Отзывы покупателей о Защита для дивана мебели и обоев Антикоготь Cat Shield размер 30х40 см Прозрачная 8 шт
Есть в наличии
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: CAT PROTECTION
Неймовірна якість плівки! Все прийшло через день, дуже класно об клеїли диван, тепер роздумуємо над іншими поверхнями, бо знімається дуже легко, але і тримається міцно.
- Достоинства:
- Якість, швидка доставка, уважний продавець
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: CAT PROTECTION
Продавця не рекомендую, надіслали деформований товар через невідповідність розміру упаковки. Сказали, що роблять так завжди, тож майте на увазі, що плівка вам прийде зігнута і не буде клеїтись на вертикальні поверхні через це.
Більше не бажаю мати справу з даним продавцем.- Достоинства:
- Купувала цю плівку раніше в іншому місці- плівка класна та якісна.
- Недостатки:
- Продавець економить на пакуванні)))
- Продавец CAT PROTECTION
Отримавши скаргу від покупця у месенджер відразу хотіли розібратися в ситуації щодо «зігнутої» плівки. Було запропоновано зробити фото доставленого товару, так як були підозри, що товар могли пошкодити при транспортуванні до клієнта. За 2 роки було направлено клієнтам більше 1200 замовлень цього товару в аналогічному упакуванні - самозбірна коробка і жодного разу не було зауважень щодо якості упакування. Нами будо запропоновано заміну товару але відповідь від замовника не була отримана. Фото упакування та товару ми так і не отримали. Вважаємо, що відгук не аргументовано.
- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: CAT PROTECTION
Я дуже задоволена цими плівками, ми їх наклеїли на стільці та на ті частини дивана, де у моєї банди був доступ. Зараз навіть не підходять! Вони прозорі, гарно клеїться до тканин, добре тримається. Вони і не помітні. Я раджу, це реально знахідка!
- Достоинства:
- Сам факт, що є така плівка
- Продавец CAT PROTECTION
Дякуємо за замовлення та відгук!
- Оксана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: CAT PROTECTION
Дуже корисна речь
- Достоинства:
- Дієва плівка, котик навіть не дивиться тепер на діван. Замовляла вже два рази, обклеїла всі меблі
- Продавец CAT PROTECTION
Дякуємо за відгук та замовлення!