- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
То найкраща постіль, яку я купую вже двічі. Прання витримує ідеально. Пробувала на різних режимах, колір, розмір- все ок. Сохне швидко. Оскільки дома тваринки, то шерсь легко струшується. Приємна на дотик, і при ворочанні- не магнітить волосся.
Представник постачальникаДякуємо за ваш чудовий відгук! Нехай комплект приносить вам тільки комфорт і задоволення!
- Ілона К***Отзыв от покупателя. Продавец: Homs. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70
Якість на висоті.
- Достоинства:
- Дуже гарна на дотик і яскрава
- Недостатки:
- Александра С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Нормальное. После стирки все хорошо
Представник постачальникаДякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми дуже раді, що ви задоволені якістю комплекту і кольором. Ваші слова є великою підтримкою для нас.
Бажаємо вам приємного користування!
- Катерина Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗАТИШНА НІЧ
Дуже гарна постільна білизна! Приємна на дотик.Рекомендую!
- Продавец ЗАТИШНА НІЧ
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: ЗАТИШНА НІЧ
Чудової якості постіль, чекала яка буде після прання, відгук не писала. Після прання виглядає як нова, малюнок не втратив колір. Ніжна на дотик, стильний дизайн.
- Достоинства:
- Ніжна на дотик, стильний дизайн
- Продавец ЗАТИШНА НІЧ
Щіро дякуємо за вашу високу оцінку! Бажаємо вам приємного та тривалого користування!
- Людмила М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Дуже гарний комплект, не линяє!
- Достоинства:
- не линяє,не погана якість
- Недостатки:
- не знайшла
Представник постачальникаДякуємо за ваш чудовий відгук! Ми раді, що ви задоволені якістю нашого комплекту. Ваші позитивні враження дуже важливі для нас. Бажаємо вам приємного користування нашою продукцією!
- Шураева Е***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Якість непогана, але не люкс.
- Достоинства:
- Гарне, непогана якість, не линяє.
- Недостатки:
- Замала простить, ну ніяк не на 2-х спальне ліжко з матрацем 160*200. Скоріше на полуторне.
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Білизна чудова,замовляла декілька місяців назад,після прання колір залишився також насиченим і тканина приємна на дотик.
- Ольга І***Отзыв от покупателя. Продавец: ЗАТИШНА НІЧ
Гарна! Купили ще. ))) Малюнок як заявлено, якість класна!
- Продавец ЗАТИШНА НІЧ
Дякуємо за Ваш відгук! Бажаємо приємного та тривалого користування!
- Наталия Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Комплект постільної білизни Viluta- супер!Якість тканини, шви, кольори, упаковка - супер! Задоволена. Рекомендую.
- Недостатки:
- Денис Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Отличная ткань. Все идеально. Размер в размер.
- Достоинства:
- Все супер.
- Недостатки:
- Не выявлено.
- Галина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70
Якісний і приємний до тіла матеріал . Брала дитині , дитина дуже задоволена ️ дякую за таку красу.
- Достоинства:
- Швидка доставка , ціна приємна
- Недостатки:
- Не знайшла
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70
Постіль гарної якості, плотна тканина, брала по знижці в чорну п'ятницю
- Недостатки:
- Марина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70
Чудова якісна постіль цієї фірми, як буде можливість, ще замовлю комплект собі і на подарунок!:)
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
постіль приємна до тіла, не синтетика, гарний візерунок, розмір відповідає опису
- Віктор В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Рекомендую, головне що не синтетика, досить якісна.. В майбутньому буду знати в якого виробника купувати.
- Достоинства:
- Хороша якість, перевершила очікування
- Недостатки:
- Поки не виявив, буде видно на скільки часу їх вистачить.
Доповню відгук відео оглядом, реально класне постільне.
ссылка - Олег Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Беремо постільну білизну тільки цієї фірми. Перевірено роками.
- Достоинства:
- Дякуємо.
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
В принципі гарний комплект за свою ціну.
- Достоинства:
- Добре, яскраве та плотна тканина.
- Недостатки:
- Підковдра та простирадло трохи короткі за зазначений розмір десь на 3 см, але це не дуже страшно.
- Андрей К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
У цьому ціновому діапазоні найкращий вибір. Не перший раз купую білизну Viluta. Все супер
- Достоинства:
- Натуральна, приємна до тіла, в міру жорстка, добре гріє
- Недостатки:
- Не знайшов комплект з наволочками 50х70.
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Чудовий комплект, полотна тканина, кольори яскраві.
- Достоинства:
- Можливість оплати в кредит
- АлінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70
Якість супер.Колір, тканина.
- Достоинства:
- Якість , ціна
- Недостатки:
- Розмір мав бути 200 на 220,а виявився 197 на 215,а в нас ковдра й так більша ...
- Юлия К***
Це простирадло 200х220, а підковдра 175х210 (звісно ж це розмір після прання, коли тканина трохи сідає)
- Аліна
Читайте уважно, я брала комплект Євро.
- Шураева Е***
Так, з розмірами в них треш...нам поклали полуторну простинь на двухспалку...
- Лариса В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Приємне і якісне
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Якісна постільна білизна за приємною ціною. Беру постіль даної фірми не вперше. Колір даного комплекту вживу не такий яскравий як на фото.
- УлянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70
Гарна постіль, стримані кольори, дуже затишна.
Швидка доставка! - Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: SEWING NEEDLE. Размер пододеяльника: 175 x 210
Наволочки такой же расцветки как пододеяльник сверху - светлого цвета с листочками, а не серого.
- Продавец SEWING NEEDLE
Дякуємо за ваш позитивний відгук! Зазвичай виробник так і робить наволочки як верх підковдри. На додаткових фото намагаємося це зазначити.
- СветланаПродавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70
Качество хорошее, после стирки цвет и качество не поменялось.
- Достоинства:
- Цвет как на фото