- AI аналіз відгуків50 відгуків: Позитивні – 78%, нейтральні – 14%, негативні – 8%Виберіть, щоб дізнатися більше
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Надпис є. Дірок по боках, по 3шт. Карман з дощовиком є. Пластик навколо тросу синій. USB та аудіо працює. Швидкої зарядки через перехідник нема.
Не знаю як має виглядати оригінал, але мене все влаштовує.
Сподіваюсь, імениннику сподобається.- Достоинства:
- Краще ніж очікував
- Недостатки:
- Емблема з надписом "Airflow" пришита криво.
- Продавец Fimmi-shop
Дякуємо за ваш відгук. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку та прагнемо покращувати наші продукти/послуги. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Щербак Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Дуже зручний, багато відділень. Особливо сподобалось, що виведені на лямку навушники та USB. І спинка та ручки класні
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Загалом дуже якісна репліка, якщо потрібно носити із собою багато речей - підходить ідеально.
- Достоинства:
- Гарний місткий рюкзак. Ноутбук, набір аксесуарів, документи, парасолька, судок з обідом і ще багато чого можна нормально розмістити.
- Недостатки:
- Кабель до повербанка і кабель до навушників занадто короткі, неможливо кинути на дно рюкзака габаритний повербанк - кабель не дотягнеться.
- Продавец Fimmi-shop
Надзвичайно вдячні за ваш позитивний відгук! Ми завжди працюємо над тим, щоб ви залишалися задоволені нашими послугами. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Дарія Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Купувала рюкзак для сина у 2024 році, якість чудова, до цих пір носить до школи щодня.
У 2025 році повторила покупку і розчарування, якісь на рівні Китаю, а можливо й гірше, вже двічі заливали, хоч би сезон доходити. Зовсім відрізняється від покупки у 2024 - СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
В цілому непогано, відрізняється від фото, немає круглих металевих вставок отворів по боках, які і не потрібні. Виявляється є зовнішній карман знизу рюкзака, теж добре.
- Достоинства:
- Розмір, м'які вставки на лямки для плечей та спини, ціна
- Недостатки:
- Немає внутрішнього підвісного міні-кармана
- Віталій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Користуюсь десь місяць, з виду виглядає як не великий рюкзак але досить вмісткий. За свої гроші топ.
- Достоинства:
- Ціна і якість
- Станіслав А***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Крутий рюкзак
- Достоинства:
- Вмістовний, зручний
- Недостатки:
- Вентиляційні отвори в основному відділенні
- Продавец Fimmi-shop
Раді, що ви задоволені нашим товаром! Надзвичайно вдячні за вашу підтримку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Денис Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Все відмінно
- Продавец Fimmi-shop
Нам приємно, що наш товар вас вразив. Дякуємо за вашу високу оцінку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Мар'яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Рюкзак хороший. Навантаження у 10 кг витримав успішно. USB поки не тестили. Покупкою задоволені.
- Достоинства:
- Вмістимий.
- Недостатки:
- Поки не виявили.
- Продавец Fimmi-shop
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Дуже класний рюкзак
- Достоинства:
- Місткий, якісно виготовлений, багато відділень і кишень, м'які лямки
- Продавец Fimmi-shop
Дякуємо за вашу довіру та позитивний відгук! Ми завжди тут, щоб надати вам найкращий сервіс. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Сніжана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Є питання до продавця, скажіть будь ласка як користуватися тими гніздами під USB та навушники що на лямці рюкзака знаходяться? Трошки не зрозуміла..
- Достоинства:
- Тільки отримала, ще не оцінила
- Недостатки:
- Поки не побачила
- Николай П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Удобный, эргономичный,надёжный, красивый !!!
Есть у меня такой же старый, пользуюсь лет 10, поначалу, после 3-х лет интенсивного использования, прошил лямки. Жив до сих пор. Товар рекомендую !- Достоинства:
- Прочный
- Недостатки:
- .Со временем приходится прошивать лямки, но это только если носишь тяжести очень часто..
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Чудовий рюкзак, вже 2 купую минулий через 5 років зламалась собачка.
- Продавец Fimmi-shop
Ваш відгук зробив наш день! Дякуємо, що обрали нас і поділилися своїми позитивними враженнями. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Спочатку він мені здався завеликим, але після походу на базар, виявилось що саме те що треба. З 10 кг. навантаження впорався без зусиль. Всі застібки відпрацьовують добре. Кишені передні дуже зручно розташовані, відчиняються без зняття рюкзаку з плеча, для ключів та документів краще не вигадаєш. Кишені для пляшок занизькі, пляшки можуть втікти), за цими кишенями є ще дві приховані на застібках, для дрібниць. Всередині все влаштовано зручно, багато різних кишень та відділень. Ноутбук, павербанк, для всього знайдеться своє місце. Знизу є ще кишеня там знаходиться якийсь капюшон, буду вкриватись від дощу) Дроти не перевіряв, бо не планую користуватись. На плечі тримається добре, не намагається вислизнути. Наскільки він витривало відпрацює час покаже. Поки що я задоволений.
