Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Защитный коврик под кресло 125х102 см (0.5мм) прозрачный подложка под стул

Код :  420322404
Оценка пользователей 4.8/5
  • Павло Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Мені, нажаль, не пощастило. Чи то така у мене підлога… спочатку килимок виглядав і лежав чудово. Потім почав трохи відставати від підлоги і я почав об ного спотикатись і зʼявились заломи. Після цього і крісло і пилосос стали об одного застрягати і заломи стали ще більші. І вони ніяк не зникають, хоч я ставив на них важке крісло.

Достоинства:
    Недостатки:
    Заломи по краям килима
    • Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Павло. Дякуємо за відгук, що поділились своїм досвідом користування. Дуже прикро, що так сталося. Для інтенсивного використання бажано обирати більшу товщину килимка.

• Мигаль Р***

Чудово
    Якість на 12 балів
    Ціна також

Достоинства:
    Якість ціна
    • Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ростислав. Дякуємо, що поділились своїм враженням про товар. Будемо й надалі Вас радувати якістю. Приємного користування!

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Гарна якість товару, швидка відправка, чудовий продавець!

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Богдан. Дякуємо за залишений відгук. Стараємося, аби наші покупці були задоволені нашою роботою.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Виконує свою функцію. Хотілося б, щоб він був більш непомітний

Достоинства:
    Прозорий
    Недостатки:
    Занадто блискучий
    • Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Тетяно. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині.

• Олександр С***

Гарний килимок

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Олександр. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Отримали скло на стіл дитині
    Все супер, нам сподобалось
    Хочу також відмітити роботу оператора, просто супер. Я дякуємо, надала рекомендації та поради, оперативно прийняли на індивідуальне по розмірам замовлення

Достоинства:
    Підхід супер до клієнта
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ольга. Щиро дякуємо за такий приємний та теплий відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені товаром та якістю обслуговування. Такі слова надихають нас працювати ще краще.

• Бусуйок Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Прозорий. Легко розправився. Розмір та плотність відповідні. Гарний килимок. Результатом задоволена. За свою ціну взагалі ідеально.

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Діано. Дякуємо за позитивний відгук. Дуже приємно, що Ви задоволені якістю товару. Чекаємо на нові замовлення.

• Богдан Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Гарний килимок: тонкий, гнучкий, прозорий. Прийшов скрученим в рулон із захисною плівкою з обох боків.
    Розмір 102 см - цікавий вибір, але головне, що свою функцію виконує.

Достоинства:
    Тонкий, гнучкий, прозорий
    Недостатки:
    Поки не виявив
    • Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Богдан. Дякуємо , що поділились своїм враженням. Дуже раді, що змогли Вам допомогти .

• Олег Н***

Гарний коврик

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Олег. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Приємно знати, що Вам сподобався килимок.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Гарний килимок, повністю відповідає заявленим характеристикам.

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Катерино. Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені покупкою.

• Сергій

Досить якісний товар!

Недостатки:
    Побачимо з часом
    • Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Сергій. Дякуємо за залишений відгук . Дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.

• Марина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Якісний килимок. Фаховий менеджер, якісна доставка

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Марино. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені. Для нас це найкраща винагорода.

• Діана М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Коврик отличный ,по качеству и по размеру
    Продавец ,перезвонила сразу и проконсультировала по всем нюансам
    Очень довольна товаром и сервисом !

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Діана. Дякуємо за залишений відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили нашу оперативність та залишились задоволені .

• Алевтина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Как на фото, мне нравится. Менеджер приятная. Отправили быстро. Всё отлично!

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Алевтино. Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви задоволені товаром та обслуговуванням у нашому магазині.

• Олексій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

З килимком набагато зручніше. Тепер легше працюють колеса стільця і не вибирається поверхня підлоги

Достоинства:
    Все супер, пакування надійне
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Олексій. Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.

• Вахтанг
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Килимок виконює свою функцію, має достатньо площі щоб вільно користуватися кріслом

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Вахтанг. Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що Вам сподобався килимок, користуйтесь із задоволенням.