Отзывы покупателей о Набор банок для сыпучих продуктов Edenberg, Банка для хранения, Банка для кофе, чая, сахара 3шт, Черный

Код:  420955050
  • Анна Б***
  • Тетяна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Вітаю.Дякую за таку красу і якість.Дуже сподобались,підійшли під дизайн кухні.Довго шукала,і ось вони!!!

Достоинства:
    Ємкість ,оригінальність.Добре видно у віконечко що там і скільки.
    Недостатки:
    Ще б туди ложечки,то взагалі супер!
  • Алина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Продавець дуже швидкий і комфортний. Сміливо рекомендую до замовлень! Товар класний, якісний! Дякую!

Достоинства:
    Всі
    Недостатки:
    Ні
  • Елена
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Отримала набір банок, навідь не очікувала, що вони будуть такі класні. Банки ідуть запаковані у фірмову коробку, тому можна брати і на подарунок.

Достоинства:
    Якісний товар та гарне обслуговування
  • Олена Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Дуже задоволена замовленням. Переживала, що кришки будуть не плотні, але баночки якісні, та щільно закриваються. Також порадував розмір, на фото вони здаються невеликими, та по факту дуже вмісткі. Товар 10/10. Забирала посилку з подругою, вона вже у відділенні пошти попросила скинути їй посилання на цей товар рекомендую

Достоинства:
    Якість
    Ідеальний розмір для призначення
    Якісне пакування
    • Олена Ш***

update
      Цукор та чай зберігаються супер, а от кава зіпсувалась та нажаль полетіла у смітник, все ж таки з часом виявилось що щільність кришок трохи не підходить для кави.

• Валентина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Гарні на вигляд, вмісткі, зручні, кришка щільно закривається і надійно тримається, покупкою задоволені

Достоинства:
    Велика ємність, гарний дизайн
  • Павліна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Дуже гарні баночки, гарно підійшли до моєї кухні))

Достоинства:
    Практичні
  • Наталя І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Дякую. Дуже стильні баночки.

• Анастасія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Набір сподобався-класно виглядають,якісні,зручні.Брала подрузі у подарунок-зараз усі питають,де я такі придбала).Вислали швидко,хорошо запаковано.

Достоинства:
    Гарні,зручні
  • Маргарита К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Баночки дуже стильно виглядають на кухні. Не маркі, приємні на дотик, добре закриваються кришками.
    Набором задоволена

Достоинства:
    Стильно і практично
    Недостатки:
    Не виявила
  • Сніжана К***

Класні баночки

• Діана

Якісній баночки

Достоинства:
    Вмісткі
  • Юрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Придбанним товаром задоволений. Заявку оброблено швидко та надіслано в часно. Сам товар з гарного матеріалу та має цікавий дізайн. На погляд гарні.

Достоинства:
    Дізайн, матеріал, місткі, міцні, на погляд гарні.
    Недостатки:
    Поки що немає
    • Олесь Х***

Скажіть, будь ласка, яка фактична ємність однієї баночки? І чи не сплющується вона в руці при натисканні? Дякую

• Юрий К***

Доброго дня. Матеріал міцний, при натискані не деформується. Ємкість - вільно вміщається кг, як зазначено в описі.

• Ирина Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Дуже класні баночки, виготовлені з якісного матеріалу, тепер на кухні все зручно розташоване і гарно виглядає,  також хочу відмітити оперативність оформлення та відправки замовлення, всім дуже задоволена

• Иван Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Vcompany

Гарний дизайн,вмісткий ,гарно підійшов до моєї білої кухні

Достоинства:
    Якісний