- Александр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Сподобався. Якісний. Багато відділень. Все продумано. І ціна приємна.
- Достоинства:
- Якість, стильність, банато відділень. Якісні застібки.
- Недостатки:
- Не помітив
- Продавец Fimmi-shop
- Юрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Рюкзак за свої гроші норм. Дякую за вчасну доставку і оперативність. Рекомедую.
- Продавец Fimmi-shop
Ваші слова - найкраща нагорода для нас. Дякуємо за вашу підтримку та високу оцінку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Рюкзак сподобався, відповідає характеристикам, дякую продавцю.
- Достоинства:
- Зручно замовив, бистро отримав
- Продавец Fimmi-shop
- Александр С*** ГусенкоОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Дуже гарний міський наплічник.Та ще і до різноманітних подорожей підходить.Мені дуже сподобався.
- Достоинства:
- Неперевершена Швейцарська якість,багата комплектація,Велика ємність,помірна ціна.
- Недостатки:
- Не виявив.Тому що їх немає.
- Продавец Fimmi-shop
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
По доставке и качеству на все 5
- Мирослава Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Зручний вмісткий недоліки поки не знайшли
- Артём С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Пол года активно эксплуатации - ношу каждый день, часто нагружаю под завязку. В целом все супер. Единственное, в одном из боковых карманов прорвалась перегородка, открыв проход в основное отделение, но я туда клал связку ключей, возможно как-то неудачно пропороли. Важно что отлично держится верхняя ручка и лямки тоже хорошие; молнии также все в норме. За свои деньги отличная вещь, рад покупке
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Хороший рюкзак за свои деньги
- Продавец Fimmi-shop
Ваш позитивний відгук - найкраща мотивація для нас. Дякуємо за вашу підтримку та довіру! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Владислав Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
За пару недель использования впечатления положительные, все качественно сделано, удобно, хорошая реплика.
- Достоинства:
- Отличный рюкзак
- Недостатки:
- Из недостатков могу отметить короткий кабель для павербанка(по факту павербанк просто сам себя выдергивает под своим весом, до дна не достает)
- Лариса Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Товар отримала дуже швидко, рюкзак дуже якісний. Купувала чоловіку, бо у нього вже був такій самий, але вже відслужив своє. Коли товар прибув у відділення, менеджер одразу передзвонив. Дуже рекомендую цей магазин, покупка принесла задоволення. Дякую
- Достоинства:
- Дуже якісний, гарне і швидке обслуговування
- Недостатки:
- нема
- Алена Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Дуже гарний рюкзак. Пошитий з водостійкої тканини, приємної на дотик. Має багато кишень.
- Достоинства:
- Цей рюкзак - суцільна перевага. Дуже вмісткий, багато кишень
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец Fimmi-shop
- СерафимОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Дуже задоволений покупкою. Минулі рази були не самі удачні але на щастя цей магазин продає оригінальний та якісний товар. Якість на висоті як і враження. Рекомендую цей магазин.
- Достоинства:
- Якість матеріалу, велика кількість карманів.
- Прудников И***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Отличный рюкзак.
Качественный .
Цена нормальная. Советую к покупке- Достоинства:
- Крепкая ручка(с тросиком) много отделений. Удобство в ношении
- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Піде
- ЯРОСЛАВ А***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Рюкзак вроде норм, время покажет
- Достоинства:
- Качество, вроде норм
- Недостатки:
- Пока не знаю
- Продавец Fimmi-shop
- Антон Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
В целом всем доволен и рюкзаком и сервисом и доставкой
- Достоинства:
- Объёмный по вместимости и довольно удобный для ношения
- Недостатки:
- Не нашел
- Вітя П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Продавцю велике дякую що бистро зв'язались і бистро відправили, рюкзак все як на фото,я задоволений рекомендую ціна приємна
- Достоинства:
- Більше відділень
- Володимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Якісний рюкзак.
- Достоинства:
- Рюкзак в цілому відповідає опису і фотографіям на сайті. Якісні тканина, фурнітура і блискавки. Водонепроникнений чохол в окремому кармані. USB порт працює нормально.
- Недостатки:
- Недостатня довжина внутрішніх кабелів для підключення повербанку та плеєра.
- Сахайдак А***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Все ок
- Ирина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Понравились качество и доставка.
- Достоинства:
- Достаточно внутренних карманов. Широкие молнии
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Якісний рюкзак і зручний. Досить місткий для своїх розмірів. Приємно, що були дотримані строки доставки та можливість оглянути товар у точці видачі
- ОлегОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop. Цвет: Черный
Дуже якісниц, якщо потрібно носити із собою багато речей - підходить ідеально.