- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все супер якість дуже хороша
Представник постачальникаДякуємо за вибір та приємну оцінку
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Набір просто клас,,,тепленький,і дуже мякий
Представник постачальникаДякуємо за вибір та чудову оцінку
- Іван Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже приємні на дотик ковдра та подушка.
Лгкий матеріал, гарний пошив.
Використовуємо в підковдрі та наволічках.
Купував на початку весни - холодно спати не було під ковдрою.
На вигляд і вагу не виглядає такою, що взимку буде комфортно, але інші власники пишуть, що тепло.- Достоинства:
- Легка та тепла ковдра і приємна подушка
- Недостатки:
- не виявлено
Представник постачальникаДякуємо за вибір та високу оцінку
- Евгения К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купляла сину на подарунок! Дуже сподобалося.
Представник постачальникаДякуємо за вибір. Дуже раді що все сподобалось.
- Лариса С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Це просто приємно його за такі гроші купувати.
Мені сподобалося
Представник постачальникаДякуємо за вибір та гарний відгук. Раді що вам сподобалось.
- Юлия П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отзыв за набор
- Достоинства:
- Отличный набор за такую цену. Цвет очень красивый. Подушка удобная, одеяло лёгкое и тёплое. Очень довольна покупкой
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за вибір. Раді що вам все підійшло
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брав на подарунок,близькій людині,все дуже сподобалося,і по розмірам все гуд і вага і тепленько,тож дякую і рекомендую.
Представник постачальникаДобрий вечір! Дякуємо за Вашу оцінку і враження! Сни будуть чарівними з ІДЕЯ.
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ковдра та подушка дуже м'якенькі та приємні на дотик. Зараз, коли опалення ще не увімкнули, а на дворі вже холодно, під цією ковдрою насправді тепло та комфортно спати. Думаю, що взимку, (сподіваюсь, опалення буде), також буде комфортно та не жарко. Пошиття якісне, відповідає опису. Доставили швидко. Можу рекомендувати.
- Достоинства:
- М'яко, тепло, приємно, комфортно.
- Недостатки:
- Не виявлено.
Представник постачальникаДобрий день, Тетяно! Щиро вдячні за покупку, гарну оцінку та детальне враження! Користуйтесь з задоволенням!
- Татьяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрий вечір, Тетяно! Щиро вдячні Вам за гарну оцінку. Користуйтесь з задоволенням! Будемо раді бачити знову!
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Комплект чудовий, акуратне пошиття, спала як немовлятко, приемлема ціна, Зроблено в Україні. Можливість купити в кредит
- Достоинства:
- Якість, ціна, швідка доставка
- Недостатки:
- не знайшла
Представник постачальникаДоброго ранку, Олено! Ми дуже раді, що Ви оцінили якість нашої продукції та знайшли час залишити враження! Користуйтесь з задоволенням! Частіше збивайте подушку і вона служитиме тривалий час.
- Лілія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дуже дякую,комплект супер.
Ковдра легенька,м'яка подушка️- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виявили
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук! Щиро раді, що Вам сподобались товари нашого підприємства! :)
- Максим З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ковдра гуд, подушка так собі
- Достоинства:
- Ціна за комплект. Легка, тонка та тепла ковдра, подушка
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень приятный цвет, приятная ткань, ОЧЕНЬ теплое одеяло
Для лета одеяло не подходит
Покупкой очень довольны - Кашина А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре. Рекомендую . Користується дитина з нового року . Пів року . Нарікань немає. Ковдра не збилася і подушка тримає форму .
Представник постачальникаДуже вдячні вам за такий розгорнутий відгук :) Ми з нетерпінням чекаємо на вас знову!
- Арина К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Брала два комплекти дітям. Подушки зручні, досить упругі, спати знаних зручно і дітям, і дорослому. Ковдра легенька, як хмаринка, і дуже телпа. Задоволена дуже.
Представник постачальникаДякуємо за позитивний відгук . Приходьте до нас знову)
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Ковдра тонка, але тепла, зручна подушка
- Достоинства:
- Гарний, теплий комплект
- Недостатки:
Представник постачальникаОлена, приємні Ваші теплі слова. З нетерпінням чекаємо, коли Ви завітаєте до нас знову!
- ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пользуемся двумя комплектами больше года. Очень довольны. Одеяло тонкое, легкое и очень теплое. Подушки не сбились кусками за год. Немного тоньше стали, но нет никаких комков и пустот, как было у меня с подушками от других брендов. Немного закашлатились, но это сейчас практически со всеми вещами происходит. Стирала подушки в машинке- все отлично. Одеяло в ручную- тоже прекрасно постиралось и не сбилось.
