Передзамовляйте з вигодою до 10000₴ смартфони Samsung Galaxy Fold8 Ultra та Galaxy Fold8, з вигодою до 5000₴ Galaxy Flip8, беріть участь у розіграші трьох новинок - смарт годинників Samsung Galaxy Watch9

Отзывы покупателей о Стилус универсальный активный, для сенсорных экранов совместим с Apple iPhone, iPad, IOS, Android и Windows

Код :  420379977
Оценка пользователей 4.01/5
  • Отзывы про товар продавца Gift ideas
  • Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas. Цвет: Черный

Чудово все працює, купували дитині для малювання на планшеті

• Ярослав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas. Цвет: Черный

Гарне обслуговування, продавець компенсувал відсутність ковпачка, стилус працює

• Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas. Цвет: Белый

Легкий в використанні. Має кілька запасних кінців. Розряджається не швидко, вистачає на довготривале використання. Брала дитині, все сподобалось.

• Наталья Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas. Цвет: Черный

Запасного ковпачка не поклали.Навіщо писати що він йде в подарунок якщо ви кладете їх через раз?Нібито і дрібниця,але враження зіпсоване бо ж повелися на рекламу

• Наталья Д***

Продавець виявився порядною людиною,перетелефонував і питання вирішилось)На я їсть стілуса це ніяк не вплинуло.Працює чудово,дитина в захваті

• Ярослав А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas. Цвет: Черный

Індикатор фейковий, кінчик дряпає трохи мені плівку на смартфоні, ковпачка в упаковці не знайшов, по екрану начебто добре клацає

Недостатки:
    Якась китайська підробка
  • Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas. Цвет: Белый

Заказывали белый цвет, пришел черный

• Продавец  Gift ideas

Добрий вечір. Ми дуже вибачаємося за помилку, і готові за наш рахунок поміняти вам на білий, якщо ви хочете. Напишіть нам, або зателефонуйте у зручний для вас час, і ми виправимо все в найкоротші терміни.

• Галина Г***

Таке собі.Курсор зміщений.

Недостатки:
    Весь час виключається
    • Продавец  Gift ideas

Вітаємо!
      Купуючи на розетці Ви отримуєте гарантію. Якщо Вам не підходить товар або так сталось що це брак - можемо прийняти повернення або зробити обмін на новий.

Що до змінного наконвчника - він є в коробці. Під пластиком в якому лежить стілус. Біля зарядного кабеля. Повірте будь ласка, бо ще не було такого щоб його не поклали.

• Галина Г***

В коробці наконечника не було! І який це подарунок якщо він йде в комплекті щ ручкою в запакованій коробці.? Це шахрайство!!

• Продавец  Gift ideas

Доброго ранку. Якщо вас не влаштовує товар, ми вам відразу написали, що ми можемо без проблем його або замінити на новий (перевіривши додатковий наконечник), або повернути вам гроші після повернення вами товару.

Ми завжди йдемо назустріч клієнтам і завжди вирішуємо спірні ситуації на користь клієнтів. І ніколи нікого не обманювали, завжди працюючи чесно. Якщо додаткового наконечника дійсно не було, ми перепрошуємо, але оскільки ми не розкриваємо заводську плівку з товару, ми це і не можемо перевірити.

• Татьяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Девайси Че. Цвет: Белый

Дуже крута річ. Замовляла дочці інший стілус але менеджер вислухавши мої бажання запропонував купити саме цей і я дуже вдячна за його пораду.
    Дочка в захваті. Гарно підходить для малювання та навчання на планшета телефоні с айфоном також гарно працює.
    Заряду хватає ну дуже на довго при активному використанні ( декілька днів)
    Купляйте не пожалкуєте.

Достоинства:
    Гарний в роботі,заряду хватає на довго
    Недостатки:
    Місяць використання і не знайшли
  • Степан В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Добре справляється зі своєю задачею. Ковзає по екрану планшета чудово. Якісна річ.

• Яцина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sodeolni. Цвет: Белый

Все ок,працює

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Safrik. Цвет: Зеленый

Швидко відправили. Гарненький стилус. Зручний. Але в планшеті працювати потрібна ще рукавичка

Достоинства:
    Заряджається, а не на батарейках. Видно скільки заряду лишилося.
    Недостатки:
    Не бачу
  • Лиза Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Черный

Користуюсь вже десь неділю. Він дуже класний. Не лагає, дуже зручний, на довго хватає заряду та швидко заряджається. Одним словом КРУТЕЗНИЙ

• Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Лиза за такий енергійний відгук! Раді, що наш стилус став вашим надійним помічником. Те, що він "не лагає" і "круте́зний" — найкраща похвала для нас!Нехай заряд натхнення від нашого стилуса заряджає вас на всі 100%! Якщо виникнуть питання чи ідеї — завжди готові допомогти!, з повагою магазин VOICE RECORDER!

• Софія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Стилус добре лежить у руці і швидко заряджається по type C, рекомендую!

• Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Необхідний гаджет в моєму житті.
    Тепер стало зручно вести нотатки в планшеті, працюється з ним набагато зручніше. Якість самого стилуса хороша.
    Мені дуже подобається. І ціна не кусається, доступна для всіх.

Шанонвний клієнт!
      Дякуємо за замовлення,
      Ми дуже раді що вам все сподобалось, та то що цей пристрій вирішує вашу проблему.

Очікуємо на ваші нові замовлення.
      Гарного дня!

З повагою Fimmi-shop!

