Отзывы покупателей о Кальян Yahya S200 Full Version + сумка в комплекте 2139501
Есть в наличии
- Соломія С***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Хороший варіант за свої гроші
Дякуємо за ваш відгук.
Дуже раді що вам сподобався товар.
- Олександр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Хороший за свої гроші.
Куриться добре, якість матеріалів ок.- Достоинства:
- Єлизавета Р***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Все було супер. Швидка доставка і кальян прийшов дуже класний! Рекомендую продавця
- Достоинства:
- Швидка доставка, класний кальян
- Артур В***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Получил кальян на следующий день после заказа, в комплекте шло две чаши и персональный мундштук как подарок от продавца
- Достоинства:
- Хороший кальян за доступную цену
- Недостатки:
- Не обнаружил
- Продавец JAЗ
- Анастасія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Брала на подарунок, іменник дуже радий кальяну, сподобалось все. Для мене теж приємно, що кальян був зі знижкою і сумкою, дуже зручно. Буду замовляти ще
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Чудовий кальян. Як щаказав одразу попробув, все чудово
- Рустам Н***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Дуже класний кальян, легка тяга завдяки дифузору, сам кальян дуже компактний що доволі зручно його кудись з собою брати, магазин додав ще пару плюшок в подарунок що приємно вразило, чаша нам прийшла в подарунок і вона класна табак відчувається супер. Кальяном задоволений!
- Василец Л***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Отримала кальян ,складений якісно ,доставка швидка,все добре дякую !
- Дмитро Х***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Доставили вчасно, товар цілий. Дякую усім задоволений.
- Достоинства:
- Гарний та портативний
- Дмитрий Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Прийшов цілий, все як і на фото. Дякую. Ще подарували 2 чашу у подарунок.
- Євгеній С***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Доставили вчасно, товаром задоволені
- Недостатки:
- Не завадило б інструкції
- Продавец JAЗ
- Андрій Л***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Це так має бути???? Розплавився
- Достоинства:
- Ще не бачу
- Недостатки:
- Розплавилась чаша для вугля....
- Продавец JAЗ
Доброго дня.
Більшість калаудів у цій ціновій категорії плавляться від неправильної експлуатації.
У калауд потрібно класти вже розігріте вугілля, а не класти калауд разом із вугіллям на плиту чи інші розпалювачі вугілля.
Ми надішлемо вам новий калауд, тільки дотримуйтесь правильної есплуацтації і не розігрійте його на плиті разом з вугіллям :) - Продавец JAЗ
Навіть не більшість, а всі калауди у цій ціновій категорії !
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Кальян при отриманні перевершив всі очікування, дуже гарний, ще роботу будемо перевіряти
Всі деталі якісно виконані, дуже швидко оформили та відправили замовлення, в подарунок поклали додаткову чашу, класний набір сумка - взагалі- Достоинства:
- Все круто
- Кіріл Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Гарний кальян, трошки покоцана тарілка. В подарунок ще одна чаша Gorilla, калауд бажано купити кращий, але й цей не поганий. перша забивка з гірчинкой, друга вже чудова.
- Достоинства:
- Качество, подарунок
- Продавец JAЗ
Дякуємо вам за розгорнутий відгук)
- Олександр Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Все прийшло без ушкоджень. Дві чаші в комплекті. Все здорово. От тільки я не зрозумів де на шахті отвори для продувки))) по всім фотографіям вони є в моєму нема)))
- Недостатки:
- Де отвори для продувки
- Продавец JAЗ
Доброго дня,дякуємо вам за відгук.Клапан продувки знаходиться в основі,а отвори для продувки знаходяться в накладці.У найближчий час зв'яжемося з вами та детально розповімо про товар)
- Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Гарний кальян, все новеньке, прийшло в гарному стані, продавець додатково чашу поклав дякую
- Продавец JAЗ
Дякуємо за Ваш відгук)
- Владислав Є***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Покупался на подарок. У меня у самого большие дорогие кальяны, но этот прям запал в душу. Не знаю еще как он в деле, но на вид очень хороший. Теперь думаю и себе в коллекцию такой купить. Рекомендую. Отправили быстро, приехал полный комплект, все целое
- Достоинства:
- Цена, визуальный вид, качество
- Недостатки:
- Пока не обнаружил
- Продавец JAЗ
Дякуємо за розгорнутий відгук.
- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Протестував кальян, дуже класно куриться
Особливо дякую за другу чашу, яка не зазначалася в комплектацii, набiр топ за свою цiну
Невеликий мiнус це те, що був вiдсутнiй ущiльнювач пiд чашу
Проте в мене це вже не перший кальян, у першого навпiл переломилася шахта, тож ще залишився старий ущiльнювач
Якщо вiдправка ущiльнювача вам нiчого не вартує по доставцi, буду дуже вдячний- Продавец JAЗ
Дякуємо за розгорнутий відгук.
