Отзывы покупателей о Защитный коврик под кресло 125х102 см (0.5мм) прозрачный подложка под стул
- Павло Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Мені, нажаль, не пощастило. Чи то така у мене підлога… спочатку килимок виглядав і лежав чудово. Потім почав трохи відставати від підлоги і я почав об ного спотикатись і зʼявились заломи. Після цього і крісло і пилосос стали об одного застрягати і заломи стали ще більші. І вони ніяк не зникають, хоч я ставив на них важке крісло.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Заломи по краям килима
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Павло. Дякуємо за відгук, що поділились своїм досвідом користування. Дуже прикро, що так сталося. Для інтенсивного використання бажано обирати більшу товщину килимка.
- Мигаль Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Чудово
Якість на 12 балів
Ціна також- Достоинства:
- Якість ціна
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ростислав. Дякуємо, що поділились своїм враженням про товар. Будемо й надалі Вас радувати якістю. Приємного користування!
- БогданОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Гарна якість товару, швидка відправка, чудовий продавець!
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Богдан. Дякуємо за залишений відгук. Стараємося, аби наші покупці були задоволені нашою роботою.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Виконує свою функцію. Хотілося б, щоб він був більш непомітний
- Достоинства:
- Прозорий
- Недостатки:
- Занадто блискучий
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Тетяно. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати, що Ви задоволені покупкою в нашому магазині.
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Гарний килимок
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Олександр. Дякуємо за відгук. Нам дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Отримали скло на стіл дитині
Все супер, нам сподобалось
Хочу також відмітити роботу оператора, просто супер. Я дякуємо, надала рекомендації та поради, оперативно прийняли на індивідуальне по розмірам замовлення- Достоинства:
- Підхід супер до клієнта
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ольга. Щиро дякуємо за такий приємний та теплий відгук. Дуже раді, що Ви залишились задоволені товаром та якістю обслуговування. Такі слова надихають нас працювати ще краще.
- Бусуйок Д***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Прозорий. Легко розправився. Розмір та плотність відповідні. Гарний килимок. Результатом задоволена. За свою ціну взагалі ідеально.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Діано. Дякуємо за позитивний відгук. Дуже приємно, що Ви задоволені якістю товару. Чекаємо на нові замовлення.
- Богдан Р***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Гарний килимок: тонкий, гнучкий, прозорий. Прийшов скрученим в рулон із захисною плівкою з обох боків.
Розмір 102 см - цікавий вибір, але головне, що свою функцію виконує.- Достоинства:
- Тонкий, гнучкий, прозорий
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Богдан. Дякуємо , що поділились своїм враженням. Дуже раді, що змогли Вам допомогти .
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Гарний коврик
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Олег. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Приємно знати, що Вам сподобався килимок.
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Гарний килимок, повністю відповідає заявленим характеристикам.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Катерино. Дякуємо за відгук. Раді, що Ви залишились задоволені покупкою.
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Досить якісний товар!
- Недостатки:
- Побачимо з часом
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Сергій. Дякуємо за залишений відгук . Дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Якісний килимок. Фаховий менеджер, якісна доставка
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Марино. Дякуємо, що поділились своїм відгуком. Ми завжди раді, коли наші покупці задоволені. Для нас це найкраща винагорода.
- Діана М***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Коврик отличный ,по качеству и по размеру
Продавец ,перезвонила сразу и проконсультировала по всем нюансам
Очень довольна товаром и сервисом !- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Діана. Дякуємо за залишений відгук. Нам дуже приємно, що Ви оцінили нашу оперативність та залишились задоволені .
- Алевтина П***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Как на фото, мне нравится. Менеджер приятная. Отправили быстро. Всё отлично!
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Алевтино. Дякуємо за відгук. Приємно знати, що Ви задоволені товаром та обслуговуванням у нашому магазині.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
З килимком набагато зручніше. Тепер легше працюють колеса стільця і не вибирається поверхня підлоги
- Достоинства:
- Все супер, пакування надійне
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Олексій. Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що Ви залишились задоволені покупкою.
- ВахтангОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Килимок виконює свою функцію, має достатньо площі щоб вільно користуватися кріслом
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Вахтанг. Дякуємо за відгук. Дуже приємно, що Вам сподобався килимок, користуйтесь із задоволенням.