- Олександр Я***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Хороший набор для телефонов,ноутбуков,и вообще
- Достоинства:
- Цена хорошая.Взял два комплекта,у этого продавца, потому что у других за эти деньги возьмёшь один набор.
- Недостатки:
- Нету.
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!
- Ілля П***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Купував задля о днією викрутки і її не поклали до набору
- Продавец RGSM
Доброго дня! Дякуємо за відгук і перепрошуємо за таку ситуацію Так не повинно бути. Будь ласка, зв’яжіться з нами у повідомленнях або за контактами магазину, обов’язково розберемося та вирішимо питання (докомплектуємо набір або запропонуємо рішення). Чекаємо на Ваше звернення
- Игорь С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Все супер
- Кристина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Спасибо за хорошую цену и качество
- Достоинства:
- Хорошей набор
- Василь С***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Комплект норм. Викрутки згодяться для дому.
- Достоинства:
- Хороший комплект
- Недостатки:
- Невиявив
- Продавец RGSM
- Юрий О***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Ок
- РусланОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Купляв заради викруток і клею. Акумулятор на Google Pixel замінив і приклеїв клєм. Дякую!
- Достоинства:
- ціна, викрутки, клей
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец RGSM
- Олег Л***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Супер купляв заради клею і пластмасових медіаторів задоволений викрудки теж приїхали непогані
- Вадим К***Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Пластикова річ зламалася. Викрутки злизались. Сталь не закалена.
- Достоинства:
- дешевий і це все
- Недостатки:
- викрутки не закалені
- Продавец RGSM
Добрий день! Дякуємо за ваш відгук
Шкода, що набір не повністю виправдав ваші очікування. Інструменти з цього комплекту призначені для обережного використання при дрібному ремонті, особливо у випадках, коли потрібно швидко вирішити просте завдання без спеціального обладнання.
У межах своєї цінової категорії це базове, доступне рішення. Ваші зауваження щодо якості ми обов’язково врахуємо при формуванні наступних поставок.
- СветланаОтзыв от покупателя. Продавец: RGSM
Дякую, все відмінно
- Продавец RGSM
Вітаю! Дякую за ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!