- Таня О***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 45
Купувала для дитини. Якість хороша і гарно виглядає
- Ольга Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 45
Покупала ребенку 4 лет, р45, длина идеально подошла, с золотым крестиком смотрится отлично, носит беспрерывно уже почти пол года, замечаний нет) единственное, из-за того что крестик легкий веревочка часто смещается замочком вниз, но это не доставляет никакого дискомфорта, просто на заметку. Всем рекомендую данное изделие и продавца!
- Достоинства:
- Качество, внешний вид, практичность
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 40
Рекомендую.
- Ковтун Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 55
Хороший шнурок. Якісний, красивий. Замовляю уже третій шнур , різної довжини. Дякую.
- Достоинства:
- Якість, ціна.
- Недостатки:
- Не виявила.
- Ковтун Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 45
Шнурок чудовий, все добре . Просто зараз, роблю замовлення в цього продавця , ще на два шнурка іншого розміру . Рекомендую однозначно .
- Достоинства:
- Якість , ціна.
- Недостатки:
- Не має .
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 45
Дуже гарний, витончений шнурочок
Для дитини ідеально - Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 45
Замочок зламався через два тижні
- Парцерняк О***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 40
Дякую за красу!
- Достоинства:
- Ці шнурочки фантастичні! Дуже гарно сплетені, акуратна маленька застібка, приємні до тіла. Виглядають дуже ніжно! Магазин швидко зв'язався, проконсультував та швидко відправив товар
- АнжелікаОтзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 40
Абсолютно не надійна застібка!
У дитини розстебнулась вночі. Одягати не буду більше. Гроші на вітер- Достоинства:
- Гарний шнурочок
- Недостатки:
- Застібка не надійна
- Good R***
Анжеліка, доброго ранку. У нас на всі вироби йде гарантія 6міс ( на всі срібні елементи в виробах), тому якщо якісь проблеми, то ви одразу з нами зв'язуєтесь і ми все вирішуємо( ми несемо відповідальність за всі наші вироби) . Ми стараємось максимально якісно і відповідально підходити до виготовлення наших виробів але існує людський фактор і випадковість((. Ще раз приносимо вибачення. Ми написали вам свої пропозції обмін (за наш рахунок) або повернення і чекаємо вашого рішення))
- НатаОтзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 55
Дуже задоволені. Купували два - більший та менший, дітям під золотий хрестик.
- Достоинства:
- Швидко відправили. Якість гарна. Сумочка актуальна. дякую
- Юлия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 40
Дуже гарний шнурочок,під золотий хрестик дитинкі виглядає супер,застібка класна,упаковка теж.Дякую за доставочку розетка.
- Достоинства:
- Матеріал,застібка супер
- Кравченко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 50
Забажала носити три золоті підвіски разом, але не було золотого ланцюжка.. Шовковий шнур кольору беж (в описі -золотистий) зі срібною застібкою задовольнив мене на всі 100%. При носінні застібка не спускається. Дякую.
- Достоинства:
- Гарно поєднується із золотими ланцюжками
- Недостатки:
- Не знайдено
- Любовь Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 40
Сподобалось дуже, купила одразу всій сімʼї ) собі обрала розмір 40 см.
- Достоинства:
- Чудово виглядає, майже непомітний і не відчутний на тілі!
- Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 50
Шнур дуже зручний і гарно виглядає на шиї.
Швидка доставка. Рекомендую продавця. - Ирина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 55
Дуже гарна якість та упакування, швидке обслуговування. Все сподобалось
- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 45
Все чудово,швидко зв'язався продавець,швидка доставка та якісний товар. Дякую.
- Катерина З***Отзыв от покупателя. Продавец: Good Rood. Длина: 40
Шнурок просто бомба. купляла дитині безліч шнурків під золотий хрестик, але цей виявився найкращим, гарно сплетений, не підскакує, виглядає шикарно, навіть срібна застібка під золотим хрестиком виглядає красиво
- Достоинства:
- охайний, гарне плетіння, надійна застібка
- Недостатки:
- за місяць носіння не виявили
- Наталія
Доброго дня
Чи не важко буде вам додати фото шнурка,ми хотіли би придбати ,але вагаємось