Отзывы покупателей о Набор для ремонта смартфона 14 в 1 / отвертки / медиаторы / лопатки / присоска / клей B7000 прозрачный 15 ml

Код:  420343392
Оценка пользователей 4.5/5
  • Олександр Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Хороший набор для телефонов,ноутбуков,и вообще

Достоинства:
    Цена хорошая.Взял два комплекта,у этого продавца, потому что у других за эти деньги возьмёшь один набор.
    Недостатки:
    Нету.
    • Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за Ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася Ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!

• Ілля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Купував задля о днією викрутки і її не поклали до набору

• Продавец  RGSM

Доброго дня! Дякуємо за відгук і перепрошуємо за таку ситуацію Так не повинно бути. Будь ласка, зв’яжіться з нами у повідомленнях або за контактами магазину, обов’язково розберемося та вирішимо питання (докомплектуємо набір або запропонуємо рішення). Чекаємо на Ваше звернення

• Игорь С***

Все супер

• Кристина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Спасибо за хорошую цену и качество

Достоинства:
    Хорошей набор

• Василь С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Комплект норм. Викрутки згодяться для дому.

Достоинства:
    Хороший комплект
    Недостатки:
    Невиявив
    • Продавец  RGSM

• Юрий О***

Ок

• Руслан
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Купляв заради викруток і клею. Акумулятор на Google Pixel замінив і приклеїв клєм. Дякую!

Достоинства:
    ціна, викрутки, клей
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  RGSM

• Олег Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Супер купляв заради клею і пластмасових медіаторів задоволений викрудки теж приїхали непогані

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: RGSM

Пластикова річ зламалася. Викрутки злизались. Сталь не закалена.

Достоинства:
    дешевий і це все
    Недостатки:
    викрутки не закалені
    • Продавец  RGSM

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук
      Шкода, що набір не повністю виправдав ваші очікування. Інструменти з цього комплекту призначені для обережного використання при дрібному ремонті, особливо у випадках, коли потрібно швидко вирішити просте завдання без спеціального обладнання.
      У межах своєї цінової категорії це базове, доступне рішення. Ваші зауваження щодо якості ми обов’язково врахуємо при формуванні наступних поставок.

• Светлана

Дякую, все відмінно

• Продавец  RGSM

Вітаю! Дякую за ваш відгук! Ми дуже раді, що Вам сподобалася ваша покупка. Кожен наш клієнт для нас особливий, і ми намагаємось забезпечити найкращий сервіс саме для Вас. Сподіваємося побачити Вас знову!