- ЕвгенийОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Пылесос поработал 15мин. После чего поставил на зарядку, загорается красный индикатор, горит 2 минуты и тухнет. Пылесос не заряжается!
- Достоинства:
- Недостатки:
- В отзыве
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Даний товар, має офіційне гарантійне та післягарантійне обслуговування.
Якщо ви виявили дефект, пропонуємо вам звернутись напряму в авторизований сервісний центр. Для вашої зручності, всі необхідні контакти та графік роботи вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні. Ви маєте можливість зателефонувати, або відправити повідомлення з запитом в месенджер Viber, на яке ми обов'язково відреагуємо протягом найближчого часу.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або за вашою згодою обміняємо товар на новий, в найкоротший строк. Звертаємо увагу, що пряме звернення в сервісний центр, максимально прискорить вирішення вагого питання.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Віктория Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Отримала цей пилосос,в неділю,все зробила по інструкції,працював два дні нормально,після планової зарядки,так і не включився
- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Залишила в коментарі
- Віта В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серебристым
За свою ціну чудовий варіант.
Дитина задоволена - Лилия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Ребёнку поиграть будет норм!
- Андрей В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Їздить,тормозить,щось типо смокче але не дуже,
- Достоинства:
- Недостатки:
- Повно
- Роман М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Не заряджається
- Недостатки:
- Не заряджається
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Просимо вас звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
В разі підтвердження дефекту, ми усунемо його, або обміняємо товар на новий, в найкоротший строк.
Для нас дуже важливо, щоб всі клієнти залишалися задоволені досвідом використання товарів DYXON, та зробимо все можливе для вирішення вашого питання.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Лариса М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бронзовым
Вчора включила пилосос в перший раз після покупки( тільки через 6 місяців, бо була закордоном).Пропрацював 5 хв, поставила заряджатися, простояв цілу ніч, не вмикається. Індикатор червоного загорається і гасне через 1-1,5 хв. Пробувала дозвонитися в технічну підтримку, яка вказана в інструкції, ніхто не піднімає трубку( на обидвох номерах телефону)???!!!
Не рекомендую, викинуті гроші на вітер!!!!!!- Достоинства:
- Не встигла виявити, так як пропрацював 5 хв
- Недостатки:
- Не заряджається!!!!
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Звертаємо вашу увагу, що даний товар, має гарантію, від офіційного представництва.
Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, згідно графіку роботи, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Світлана Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серебристым
Не можу сказати, що задоволена, щось він збирає, контейнер час від часу наповнюється, але лучше додати грошей і купити справжній, а не таку іграшку
- Достоинства:
- Недостатки:
- Малопотужний
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, ви можете звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Жахлива якість. З самого початку їздив перші декілька хвилин нормально, далі - по колу навколо своєї осі. Постійно потребує очищення коліс від залишків сміття, яке налипає, інакше починає крутитися на місці. Не прослужив і 4 місяці. Почав їхати просто прямо, впиратися в перешкоду і стояти на місці. Або взагалі не їде. Та й якість прибирання така собі, залишається дуже багато пилу після нього. Не варто витрачати гроші Краще купити дорожчого, який хоч трохи послужить.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Крутиться на місці;
Через 4 місяці зламався руховий механізм
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо ви виявили дефект, ви можете звернутись по гарантії в сервісний центр, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Ігор С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Щоб свіжий пил змести - підійде, а от все інше... Дуже дивний маршрут обирає, іноді може заплутатися в пустій кімнаті і так і не доїхати в її іншу частину
- Міша М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бронзовым
Жах
- Кирило Я***
Чому?
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Якщо у вас виникли питання, просимо вас звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Може не ідеальний, але не скажу, що нічого не робить
- Анна З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серебристым
Не раджу цей пилосос!
