Отзывы покупателей о Термос пищевой для еды 1200мл Ari&Ana, ланчбокс термоконтейнер.

Код:  420537402
Оценка пользователей 4.58/5
  • Ніна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Друга страва, заповненість менше половини, через 5 год ледь тепле, перша страва заповненість половина, через 5 год добре тепле, але не гаряче, перед тим заливала кип'яток на кілька хвилин. Сервісом продавця задоволена.

• Артем Д***

Все супер

• микула т***

Термос агонь, в місткий, тримає близько 6 годин. Однозначно рекомендую

• Вячеслав В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Гарний термо ланчбокс , для обіду в дорозі хороша річ . Ще й є маленький контейнер на кришці для складної ложки , що дуже зручно .

Достоинства:
    Зручний , стильний , компактний .
    Недостатки:
    З коробки трохи туго відкривається кришка , але через декілька разів проблема зникає .
  • Тамара А***

Дякую

Достоинства:
    Швидко доставили, виглядає добре!
    Недостатки:
    Маленьке зауваження до моделі стосуватися кришки, яка гірше тримає тепло, ніж корпус. Думаю, що це через те, що в кришці для ложечки зроблений простір, який не тримає тепло
  • Олеся Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Задоволена, гарний, тепло тримає добре. Зручно використовувати в походах.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Дуже якісний термос! Був час перевірити на практиці. У наш час незамінна річ.

Достоинства:
    Добре зберігає тепло
  • Элла К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Очень удобный термос) купила для хранения сухой детской смеси в герметичном нержавеющем сосуде
    Очень довольна

Достоинства:
    Красивый
  • Андрій П***

Якісний товар, виправдовує сподівання
    6 годин тримає їжу теплою

• Людмила М***

Дуже класний термос.
    Тримає довго, як і заявлено.

• Марія Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Цілком гарна річ, їжа залишається теплою,пів дня на свіжому повітрі восени,а їжа тепла,як наче с мікрохвильової печі.Перед вживанням,не забувайте на 5 днів хв заливати окропом,а потім вже їжу класти

Достоинства:
    Дизайн,тепло зберігає
  • Оксана Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Термос на вигляд дуже крутий, але тепло тримає погано. За 4 години їжа повністю остигає і стає кімнатної температури, навіть не ледь тепла.

Достоинства:
    Дизайн
    Недостатки:
    Не тримає тепло
  • Михайло О***

Супер річ!

• Юлія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Держить тепло, зручний і практичний.

• Владислава В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Саме те що зараз потрібно, красивий термос, вмісткий, їжа зберігається теплою протягом 4 годин, швидка доставка.

• Володимир З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Термос супер! за 6 год їжа була ще тепла, Товар вартує своїх грошей.

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Сервіс без нарікань. Замовлення відправили швидко. Термос гарний. Їжа залишається теплою до 8 годин. Ємність зручна, розмір для однієї людини як раз.
    Дуже потрібна та корисна річ

Достоинства:
    Виконує свою функцію
  • Юлія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Тепло тримає добре, до 6 год вода гаряча, але не герметичний. Якщо перевернути рідина протікає з під кришки. Місткість по факту 900 мл до верху якщо зняти судочок, якщо з ним, то мабуть десь до 600 мл рідини поміститься. Якість металу сумнівна, всередині має гравірування цифр які по кольору віддають жовтизною.

Достоинства:
    Тепло тримає добре
    Недостатки:
    невідповідає заявленій місткості, протікає
  • Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Дуже класний термос. Поки найбільше випробування 7годин. Я приємно здивована,їжа всередині тепла. Зараз при виникненні світла дуже виручає.

Достоинства:
    Довго тримає температуру
    Недостатки:
    Не має
  • Єлизавета П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Добрый день, очень удобно, еда сохраняется столько времени, сколько нам нужно, выбирали долго и остановились на нём, большое спасибо вам.