- Карина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
- Недостатки:
- Замовляла кальян на подарунок чоловікові на день народження 26 вересня. Сьогодні відкриває подарунок, а там чаша для заправки надщербнута. Можете замінити? Дякую!
- Продавец JAЗ
Доброго дня. Так, звичайно. Вишлемо іншу.
- Карина Ш***
Доброго дня! Отримали іншу. Дякуємо!
- Володимир Т***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Коли отримав кальян, був приємно здивований. Він реально гарний за свої кошти. Продавець спочатку не поклав щипці, та стандартна чаша була лопнута. Але написавши магазину про це - мені відразу відправили нову чашу та щіпці, доставку оплатив продавець, за це великий респект, дуже приємно здивували, та ще раз велике дякую
- Достоинства:
- Легка тяга, велика к-сть диму, гарний, не великий)
Доброго дня,дякуємо за відгук
- Лина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Кальян супер, дуже димний, ціна/якість. Але окремо докупила силіконову чашу. Відправили швидко, доїхало все на ура, без ушкоджень.
- Достоинства:
- Круто, що сумка в комплекті.
- Недостатки:
- Поки не виявила
- Анатолій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Мундштук має сліди експлуатації, шипчики одноразові.
- Продавец JAЗ
Доброго дня. Дуже шкода, що так сталось. Менеджер з вам зв'яжеться для уточнення
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Чудовий кальян. Продавець швидко зв'язався та допоміг з доставкою коли я не туди замовив. Єдиний недолік, весь мундштук пошкрябаний та затертий і виглядає як бу зі стажем. Все інше в нормі.
- Достоинства:
- Надійні з'єднання та візуал
- Недостатки:
- Пошкрябаний мундштук
- Сергій М***
Вперше покурив, знайшовся брак. Клапан випуску диму, 4 шарики, не щільно прилягають до отворів і кальян відчутно травить повітря. Як розумієте це не припустимо і кальян ледь якісь смаки передає та дуже мало дима. Видно на просвіт навіть що є щілини. Можливо, якби кульки були на 1мм більшого розміру, то проблеми не булоб.
- Сергій М***
Доповню свій відгук. Це таке г***о а не кальян що я просто в шоці) Відклеялась колба від різьби) клік система здається називається. Дуже раджу не купувати цей кальян а подивитися щось трохи дорожче. Щей магзаин мозги виносив коли його просив перевірити що він травить повітря. Повернули перший раз не всю комплектацію навіть поштою після перевірки.
- Катерина П***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Кальян супер,куримо з задоволенням,дуже димний,подобається всім нашим друзям,зручний і компактний брали навіть з собою у подорож,класна сумка для транспортування.
- Достоинства:
- Красивий дизайн,димний,куримо з задоволенням
- Недостатки:
- Немає недоліків
- Продавец JAЗ
Дякуємо за ваш відгук,раді що вам сподобався товар)
- Сергей О***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Хороший кальян, курю с кайфом.
- Достоинства:
- Полный комплект, 2 чаши, сумка
- Продавец JAЗ
Дякуємо за ваш відгук,раді що вам сподобався товар)
- Влад К***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Кальян класс, но.. после использования, начал мыть и выпал шарик(который обратный клапан ) и когда вставляю обратно он выпадает , как он должен фиксироваться ?
- Недостатки:
- 1
- ІгорОтзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Хороший кальян , за такі кошти .
- Продавец JAЗ
Дякуємо, що обрали нас)
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Прекрасний кальян.Рекомендую
- Достоинства:
- Все супер!
- Владислав Д***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Кальян супер,раджу)
- Продавец JAЗ
Дякуємо за чудовий відгук)
- Софія К***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Чудовий кальян, все прийшло швидко, товар відповідає опису, рекомендую)
- Гєсмєт М***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Класний дизайн
Та крута димність
Вартує своїх коштів
У подарунок отримав круту чашу- Продавец JAЗ
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Товар відповідає опису і фото. Комплектація відповідає заявленій на сайті.
Товар якісний. Комунікація на рівні. Швидка відправка. Рекомендую до співпраці!- Продавец JAЗ
Дякуємо за ваш відгук)
- Валерія С***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Кальян дуже якісний, стильний. Повний комплект, сумка + вугілля в подарунок. Дуже задоволена !
Дякуємо за ваш відгук)
- Єлизавета Б***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Чудовий кальян, дуже гарна комплектація, все приїхало ціле, дуже рекомендуємо!
- Інна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Доброго дня! Дякую за швидку доставку кальяна на подарунок) кальян якісний, димний, легко тягнеться, приємно вражені від бонусу- пачки вугілля ! щиро дякуємо!
- Продавец JAЗ
Дякуємо за ваш відгук.Ми раді що вам сподобався придбаний товар.
- Віталіна П***Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ
Чудовий кальян, неймовірно задоволені, у подарунок додали кокосове вугілля
- Достоинства:
- Ціна = якості
- Недостатки:
- Трохи виводить дим з під шахти
- Продавец JAЗ
Дякуємо за ваш відгук.Ми раді що вам сподобався придбаний товар.