Отзывы покупателей о Современный крепкий планшет для детей и малышей PRITOM K7Pro 7-дюймовый Android 11(в безопасном кейсе) оранжевый
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas
Те саме, що і було до цього в іншого покупця, планшет пропрацював трохи довше пів року, але з зарядкою великі проблеми були і раніше, зараз вимкнувся і не заряджається
Вітаємо!
дуже прикро що пристрій вийшов з ладу.
Замінити на новий немає можливості, але можемо передати в севрісний центр. Якщо це брак - відремонтуємо.
В повідомлення напишемо дані для відправлення
- Вікторія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas
Виникли несправності стосовно товару протягом декількох місяців, продавець відразу звʼязався і замінив планшет на новий. Я ще ні разу не зіштовхнулася з такими совістними продавцями. Нажаль я не можу відреагувати попередній негативний відгук і оцінку, навіть зверталася в підтримку з цим питанням. Новий пристрій повністю задовільнив і закрив всі попередні питання. Ще раз наголошую, продавець дуже приємна і відповідальна людина. Дякую за роботу і оперативну реакцію на претензії клієнта. За нагоди , з задоволенням замовлятиму інші товари в даного продавця!
- Достоинства:
- Ціна , продавець 100/10
- Вікторія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas
Батарея лягла за два місяців . Зажимаєш включити , видає червону батарею і виключається. Ні одна зарядка дома не заряджає , ні оригінальна ні якась інша. Батарея сідала швидко. Можливо - 2 години використання . За ці гроші я не очікувала багато але він мав хочаб робити.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Вистачило на два місяці
- Продавец Gift ideas
Доброго дня. Нам дуже шкода що так вийшло, все ж бюджетні планшети і брак буває, наш менеджер зв'яжеться з вами, для заміни на новий.
- Павел К***Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas
Ужасный планшет. Очень сильно тупит и быстра разряжается. Выброшенные деньги.
- Достоинства:
- Чехол
- Недостатки:
- Планшет
- Продавец Gift ideas
Доброго вечора, ми продали вже багато таких планшетів і єдині 2 людини, яких не влаштувало щось у планшеті, написали коментарі, інші, яких все влаштувало, просто не писали відгуків. Якщо нам не вірите можете написати Розетці вони це підтвердять. Можливо вам попався бракований екземпляр. Оскільки ми продаємо повністю нові планшети і в плівці з заводу, ми їх не перевіряємо, щоб ви були впевнені, що отримали новий пристрій. Ми і користувалися, і тестували ці планшети, для дітей вони відмінно підходять в усьому, і ніяких проблем з їх використанням у нас не було. Ви оновлювали ПЗ? Можливо з цим проблеми. Якщо проблеми з планшетом дійсно є, ми можемо замінити вам його на новий, або повернути гроші, якщо вас він не влаштовує.
- Вікторія Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Gift ideas
Як для першого гаджета , може бути. Дуже слабенький пристрій. Виникли труднощі які так і не вирішилися до кінця з налаштуванням аккаута , при тому що всі паролі/вайфай працювали як годинник. Коли все заповнили і ввели , підтвердили ітд викидало разів 8. Потім глюк і наче як ввійшло. Діставши з чохла помітила значну кількість царапин по корпусі Ціна не дуже значна тому особливих претензій не маю. Але з авторизацією проблеми. Швидко сідає батарея. Можливо через перше включення так .
- Достоинства:
- Ціна/ швидкість доставки
- Недостатки:
- Проблеми з авторизацією, працює повільно.
- Продавец Gift ideas
Добрий вечір. Планшет популярний, ми продали вже досить багато пристроїв, і за весь час була тільки 1 раз з ним проблема, і то через те, що клієнт його залив водою, і при цьому пристрій після того, як висох продовжив нормально працювати. Шкода, що клієнти, якщо всім задоволені, найчастіше не залишають відгуків, а залишають, якщо щось не так. Ви говорите, що слабкий, це не потужний дорогий ігровий планшет, це бюджетний дитячий планшет, і з огляду на його ціну, він чудово допомагає розважити дитину. Проблем, як і писали вище, з вайфай і підключеннями до нього ні в нас, ні в клієнтів жодного разу не було, якщо проблема дійсно є, ми без проблем його замінимо вам на новий. З приводу подряпин, мабуть вони були зроблені на заводі, оскільки ми при отриманні планшетів від виробника не розпаковуємо їх, як і зазначено в описі товару, ви отримуєте новий пристрій від виробника в плівці.
Знов таки якщо є така проблема прохання в першу чергу писати продавцю для вирішення питання.