Отзывы покупателей о Бизикуб с доступом во внутрь и светом 30х30х30 см (БКС002)

Код:  420502161
Оценка пользователей 4.4/5
  • Анна К***

Класний куб. Рекомендую!

• Анонім

Найкращі рекомендації продавцеві MemoryGroup

Достоинства:
    Якісне, своєчасне виконання, з індивідуальним підходом до кожного!
  • Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MemoryGroup

Дуже задоволена. Багато цікавих предметів, гарна якість.
    Швидка доставка

Достоинства:
    Яскраві кольори, цікаві предмети. Все зроблено якісно
  • Шерепітко А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: MemoryGroup

Розчарувалася в якості бізікуба, адже товар виявився виготовленим із неякісної ДСП. Буква імені була надколота, що свідчить про недбалість у виробництві або транспортуванні. Клейка деталей залишає бажати кращого; деякі з них погано закріплені, що становить потенційну небезпеку для малюка, оскільки дитина може проковтнути або вдавитися дрібними частинами. Товар не належної якості, тому я його повернула, але виробник повернув гроші.

• Продавец  MemoryGroup

По перше це не ДСП а березова фанера 1 сорту.
      По друге
      Я вам пропонував переробити букву за свій рахунок і доставити у дві сторони теж за свій рахунок.
      То що вам не сподобалася текстура деревини не означає що він належної якості
      По третє
      Всі деталі були міцно прикріплені. Ми завжди викорисвуємо надміцний клей для кріплення
      Те що куб міг побитися на пошті від цього ніхто не застрахований.
      Але з вашої сторони. Ви не перевірили його на пошті. Пошта пакувала куб. І якщо куб десь стукнули то мають відповідати вони.
      Наш магазин відправив більше 3000 замовлень за майже 4 роки. І це перше таке зауваження з боку клієнта

• Алина
    Отзыв от покупателя. Продавец: MemoryGroup

Очень понравился бизикубик! Все вещи на нем интересные и разные. Ребенок в восторге! Спасибо)

Достоинства:
    Много разных вещей на кубике, все разные и интересные