Він дуже слабкий і робить свою роботу 4/10, і то з натяжкою. Вологе прибирання там взагалі на 1/10. Витратьте вже гроші, та купить нормальний пилосос.)- Недостатки:
- Багато
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серебристым
Хоча дома є звичайний пилосос, але вірішила йти в ногу з часом, тому завомила робота-пилососа
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бронзовым
Придбала цей робот-пилос кілька днів тому по акції. Два рази запускала в роботу і мої висновки наступні: нормально справляється в будинку з домашніми тваринами (в мене 4 кота та собака) з поверхневим сухим прибиранням шерсті та пилу. Тобто замінює звичайне підмітання віником. Вологе прибирання не тестувала. Самого залишати під час роботи неможна, тому що глючить - може крутитися пару хвилин на одному місці по колу в праву сторону, або битися об стінку. Приходиться підходити і вручну переставляти, щоб не вбився))) Заряд батареї нормальний - вистачає на прибирання двох невеликих кімнат. Заряджається досить швидко. Неприємно пищіть під час роботи (можливо, мені просто дістався з таким браком). В цілому, для першого знайомства з роботами-пилососами і за акційною ціною цілком можна купляти.
- Достоинства:
- Вартість
- Недостатки:
- Іноді глючить
- Василь П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серебристым
Добротний робот-пилосос на тверду четвірку
- Максим Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Підходить для великих просторів. Прибирає так собі. Має який шаблон руху по колу. Якщо у шось упирається, то просто повертає праворуч. В один момент коли працював в вузькому просторі заключив і їхав тільки в одному напрямку . Віддали на ремонт, наче шось зробили, але все одно інколи глючит.
Зараз використовує тільки для великої кімнати.
Як спробувати шо воно таке, то окей піде.
Шось прибирає та і добре)- Достоинства:
- Підтримує відносну чистоту
Служба ремонту файна - Недостатки:
- Іноді глючит
Не підходить для маленьких просторів
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Дякуємо Вам, за корисний відгук.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серебристым
Набридло тягати великий важкий пилосос по всій квартирі через всяку дрібницю. Без компактного бездротового пилососа не обійтися
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бронзовым
После покупки проработал 10 мин, и згорел. Розетка уже третью неделю кормит обещаниями .
- Достоинства:
- За 10 минут не заметил
- Недостатки:
- Згорел за 10 минут
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення, Ваш відгук був переданий відповідальному співробітнику.
У разі виникнення додаткових питань, Ви можете скористатися довідковим центром
Представник постачальникаДоброго дня, шановний покупець!
Просимо вас звернутись в підтримку, так як вказані вами недоліки не мали місця раніше.
Необхідні контакти ви знайдете на стикері упаковки, або в гарантійному талоні.
- Олена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бронзовым
Заказала два, один нормальный, у второго пищат колесики и его работа выходит очень шумной, так же ездит очень долго вокруг своей оси, за вторым таких проблем не замечали. Надеемся на возврат средств у розетки за неисправный . Второй оставим себе.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: S.U.. Цвет изделия: Черный с серебристым
Пылесос довольно таки неплохо собирает волосы, шерсть и пыль на полу и тонких коврах. Мусор не очень. Первые пару раз зарядился хорошо, потом зарядка начала отходить. Через 3 месяца при том, что я использовала его редко, перестал брать зарядку. Сервисный центр UA-SERVICE услышав о поломке игнорируют звонки.
Оформила на Розетке заявку о поломке. Жду ответ!- Достоинства:
- Работает хорошо.
- Недостатки:
- Проблема с зарядкой.
- ЯрославОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бронзовым
Пилосос прийшов подряпаний,з своєю задачею взагалі не справляється,просто ходить по кругу, врізається в стінки і скрипить. я розумію що за такі кошти багато не очікував, але відчуття що він уже б/у і у когось погано працював і втюхали мені.
- Гість
Розетка продає тільки нові товари, для інших товарів є роділ уцінка. Зверніться в Розетку через телеграм
ссылка
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
Загалом непогано прибирає поверхню. Але коректно їздить перші хвилин 5 роботи, далі починає намотувати круги навколо своєї осі поки не закінчиться заряд. Ну таке. Якщо готові переставити його з місця на місце, щоб прибрав всю кімнату, то можна брати.
- Достоинства:
- Легкий, тихий, простий у використанні, дешевий.
- Недостатки:
- Їздить навколо своєї осі, поки не сяде заряд. Без участі людини всю кімнату не прибере.
- Алексей З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бронзовым
Ужас, слов нет и желания даже писать
- Юра
що ж такого жахливого у пилососі?
