Отзывы покупателей о Защитный коврик под кресло 125х102 см (0.8мм) прозрачный подложка под стул

Код:  420322407
Оценка пользователей 4.86/5
  • Анна П***

Якість хороша,доставка швидка.

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Анно. Дякуємо за залишений відгук. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якісним товаром.

• Ганна
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Продавець швидко відреагував на замовелення, надав консультацію.
    Коли розпакувала, трошки засмутилась, килимок виявився дуже твердим (чомусь я для себе вирішила, що він має бути м'якшим, щоб рівно лягав і не задирався). Але коли розгорнули, відклеїли захисні плівки - килимок ідеально ліг на підлогу...
    В "активному викоритстанні" килимок уже 2 місяці, його на підлозі не помічаєш вже. Але є один нюанс, килимок помутнів - "втратив свою привабливість", хоча функцію свою виконує, не потріскався.

Достоинства:
    Швидка доставка, зі своєю функцією справляється
    Недостатки:
    Помутніння
    • Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ганно. Дякуємо, що поділились своїми враженнями та досвідом користування килимком. Раді, що змогли Вам допомогти.

• Ольга Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Чудовий килимок,шкодую що раніше не замовила. Приїхав так чудово запакований, ніби він з кришталю. Захисна плівка з обох боків. Ліг одразу ідеально,не дивлячись,що був згорнутий.
    Перший день смикалася, здавалося,що вода на підлозі, потім звикла.
    Магазин зв'язався швидко і одразу відправили

Достоинства:
    Чудовий захист.
    • Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ольга . Дякуємо, що поділились своїм враженням про килимок. Нам дуже приємно , що Ви залишились задоволені покупкою.

• Мусливец Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Килимок якісний, доставка швидка. Дуже задоволена покупкою.

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Ларисо. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати , що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині.

• Шевченко О***

Він чудовий

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Оксано. Вдячні Вам , що поділились своїм відгуком. Приємно знати, що Вам сподобався килимок. Користуйтесь із задоволенням.

• Тетяна Б***

Килимок гарної якості. Швидка доставка. Рекомендую

Достоинства:
    Для ламінату те,що треба
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Тетяно. Дякуємо, що поділились своїм відгуком, за рекомендації нашого магазину. Раді, що Ви залишились задоволені покупкою та оцінили нашу оперативність .

• Константин
    Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ

Все добре, підкладка прозора .

• Продавец  ГОСТИНЕЦЬ

Добрий день, Костянтин. Дуже вдячні Вам, що поділилися своїм відгуком.