- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Якість хороша,доставка швидка.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Анно. Дякуємо за залишений відгук. Будемо й надалі Вас радувати швидкістю та якісним товаром.
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Продавець швидко відреагував на замовелення, надав консультацію.
Коли розпакувала, трошки засмутилась, килимок виявився дуже твердим (чомусь я для себе вирішила, що він має бути м'якшим, щоб рівно лягав і не задирався). Але коли розгорнули, відклеїли захисні плівки - килимок ідеально ліг на підлогу...
В "активному викоритстанні" килимок уже 2 місяці, його на підлозі не помічаєш вже. Але є один нюанс, килимок помутнів - "втратив свою привабливість", хоча функцію свою виконує, не потріскався.- Достоинства:
- Швидка доставка, зі своєю функцією справляється
- Недостатки:
- Помутніння
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ганно. Дякуємо, що поділились своїми враженнями та досвідом користування килимком. Раді, що змогли Вам допомогти.
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Чудовий килимок,шкодую що раніше не замовила. Приїхав так чудово запакований, ніби він з кришталю. Захисна плівка з обох боків. Ліг одразу ідеально,не дивлячись,що був згорнутий.
Перший день смикалася, здавалося,що вода на підлозі, потім звикла.
Магазин зв'язався швидко і одразу відправили- Достоинства:
- Чудовий захист.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ольга . Дякуємо, що поділились своїм враженням про килимок. Нам дуже приємно , що Ви залишились задоволені покупкою.
- Мусливец Л***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Килимок якісний, доставка швидка. Дуже задоволена покупкою.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ларисо. Дякуємо за залишений відгук. Приємно знати , що Ви залишились задоволені покупкою в нашому магазині.
- Шевченко О***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Він чудовий
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Оксано. Вдячні Вам , що поділились своїм відгуком. Приємно знати, що Вам сподобався килимок. Користуйтесь із задоволенням.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Килимок гарної якості. Швидка доставка. Рекомендую
- Достоинства:
- Для ламінату те,що треба
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Тетяно. Дякуємо, що поділились своїм відгуком, за рекомендації нашого магазину. Раді, що Ви залишились задоволені покупкою та оцінили нашу оперативність .
- КонстантинОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Все добре, підкладка прозора .
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Костянтин. Дуже вдячні Вам, що поділилися своїм відгуком.