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!- Сергей Ш***
Ахаха! Ще й питають "що з ним не так?" )))))
Накінець я знайшов перший справжній відгук, не від бота)
Ну це умора) Моя дружина теж такий купляла. Поржав від душі)
Щоб ви розуміли: це просто візуальна копія робота-пилососа, яка робить вигляд прибирання. Так, він щось при цьому сосе. Але: нуль датчиків, нуль якоїсь електроніки та програмного забезпечення. Це просто корпус, батарейка, і 2 моторчика (на одному турбінка, на другому ведуче - колесо). При цьому, ведуче колесо фізично зроблене так що воно тягне пилосос і одночасно його повертає. Тобто він завжди їде по дузі, втикається в стіну, трохи повертає і їде по дузі в протилежну стіну. За пів-години він не в змозі виїхати з квадратного метра кімнати.
Тобто, він ніколи не прибере кімнату, він за день не доїде до іншого її кінця! Це просто іграшкова машинка, яка їздить по колу і всмоктує пил.
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бронзовым
Надіялась на більш менш на якісний товар, але марно, пройшовся по кімнаті лише раз. І все… не працює
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не працює після першого використання
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Надежда Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бронзовым
Не дуже
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Кружляє на одному місці по колу (в праву сторону). Дуже слабко тягне (майже нічого не втягується. Повернула товар.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не виправдав очікування.
- Илона Ш***
За свои деньги он нормально работает
Представник постачальникаДоброго дня, Тетяна.
Така проблема може виникати, якщо не зняти захисний ковпачок з коліс, на дні корпусу.
Для скорішого вирішення вашого питання, просимо звернутись в підтримку, всі необхідні контакти вказані на стикері упаковки та в гарантійному талоні.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Норик А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Забрал сегодня ,покупал от шерсти кота ,сразу говорю за свою цену это хороший вариант ,думал будет намного хуже .комнату и коридор убрал без проблем за 15-20 минут.иногда зависает от маленьких препятствий думает как бы залезть на них поетому лучше уберите лишнее с пола ,и все будет нормуль.Если можете позволить вариант дороже лучше покупайте ,а если бюджет ограничен можете смело покупать этот
- Достоинства:
- Цена,дизайн ,функционал для своей цены
- Недостатки:
- Не сильной умный «робот»
- КирилоОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бронзовым
Нормально працює за свою ціну. Очікував гіршого.
- Дмитрий М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с бронзовым
Прийшов тільки сам пилосос без комплекту,ні щіток ні кабеля зарядки
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Олег С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серебристым
купив, експуатувався нормально, а далі щось мабуть сталося.... перестав заряджатися і зупинився.
- Достоинства:
- Недостатки:
- не пропрацював і 5 днів
- Андрей А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Це жах, ну але хоч посмішив трохи
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі
- Звонок О***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Черный с серебристым
Трошки проїде, тільки як щось зачепить, то стоїть на місці, чи просто стоїть на місці. Заряджений був повністю. Потрібно було постійно вмикати знову, не рекомендую..
- Достоинства:
- Збирає пил
- Недостатки:
- Не їздить
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Михайлова А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Белый с бронзовым
Ніяке прибирання, може стати на місті... Категоричне не рекомендую
- Достоинства:
- Зовнішній вигляд
- Недостатки:
- Ну дуже погано прибирає.
Дякуємо Вам за вибір бренду DYXON!
- Марина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Вже після перого прибирання відчувається ефективність.Хто має кота чи собаку з довгою шерстю це незамінна річ,я запускаю 2 рази на день і кожного разу дивуюсь звідки береться стільки сміття та шерсті,хоча з першого погляду все чисто.
- Достоинства:
- Коштує не дорого.
- Максим П***
А у вас кот с собакой только в правых сторонах помещений лазят да? Или вас действительно устраивает уборка только правой стороны комнаты, коридора и т.д? То бишь левая сторона в шерсти и грязи - а и так сойдёт, правую то убрал, чё-то насобирал, а шо он там насобирал, откуда? Непонятно)).
- Тетяна Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый с белым
Пилосос справляється з усіма своїми функціями, прибирання приносить одне задоволення. Зручний і простий у користуванні , не важкий.Підійде для щоденного підтримання чистоти.