- Марина С***Отзыв от покупателя. Продавец: the Blue Elephant. Объем 1 шт: 600 мл
Купувала по знижці, переймалась чи не підробка. Виявилось, все чудово. Гель чудовий, мені подобається і запах, і як відмиває посуд.
- Достоинства:
- Гарно миє, приємний запах
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Має приємний запах і чудово справляється з брудом
- Достоинства:
- Гарний аромат і чистота
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда Finish
- Екатерина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Чудовый гель
- Достоинства:
- Не портить поверхню посуду
- Недостатки:
Представник постачальникаКатерино, цінуємо Вашу думку. Дякуємо за відгук. Бажаємо Вам приємного користування! З повагою, команда FINISH
- Андрій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Користуюсь постійно.
Представник постачальникаАндрію, щиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда FINISH
- АнтонОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Миє, але залишається наліт, не дивлячись на наявність ополіскувача
- Достоинства:
- Миє
- Недостатки:
- Погано змивається
Представник постачальникаАнтоне, нам шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні засобів Finish!
Компанія дуже серйозно ставиться до якості продукції, що випускається. Для детального розгляду ситуації, що склалася, просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну пошту [email protected]. Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання та потреби.
Дзвінки зі стаціонарних телефонів по Україні безкоштовні. Вартість дзвінків із мобільних телефонів визначається згідно з тарифами мобільного оператора.
- RVОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Какой-то гениальный упаковщик догадался положить баллон с жидкостью горизонтально. Половина вытекла, естественно. Залило все товары в коробке.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Чудовий!
Представник постачальникаОлено, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку нашої продукції.
З повагою команда FINISH
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Супер!
Представник постачальникаІрино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Андрей С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Кращого за цей не знаю
Представник постачальникаАндрію, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Миє добре, зрештою так само як і сомат - не бачу різниці, тому купую той, який в даний момент має найкращу ціну. Не можу нічого сказати про псування ПМ (мало користуюсь), але думаю що це явище було б масовим...
- Достоинства:
- миє
- Недостатки:
- наразі не бачу
Представник постачальникаДякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Ольга П***
Відповім і тут - якшо будете мити жирний посуд лише цим засобом, проблема з'явиться з часом. Краще вибрати щось інше для жирного посуду
- Марія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Якщо не хочете зіпсувати посудомийку, тримайтесь подалі від цього засобу!
Те що посуд вимивається геть погано, то ще не найгірше. Після кількох використань почав накопичуватись оранжевий жир на фільтрі, який дуже складно вимити. Такий ефект тільки з даним засобом. З гелями і таблетками інших виробників, та й з таблетками Finish ніколи проблем не було.- Достоинства:
- Ніяких
- Недостатки:
- Миє погано, забруднює посудомийку
Представник постачальникаМаріє, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні засобів Finish!
- Ружевич Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Спробувала вперше і мені сподобалось більше, ніж капсули - добре миє, не потребує ополіскувача і можна залити 10 чи 30 мл залежно від забрудненості посуду, економніше на відміну від капсул.
- Достоинства:
- Якість миття, упаковка
- Недостатки:
Представник постачальникаГалино, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- НатаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Гарно миє посуд
- Достоинства:
- Можна заливати менше, коли мало посуду
- Недостатки:
Представник постачальникаЩиро дякуємо Вам за вибір наших засобів та за відгук! Раді, що Вам усе сподобалося! З повагою, команда FINISH
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Не відмиває так як це роблять капсули
- Достоинства:
Представник постачальникаДарино, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід при використанні засобу Finish!
- Тетяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Представник постачальникаТетяно, дякуємо за Ваш відгук! Користуйтеся із задоволенням! З повагою, команда FINISH
- Лідія Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Давно користуюсь,якість миття посуду відмінна
- Достоинства:
- Посуд чистий
Представник постачальникаЛідіє, вдячні за Вашу думку! З повагою, команда FINISH
- Наталія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Користувалася різними типами засобів для посудомийних машин, врешті зупинилася на цьому. Для мене він найбільш зручний у використанні, якісно відмиває посуд, економний і ефективний.
- Достоинства:
- Гарно відмиває посуд.
- Недостатки:
- Не виявили
Представник постачальникаНаталіє, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH
- Ольга Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Відмиває все круто, немає хімозного запаху після відкриття дверей посудомийки
- Достоинства:
- Класно відмиває посуд
- Недостатки:
Представник постачальникаОльго, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда FINISH
- Маргарита Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Гарно відмиває, не залишає розводів. До того ж має приємний запах.
