- Наталья З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multi
Максимально НЕ підходять для плавання в басейні...погані. Дитина не змогла в них плавати. Підтягували і тренера і всі. Не задоволені
- Достоинства:
- Недостатки:
- Погані
Представник постачальникаДобрий день, дуже шкода, що окуляри не підійшли. Це доросла модель і рекомендую звернути увагу саме на дитячі окуляри для плавання.
- Ольга-Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Multi
Чудово підійшла. Дитина почуває комфортно себе у воді з цією маскою
- Достоинства:
- Ціна якість
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за відгук. Радий, що окуляри добре підійшли. Бажаємо приємних і безпечних занять у воді.
- Светлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey
Окуляри суперні, сіли добре, не запотівають, 10 тренувань уже на ура, мають стильний вигляд.
- Достоинства:
- Круті в усіх питаннях
- Недостатки:
Представник постачальникаДякуємо за чудовий відгук! Раді, що окуляри виправдали Ваші очікування і стали надійним вибором для тренувань. Нехай і надалі тішать вас своєю якістю!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey
Разів 10 скористався і прорвалась дужка
- Достоинства:
- Ціна, не протікають
- Недостатки:
- Швидко порвались
Представник постачальникаДякуємо за Ваш відгук! Шкода чути, що резинка швидко порвалась, звісно, таке трапляється, але не більше 0,2%. Ми завжди прагнемо забезпечити наших клієнтів якісними товарами і спробуємо виправити дану ситуацію, щоб такого не повторилось.
- Олексій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Black-Grey
За свою ціну топ. Запотівають, хоча і не так інтенсівно як без антифога
- Достоинства:
- стильні, якісні. За свою ціну топ.
- Недостатки:
- Запотівають
Представник постачальникаДякуємо за ваш відгук! Раді чути, що Вам сподобалися окуляри. Ми також приймаємо до уваги Ваш коментар щодо того, що окуляри все ж можуть запотівати, хоча це дійсно перший подібний відгук про цю модель. Можливо, щось попало на внутрішню сторону лінзи- спробуйте промити їх під проточною водою (але не протирайте їх) і дайте висохнути самостійно, сподіваюсь, що це допоможе.
Ваш відгук важливий для нас, і ми будемо працювати над вдосконаленням. Дякуємо за ваш вибір і зворотний зв'язок!- Олексій К***
Уточню коментарій - не запотевают. При другому використанні - жодного разу не запотіли за годину плавання.