- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Nik-Pont
Отличная щтука
- Достоинства:
- Всегда с інтернетом навіть в Блек аут
- Недостатки:
- Треба поповнювати кожен місяць нема канікул,відразу блокують карту,а сумма піднялась зараз світло завжди є а платити треба і лежить проплачена але не користуємось поки
- Артур П***Отзыв от покупателя. Продавец: Nik-Pont
Купив ще в літку але користуватися почав тільки тепер коли почали виключати світло і можу сказати що свою тисячу він відпрацьовує нормально, покупка явно вдала, коли виключають світло то включаю його і він ловить мережу нормально і нормально роздає в той час як телефон вже все .. один мінус хіба шо батерейка на практиці працює годин 5-6
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Nik-Pont
Продавець замінив товар і прислав новий модем мені. Заміна працює гарно зауважень немає.
- Олег Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Nik-Pont
Через 3 тижні використання зламалася єдина кнопка вмикання продавець обіцяв замінити товар, я йому відправив пошкоджений модем але ось заміни чекаю вже місяць (( На моі останні повідомлення в чаті підтримки продавець перестав відповідати ((
- Олег Н***
Продавець замінив товар і переслав заміну. Я заміну отримав - модем працює гарно.
- Данііл К***Отзыв от покупателя. Продавец: Nik-Pont
Якби продавець був адекватним і відправив даний модем - а не китайський аналог, ігноруючи мої прохання повернути, можливо оцінка була би вище.
- Недостатки:
- Продавець
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Nik-Pont
Замовила вайфай з сімкартой.сім карта неактивувалась.пообіцяли прислати заміну за свій рахунок,прислали але за доставку я оплачувала.вай фай інтернет не роздає то рекомендувати не можу.
- Недостатки:
- Нероздає інтернет
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: Nik-Pont
Все працює. Дякую
- Екатерина П***
Підкажіть будь ласка чи працює коли немає світла і поганий інтернет?
- Дмитрий Д***
Аналогичный вопрос))))
- Продавец Nik-Pont
Доброго дня залежить від вишки яка поряд з вами коли виключають світло що мережа працювала