Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Диктофон цифровой с большим временем работы до 500 часов записи с активацией голосом, с магнитом Volemer SPY-L1 (без карты памяти)

Код:  420593412
Оценка пользователей 4.69/5
  • Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 128 ГБ. Цвет: Черный

Задоволена покупкою! Усе було добре запаковано, відправлено швидко. Рекомендую продавця!

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: нет встроенной памяти. Цвет: Черный

Диктофон чудово справився зі своєю задачею, записав все що треба було. Якщо будете використовувати зі своєю карткою пам'яті (я купував лише диктофон і використовував свою карту) і вона у вас нова, то раджу її форматнути перед використанням. Всі нові картки, особливо ноунейм бажано форматувати перед першим користуванням.
    Інструкція була лише на англ, але тут лише 2 кнопки (на диктофоні), тому вона особливо і не треба. Кнопка ON/OFF це увімкнути/вимкнути, а кнопка NOR/VOR це звичайний запис/запис активацією голосом(записує лише коли є шум або звук). Окремо подяка продавцю за швидку відправку. Всім вдалих покупок. Слава Україні!)

Достоинства:
    нормальний диктофон за адекватну ціну.
    Недостатки:
    не виявив
  • Юлія В***

Гарний диктофон. Записує добре, але прослуховувати записи зручніше з компьютера, тому що звук в навушниках не дуже. А так, девайс за прийнятну ціну який пише дуже довго.

Достоинства:
    мініатюрний
  • Кіра Я***

Нормальний диктофон.

• Наталія Т***

Враховуючи коментар щодо поганої якості запису то це все відносно. Звісно якщо порівнювати з Olympus 882 то дійсно що різниця є. Але цей диктофон зроблений для іншого, а саме для непомітного і прихованого запису. І він з цією задачею справився добре, нажаль. Нажаль тому що дізналася багато нового і неприємного про близьку людину якій довіряла. Сам диктофон рекомендую. Продавця теж.

Достоинства:
    Приховано можна записати важливу розмову. Потужний магніт і об'ємна батарея.
    Недостатки:
    Будьте готові дізнатися багато нового про себе і чоловіка
  • Олександр

Якість звучання на двійку, очікував кращого. Вже тільки зараз додивився що підтримує формат тільки wav. Коли слухаєш запис, то таке враження що писали звук на сіменс нульових років.
    Кому треба якісний чистий звук, то це точно не про цей пристрій

Достоинства:
    Аккумулятор і наявність вбудованого магніту
    Недостатки:
    Погана якість запису
  • Андрій Б***

Користуюся 3 дні, покупкою задоволений повністю. Робив запис лише в приміщенні, з шести метрів у мене все записало, звук був чистий і нічого не рипіло як в дешевих версіях. Батарею розрядити важко - у мене це ще не вдалося. Але я записав всього близько 50 годин.

Достоинства:
    невеликі розміри і магніт - він мені дуже допоміг
    Недостатки:
    немає індикатору розряду
  • Наталья
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 32 ГБ. Цвет: Черный

Возлагала на него большие надежды. чтобы записывать уроки, но на деле если говорящий дальше 2 метров то очень плохо слышно, наушники надо просто запихать поглубже в ухо чтоб разобрать речь. Непонятно как удалять или перематывать, инструкция только на английском.

Достоинства:
    диктофон и мп3
    Недостатки:
    тихо слышно, нет инструкции на украинском или русском
    • Продавец  OKSTORE

Здравствуйте. Ожидайте звонка от нашего менеджера.

• Наталья

Дополню отзыв, связался со мной продавец, настолько компетентного и клиентоориентированного продавца я еще не встречала, все обьяснил, снял видео, рассказал, решили все вопросы, я очень довольна. Покупайте у этого продавца, 100% останетесь довольны. И подскажет, и все разжует и поможет подобрать именно то что нужно! респект !!!!

• Олег

Для роботи коли треба повно складної інфи засвоїти, річ супер крута! І взагалі я тестував його правда в квартирі де повна тиша, то чути було прекрасно і за 8 чи 9 метрів, тож незнаю чому люди нарікають що чутливість до 2м.. Хоча можливо на вулиці чи в шумному приміщенні таке є, але поки я такого не тестував. Мені сподобалось як прибирає шуми. Незнаю правда скільки протримається заряд, як розрядиться до доповню. На запис голосу реагує добре, покищо косяків не знайшов.

Достоинства:
    Гарно забирає шум!
    Недостатки:
    Незнаю мене поки все влаштовує.
    • Продавец  OKSTORE

Вітаємо. Дякуємо за високу оцінку нашої продукції. Ми також не знаємо чому дехто нарікає що чутливість до 2м. Можливо інший виробник і схожий візуально диктофон. Ми наші диктофони тестуємо перед відправкою і ніколи не було помічено з ними таких проблем. Гарного Вам Дня і Мирного Неба!

• Олександр

крутий диктофон. Чудова якість запису голосу і термін роботи батареї.

• Валерій П***

Чудова якість за свої гроші. Товар доставили вчасно. Приємно спілкуватись з продавцями магазину, люди знають свою справу.

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Ігор

нормально працює, батарея тримає довго

• Пётр

звук чистий, приїхав заряджений але не знаю наскільки тому ще підзарядив годину. Всього дві кнопки, це увімкнення і кнопка вибору режиму запису - звичайний або з активацією голосом. Гучність нормальна. Буду ще тестувати.

• Марк С***

дуже файний девайс!

Достоинства:
    компактний та простий в керуванні
  • Виктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

диктофон за місяць роботи себе чудово зарекомендував. Магніт тримає добре і не розмагнічується. Батарею так і не зміг розрядити хоча працював диктофон у мене кілька днів безперестанку. На даний момент задоволений.

• Виктор
    Отзыв от покупателя. Продавец: OKSTORE. Память: 8 ГБ. Цвет: Черный

Диктофон записує чисто. Активація голосом активується однією кнопкою і прослухати можна відразу через навушники + досить потужний магніт. Вбудованої памяті немає, але є можливість змінити на іншу з більшим об'ємом. На даний момент диктофоном задоволений.

Достоинства:
    маленький і зручний у використанні
    Недостатки:
    не помітив