Отзывы покупателей о Набор инструментов для лепки моделирования полимерной глины пластилина керамики стеков стилусов шейперов шпателей с губкой 25 в 1 скульптурный художественный комплект для скульптуры рукоделия ручной работы детского взрослого творчества с чехлом 3DTOYSLAMP

Код:  420540354
Оценка пользователей 4.86/5
  • Агата К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Комплект хороший, имеет разнообразные насадки для работы с разными материалами. Удобный чехол для хранения и транспортировки.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Агато! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Михаил Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Давно шукал нормальний набір для ліпки і цей зайшов саме так, як треба. Тут реально все, що потрібно: стилуси, шейпери і всякі фішки для деталізації. Чохол компактний, можна брати з собою куди завгодно.

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Михайло! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Trunar 1***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Гарний набір для полімерної глини

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Александра Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

На двох інструментах кінчики відвалюється від дерев'яної ручки (набором діти користуються десь місяць). Якість не ідеальна, але для того, щоб спробувати роботу з полімерною глиною - прекрасний варіант

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олександро! Дякуємо за зворотній зв'язок!

• Наталья Г***

Чудовий подарунок!

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Наталіє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Лена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ILLUSIONEE

Все добре, без нарікань. Замовлегня відпоавили своєчасно

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олено! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• ЮЛІЯ М***

Все супер

• Продавец  ILLUSIONEE

Доброго дня, Юліє! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!