• Леся П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder

Замовляли стилус на подарунок дитині, в комплекті йшла перчатка та 2 додаткові наконечники. Дитина в захваті! Приємно вразив, та підняв настрій солодкий смаколик в комплекті =) Дякуємо за чудове обслуговування =))

Достоинства:
    Швидка відправка, приємні ціни, якісний товар та обслуговування
    Недостатки:
    Не знайшли
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Леся за позитивний відгук! Нам приємно знати, що Ви задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Будемо радувати Вас і надалі =)

• Юрій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Стилус супер! Працює реально без багів на всіх пристроях - чи то Самсунг-андроїд, чи то Айфон

Достоинства:
    Вигляд, ергономіка, пезперебійна робота

Дякуємо за відгук)

• Маргарита П***

У мене планшет самсунг Tab A 7, хочу запиати чи буде працювати стилус на планшеті самсунг?

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: PСontrol. Цвет: Белый

Хороший стилус

• Продавец  PСontrol

Дякуємо за відгук. Будемо старатися і надалі пропонувати якісний товар нашим покупцям

• Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: PСontrol. Цвет: Белый

Норм , все работает удобно

• Продавец  PСontrol

Дуже дякуємо за відгук.

• Галина Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Стілусом цілком задоволена. У мене проблем не виникає. Користуюсь майже місяць без нарікань!

• Аріна У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: sodeolni. Цвет: Белый

Дуже крутий!!! Тільки що провірила,результат крутий!!!

Достоинства:
    Ціна,якість,сразу заряжений
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Світлана І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Дуже чудовий стилус за таку ціну. Дуже задоволена.
    Брала по скидці. Зручний у використанні. Підійшов для IOS.

• Вероніка Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Я просто в захваті за свої кошти він неймовірний

• Продавец  Voice Recorder

Дякуємо, Вероніко, за такий емоційний відгук!
      Нам дуже приємно знати, що стилус перевершив Ваші очікування

Нехай надихає Вас на нові ідеї та творчість!
      З повагою, команда магазину Voice Recorder.

• Саша
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Белый

ВІН ПРЕКРАСИН ДУЖЕ ПОДОБАЄТЬСЯ ВСИМ РЕКОМИНДУЮ

Достоинства:
    Все просто супер
    Недостатки:
    Приїхав розріджений але нічого страшного
    • Продавец  Disero

Добрий день, Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!

• Омельченко Г***

Підійшов до планшету

• Продавец  Fimmi-shop

Дякуємо за вашу довіру та позитивний відгук! Ми завжди тут, щоб надати вам найкращий сервіс. З повагою "FIMMI-SHOP"

• Аріна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darauf. Цвет: Черный

Дуже класний

• Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Брали на подарунок,дитина в захваті.все сподобалось)дякую

Недостатки:
    Не виявили
    • Продавец  Fimmi-shop

Ваш позитивний відгук - найкраща мотивація для нас. Дякуємо за вашу підтримку та довіру! З повагою "FIMMI-SHOP"

• Віктор Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darauf. Цвет: Белый

Чудовий стілус. Співвідношення Якість/ціна просто супер.

• Ярина Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Белый

Все прийшло швидко. І все працює. Окреме дякую за жодаткові накінечники, вони іноді дуже потрібні)) найкращий стилус,з тих, які в мене були.

Достоинства:
    Працює на всіх девайсах із сенсорним екраном.
    Власний зарядний пристрій.
    Запасні накінечники.
    Магнітна сторона.
    Легкий у використанні.
    Швидке заряджання.
    • Продавец  Fimmi-shop

Раді, що ви задоволені нашим товаром! Надзвичайно вдячні за вашу підтримку! З повагою "FIMMI-SHOP"

• Крістіна

• Гарне комплектування.
    • Відповідність з характеристиками.
    • Відповідна ціна.
    • Швидка доставка (3 дні).
    • Поклали цукерочку:))

Достоинства:
    Все працює добре, без жодних вад, як заявлено в характеристиках.
    Недостатки:
    Не знайшла.
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Крістіна за високу оцінку та відгук! Бажаємо приємного користування )

• Хлебушек У***

Імбово

• Роман Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Darauf. Цвет: Белый

Отримав на наступний день після замовлення. Після розпаковка все працює, надіюсь що вистачить на довго. Дитина задоволена.

• Александр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Задоволений стилусом дуже класно працює з Xiaomi pad 6, зауважень немає. Вартий своїх коштів.

• Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Олександр, що поділилися своїм досвідом використання! Бажаємо гарного дня )

• Александра Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Стилус-космос! Летает, как метеор! Я в полном восторге! Спасибо, огромное, вы- лучшие!

Достоинства:
    Легкий, быстрый, удобный
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Александра за відгук! Приємного користування )

• Марія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

На мою думку,стилус чудовий,прийшов швидко,тай ще цукерка в подарунок.Працює якісно,мені подобається.Раджу всім!Тепер малювати мені краще та мене все влаштовує,клас!

Достоинства:
    Гарного кольору,приємний на вигляд,зручно тримати,малювати,зарядка довго тримає,все влаштовує!
    Недостатки:
    Поки що не виявлено,ніяких немає.
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Марія за відгук! Приємного користування )

• Неля М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Стилус купувала дитині дуже задоволена працюємо добре тримає довго заряд не зависає не глючить це в нас вже другий стилус бо ми перший купили по інтернеті пропрацював три тижні заплатили 650 грн і викинули в мусор а цим стилусом дуже задоволені покамість нарікань нема рекомендую

Достоинства:
    Швидко не розряджається
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Неля за відгук та Вашу думку! Бажаємо приємного користування та не попадатися на неякісні товари)

• Наталія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Voice Recorder. Цвет: Белый

Товар відповідає опису. Якість чудова. Окремо дякуємо за солодкий комплімент.

Достоинства:
    Якість, ціна, комунікації
    • Продавец  Voice Recorder

Дякуємо Наталія за відгук! Бажаємо приємного користування)