- Достоинства:
- Швидко розчиняється, не залишає розводів
Представник постачальникаМаргарито, дякуємо за відгук! Дуже раді, що Вам подобається наша продукція! З повагою, команда FINISH
- Мария Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Чудовий засіб. Користуюсь давно.
- Достоинства:
- Посуд чистий. Змивається добре.
- Недостатки:
- Немає.
Представник постачальникаМаріє, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH
- Марина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Постійно купуємо, відмінний засіб
- Достоинства:
- Гарно миє, не залишає плям
Представник постачальникаМарино, дякуємо за довіру! З повагою, команда FINISH
- СемёнОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Гель нормальний але ціна його недешева.
Представник постачальникаСемене, дякуємо Вам за зворотній зв'язок. Ваша думка дуже важлива для нас! З повагою, команда FINISH
- Надежда Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Супер, найкращий гель для ппм, все відмиває!!!
- Достоинства:
- Дуже добре відмиває скло, каструлі, виделки
- Маргарита М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Завжди купляли цей гель на розетці, проблем не було. Останній раз трапилась якась підробка, гель погано вимиває посуд і ДУУУЖЕ рідкий, не такий як ми купували на розетці останні кілька років.
Склалось таке враження що його розбавили водою. Дуже розчарована.- Достоинства:
- Якщо не підробка, то економний, вимиває.
- Недостатки:
- Розбавлений водою, дуже рідкий
Представник постачальникаМаргарито, нам шкода, що Ви отримали такий досвід!
Для детального розгляду цього випадку просимо Вас звернутися в Службу підтримки споживачів за номером телефону 0 800 30-72-44 або написати на електронну адресу [email protected].
Наші фахівці зафіксують Ваше звернення, нададуть необхідну консультацію та допоможуть Вам підібрати продукцію, враховуючи Ваші побажання.
- Светлана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Гарний гель, чудово справляється з задачею
Представник постачальникаСвітлано, дякуємо, що обираєте нашу продукцію! З повагою, команда FINISH
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Мені підійшов, на компактну посудомийку дуже економно використовувати.
Представник постачальникаОльго, дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! З повагою, команда FINISH
- Иван З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Берём гель постоянно, но в этот раз это не финиш, а явная потделка, посуду не вымывает, остаются пятна, и после мойки на посуде уксусный запах. ( Если будет комент от розетки, что нужно проверить ополаскиватель и соль, то всё есть и тоже фирмы финиш)
- Достоинства:
- Недостатки:
- Потделка
Представник постачальникаІване, нам дуже шкода, що Ви отримали такий досвід!
- ІнесаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Користуюсь давно, подобається що можна наливати гелю менше ніж вказано в інструкції, все залежить від стану посуду. Мала посудомийна тому зручно, іноді від таблеток залишаються крупинки в посудомийці, якщо швидкий цикл, а з гелеві все супер.
- Достоинства:
- Відмиває посуд та не залишає розводів
- Недостатки:
- Не виявила
- Сергей Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Дуже
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Нормуль, добре відмиває. Але капсули краще
- Ірина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Користуємось давно , не підводив . Гарно відмиває посуд , розводів не залишає.
- Ирина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Купую на постійній основі , гарно миє посуд . Нарікань не було .
- Дмитро Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Чудово відмиває, густий. Я навіть по стінці машинки розмвзав для брудного посуду.
- Достоинства:
- Густий
- Анна Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Чудовий гель. Зручно користуватися, економно, посуд чистий, запах на посуді відсутній, при умові що геля було залито не занадто багато.
- Вячеслав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Оставляет после мойки посуды отвратительный запах средства, который потом усиливается при нагревании посуды. Покупал как средство для коротких циклов для ежедневной мойки посуды после того, как средство, которым я пользовался несколько лет, исчезло из продажи. Попробовал одну мойку и вряд ли буду пробовать снова. Фрошовские таблетки и дешевле, и стирают куда лучше, и запаха не оставляют.
- Достоинства:
- Моет посуду
- Недостатки:
- Запах
- АнатолійОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 900 мл
Найліпший засіб для львівської надтвердої води. Слідів на посуді немає, приємний запах, відмиває усе, що й інші засоби виробника. Єдиний момент - якщо місткість для засобу негерметична, він витікає, що погано, якщо включати цикл попереднього полоскання.
- Достоинства:
- Не залишає слідів
- Недостатки:
- Засіб може виливатись з місткості