ко
Дякуємо за ваш відгук! Ми щиро раді, що аромат Martin Lion №U01 виправдав ваші очікування . Нехай цей парфум дарує лише чудовий настрій! Чекатимемо на ваші нові замовлення
Аромат не сподобався
- Нюша Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Гламурс&Ко. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл
Так, схожість з EX NILHO FLEUR NARCOTIQUE BY FOR UNISEX майже 100%. Тому для поціновувачів-клон аромату, але в 10 раз дешевше.
- Достоинства:
- Шлейф, аромат, ціна.
- Недостатки:
- Відсутні.
Приємний аромат, не нав'язливий, свіжий
- Достоинства:
- Швидко відправили, ціна доступна, гарно упакований
- Наталия Т***Отзыв от покупателя. Продавец: НикаВ. Объем: 50 мл
Прибытие вовремя. Товар хорошо упакован. Запах цитрусовый, свежий, с нотками пиона и жасмина. Шлейф сутки на теле, на одежде 48 часов.
- Достоинства:
- Свеженький
- Татьяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: НикаВ. Объем: 50 мл
Все мимо,запах простейший,вообще нет стойкости ,все мимо!!! Просто водичка,вообще этих денег не стоит !
- Недостатки:
- Просто вода,жаль потраченных денег.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Гламурс&Ко. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл
Дуже гарно пахнуть, те що треба.
- Достоинства:
- Стійкі
- Продавец Гламурс&Ко
Віталій дякуємо за позитивний відгук! Приємно, що у Вас залишились позитивні враження від продукції. Завжди раді Вам в нашому інтернет магазині!
- Алексей
Ти собі купував?)
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: НикаВ. Объем: 50 мл
Дякую, гарний аромат
- Недостатки:
- Ганна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Гламурс&Ко. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл
Дуже хороший і якісний парфум, стійкий та шлейфовий. Якщо орієнтуватися на досвід із різними ароматами, то цей бренд дійсно заслуговує уваги — я б придбала інші його парфуми.
- Продавец Гламурс&Ко
Дякуємо за позитивний відгук! Приємно, що у Вас залишились позитивні враження від продукції. Завжди раді Вам в нашому інтернет магазині!
- Оксана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Гламурс&Ко. Формат: Стандартный. Объем: 50 мл
Дякую за замовлення, туалетна вода дуже стійка.
Оксана!
Дякуємо за позитивний відгук!
Приємно, що у Вас залишились позитивні враження від продукції.
Завжди раді Вам в нашому інтернет магазині!
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: НикаВ. Объем: 50 мл
Так, це саме той аромат, який я пам'ятаю! Парфуми прийшли в оригінальній упаковці. Все добре. Я задоволена. Рекомендую продавця.
- Виолетта С***Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyVi. Объем: 50 мл
Самый лучший аромат в мире)
- Достоинства:
- Нет в магазинах
- Недостатки:
- Нет в магазинах
- Продавец BeautyVi
Дякуємо за відгук,бажаєте замовити пишіть.
- Коваль О***Отзыв от покупателя. Продавец: НикаВ. Объем: 50 мл
Дякую за супер швидке обслуговування і доставку!! Вчора замовила , сьогодні отримала. Шлейфовий аромат та стійкість на вищому рівні саме те що шукала. Це повна копія Ex Nihilo Fleur Narcotigue за прийнятну ціну. Однозначно рекомендую!Дякую ще раз
- Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: НикаВ. Объем: 50 мл
Я закохалась в ці парфуми. Аромат супер-стійкий, шлейф збирає компліменти. Однозначно рекомендую.
Адміністратор молодець, все підказала і швидко відправили.