- Достоинства:
- Легких, теплый комплект
- Недостатки:
- Нет, кроме небольших каташек
Представник постачальникаОльга, дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені. Вам гарного користування та піднесеного настрою!
- Константин Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличное одеяло
- Достоинства:
- Не дорогой
- Татьяна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купуємо 3 комплект. Майже вся сім'я користується. Тепло і комфортно. Єдине особисто для мене тверда подушка
- Достоинства:
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна. Щиро дякуємо Вам за покупку та оцінку. Нам дуже приємно, що вашій родині, сподобався комплект нашого виробництва. Завжди раді будемо знову бачити ваші замовлення. Бажаємо Вам тільки приємних та вдалих покупок!
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Єдиний є мінус - кошлатиться, вже у перший місяць використання без підковдри.
- Достоинства:
- Тепла (для зими підійде)
- Недостатки:
- Кошлатиться
- Лия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сказати, що я не задоволена- це нічого не сказати. Це щ тієї опера "очікування та реальність". При отриманні на відділенні Розетка у перегляді товару відмовили. Ну дивіться самі люди. Не рекомендую!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Єдині недоліки
- Сергей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
теплое одеяло и отличная подушка, рекомендую
- Достоинства:
- отличный комплект
- Недостатки:
- нету
Представник постачальникаДоброго дня, Сергій. Дякуємо Вам за покупку та рекомендацію. Завжди раді будемо знову бачити ваше замовлення.
- Вячеслав З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Замовив вже другий такий комплект, до товару притензій немає, тому йому 5/5, а ось до точки видачі 0/5, м. Біла Церква, Нагірна, 17 чому я як кліент повинен бігати по магазинам і шукати собі решту, тому що грошей на решту не має? Про решту для кліента сам кліент повинен піклуватися чи ваший магазин? Скільки років у вас все купляю, но таке я бачу вперше
- Достоинства:
- Сам коплект чудовий, теплий
- Недостатки:
- Не сподобалось відношення до клієнта
- Екатерина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный набор, очень довольна, цвет как на картинке. Одеяло тонкое, но теплое, подушка удобная
- Достоинства:
- Всё
- Марія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Якісний товар і швидка доставка. Купували на подарунок, дитина задоволена
- Юлия Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Очень довольна, набор супер!
- Достоинства:
- Теплый и лёгкий
- Светлана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
отличный набор по адекватной цене
- Олександр І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував доньці на день народження. Їй сподобався цей комплект. Можливо замовлю ще щось від цього виробника.
- Достоинства:
- +
- Любовь У***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Заказывала ребенку-ему нравится,цвет приятный.
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Кажется, что слишком тонкое, но в 16 спать было очень тепло. Так что и на зиму вполне. Очень приятное тактильно. Подушка не супер, но вполне удобная.
- Достоинства:
- Очень теплое и приятное к телу
- Надія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дякую за швидку доставку, та приємне обслуговування, навіть до квартири занесли, хоча я не вказувала і не оплачувала доставку на поверх! Ковдра з подушкою просто красота... такий колір гарний, ковдра не є такою вже і тонкою... хоча незнаю як буде спати під нею при мінусовій температурі, ще лютий попереду!? Взагальному задоволена, все прийшло чітко по замовленню, гарно запаковано, ще й швидко доставили! Дякую Вам! Тільки на майбутнє... відповідайте на запитання клієнтів, я думаю це в ваших інтересах!
- Альона Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Супер набір. Замовила одне і слідом інше. Дитина в захваті. Зараз важко підібрати подушку та ковдру для дитини та якість особливо. Але цей набір мене покорив. Рекомендую
- Достоинства:
- Якість та особливість пошиття
- Наталя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую.
- Достоинства:
- Легенько, тепле, колір. Для дитини дуже приємне. Ціна
- Недостатки:
Представник постачальникаДобрый день, Наталя. Благодарим Вас за покупку и рекомендацию. Всегда рады будем снова видеть ваш заказ.
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Гарна якість за невеликі гроші.
- Мария Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Отличный комплект, очень понравилось качество, одеяло легкое и воздушное, спишь как на облаке, в подушке тоже как-будто утопаешь, цвет очень приятный.
- Достоинства:
- Качество, пошив
- Недостатки:
- Пока не заметила
- Елена К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Красиво , мягко и тепло