• Ірина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Термоконтейнер мужу очень понравился, до вечера еда остаётся тёплой. Муж работает на улице и контейнер с ним в рюкзаку, так что это отлично

Достоинства:
    Отлично держит температуру
    Недостатки:
    Не нашли
  • Наталя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Дуже хороший термос! Беру їжу о 8:00 ранку і о 13:00 вона ще гаряча. Магазин швидко і без проблем обробив замовлення. Рекомендую

• Ольга Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Замовлення робила, як на фото у теплому бежевому кольорі, прийшов абсолютно чорного кольору. Забрала бо на вигляд зручний і практичний, та й потрібно було вже сильно, але не приємно, що товар іншого кольору , як буде в експлуатації побачимо, головне, щоб була гарна герметичність.

• Ірина П***

Доброго вечора.Підскажіть будь ласка,після користування,протікає? Дякую.

• Богдана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Термос гарний, тримає добре. Дитина в школу бере, все ок

Достоинства:
    Гарний об'єм, є ложка
    Недостатки:
    Прийшов чорного кольору, але це не критично
  • Василь К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Отримав термоси, замовляв 2 шт. Виглядає гарно, достатньо довго тримає тепло.
    Швидка доставка.

Достоинства:
    Вмісткість та зручність
  • Ирина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Гарний дизайн, добре тримає тепло, зручний у використанні, швидка доставка, покупкою задоволенні.

Достоинства:
    Добре тримає тепло
  • Костя М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Хороший термос компанія тримає марку ,дякую

Достоинства:
    Мае ручки для носіння
    Недостатки:
    До 3 годин тільки горячий надалі вже теплий
  • Наталія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Дуже корисна річ. Мені сподобався її вміст. Горячою їжа залишаєтся близько 4 годин, без додаткового розігрівання. Рекомендую

• ПОЛЕГЕНЬКАЯ Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Отримала термос. Виглядає гарно, достатньо довго тримає тепло.
    Швидка доставка

Достоинства:
    Великий , функціональний
    Недостатки:
    Пока все добре.
  • Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Гарний термос. Замовляли 2 шт., аби брати ланчі на роботу та на виїзди, коли немає змоги користуватися мікрохвильовкою для розігріву страв. Колір приємний, зручна форма, додаткова ємність всередині дозволяє зберігати різні страви без змішування. Температуру тримає добре. Зранку поклали свіжоприготовану їжу, увечері вона була ще достатньо гарячою градусів 40-45. Покупкою задоволені. Дякуємо за швидку доставку продавцю.

Достоинства:
    Добре тримає температуру
    Недостатки:
    Не виявили
  • Геннадій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Придбав цей термос для приготування йогурту в домашніх умовах. Термос сподобався. Для мене важливим було, що він всередині з нержавійки та ще й гарної якості, при цьому з широким зручним отвором. Зазвичай схожі всередині бувають пластикові, або скляні. Тепло тримає добре, кришка пластикова, зручна, товста. Закривається надійно та щільно. В комплекті є маленька ложечка зі складаною ручкою. Розміром, як чайна, але інколи може стати в нагоді. Доставка була швидкою. Питання, які виникли в процесі, продавець вирішив коректно та оперативно, за що окреме дякую.

Достоинства:
    Зручний, добре тримає тепло, якісні матеріали.
    Недостатки:
    Особливих не виявив.
  • Ольга Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Дуже вдячна за товар. Отримала швидко і саме те що замовляла і шукала з зими 2022 року. Це те що потрібно для тих, у кого електричні пічки коли відключена електрика. За весь час я не знайшла жодної фірми яка додумалась закупити такий товар. Користуємось з задоволенням. Ще раз дякую.

Достоинства:
    Гаряча їжа
    Недостатки:
    Поки не виявила
  • Максим Б***

Все добре

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: A&A Home

Хочу залишити свій відгук. Замовляла донечці термос, залишились дуже задоволені! Температуру тримає дуже гарно, сервіс та обслуговування на вищому рівні. Дякую за оперативність та якість товару!

• Албул В***

Брак. Не держит тепло