- В'язовский Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Все добре
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Юрій. Дякуємо за відгук. Приємно знати , що у Вас залишились позитивні враження від покупки в нашому магазині.
- Уляна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Доставка швидка, персонал приємний.
Однак килимок за 3 місяці користування лише пошкодив паркет :( Килимок розрівнявся повністю орієнтовно за місяць, та щільно так і не приставав до паркету, тому ковзав разом зі стільцем. Через це діяв, очевидно, як наждачка, і під усією поверхнею килимка колір паркету потерто.- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не підходить для дерев'яного паркету
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Уляно. Дякуємо за відгук, що поділились своїм досвідом користування. Всі килимки саме перед відправкою згортають у рулон. Вони дуже швидко розгортаються і рівно лягають на підлогу. Дуже прикро, що у Вас він не вирівнявся. На жаль, таке може статися, якщо килимок довго лежав у Вас у пакуванні та набрав форму.
- Виктория Г***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Очень приятный магазин, женщина на звонке самая приятная которую я в принципе слышала, всё расскажет всё поможет, спасибо вам отдельное. Товар соответствует полностью описанию. Заказываю второй раз. И на стол и на пол.
- Достоинства:
- Кол центр) и качество)
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Вікторія. Дуже дякуємо Вам за такі теплі слова- надзвичайно приємно ! Такі відгуки надихадають нас працювати ще краще та докладати максимум зусиль, щоб наші покупці були задоволені і товаром, і якістю обслуговування. З нетерпінням чекаємо на нові замовлення.
- Василий К***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Дякую, швидко відправили. Дякую менеджеру, що допоміг підібрати килим саме для лінолеуму.
На перший погляд виглядає добре, на підлозі лежить рівно. На лінолеумі не ковзає. Крісло зручно їздить по килиму. Час покаже як довго прослужить.- Достоинства:
- Гарно виглядає, не ковзає по підлозі, крісло зручно їздить по килиму.
- Недостатки:
- Мабуть через те що лінолеум мякий на підлозі та прогинається, в колісчата не прорезинені на кріслі, помітні невеликі сліди від коліс крісла на килимі, проте не критично.
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Василь. Дякуємо за відгук. Раді були допомогти. Приємно знати, що Ви задоволені товаром та нашим сервісом.
- Ніна М***Отзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Продавець швидко зв язався і відправив.
- Достоинства:
- Міцний, непомітний килимок, добре захищає ламінат.
- Недостатки:
- Сподіваюсь, що не виявлю в процесі експлуатації
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Ніно. Дякуємо за залишений відгук. Дуже приємно, що Ви оцінили оперативність нашої роботи.
- ЕленаОтзыв от покупателя. Продавец: ГОСТИНЕЦЬ
Продавец оперативно связался, проконсультировал и отправил товар. Коврик качественный, без постороннего запаха и царапин. Практически не заметен.
- Достоинства:
- Отличный коврик
- Недостатки:
- Не выявлено
- Продавец ГОСТИНЕЦЬ
Добрий день, Олено. Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Приємно знати, що Ви залишились задоволені нашим сервісом та товаром.