Отзывы покупателей о Патчи под Глаза Гидрогелевые с Гиалуроновой кислотой Освежающие Увлажнение от Отеков 60 шт

• Любовь С***

• Дарья К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ODay shop

Дуже гарно працюють патчі. Тримаються добре, прибирають набряки під очима

• Алла М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ODay shop

Для мене ці патчі стали вдалою знахідкою. Раніше пробувала гідрогелеві патчі різних брендів, але особливої різниці в дії не помітила принцип роботи у них однаковий, тому ці за свою ціну просто топ. Вони майже не сповзають, що дуже зручно. Тримаю їх у холодильнику, тому вони добре допомагають зранку від набряклості. Хоча так працюють будь-які гідрогелеві патчі, ці мені подобаються саме через гарне зволоження та швидку дію. Мій особистий секрет наносити їх поверх сироватки для очей від цього ж бренду. Разом вони працюють ідеально, шкіра стає максимально зволоженою та еластичною.

Достоинства:
    Ефективні, тримаються, приємні
  • Алла С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ODay shop

Дуже сподобались, вони не сповзають і нормально тримаються, можна спокійно ходити по дому і робити свої справи. Після зняття шкіра така доглянута, гладенька і зволожена, навіть консилер лягає краще.

Достоинства:
    дієві, хороший склад
    Недостатки:
    немає поки
  • Люда Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ODay shop

Большое Спасибо. Брала на подарок очень сильно довольна. Рекомендую. Со своей задачей справляется на отлично.

Достоинства:
    Цена и качество.
    Недостатки:
    Нет.
  • Валерий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ODay shop

Помилково поставлено "одну зірочку" продавцю товару. Прошу адміністрацію коригувати (заблокувати) помилково виставлену оцінку.

Достоинства:
    Ефективно вирішує всі питання. Хороший товар
    Недостатки:
    Ні
    • Продавец  ODay shop

Гарного вечора!

• Аліна Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ODay shop

Задоволена продуктом, набряк знімають, шкіра доглянута і зволожена після них. Темні кола зменшують. Закриваю все кремом, задоволена повністю. Раз в певний змінюю патчі, ці стали одними з фаворитів. Дякую

Достоинства:
    Ефективні, приємні в користуванні

Доброго вечора!

Гарного вечора!

• Вікторія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ODay shop

Якісні патчі, шкіра під очима добре зволожується, свіжіше виглядає. Зранку результат помітила, набряк зійшов. Товаром задоволена!

Достоинства:
    Знімають втому і набряк, зволожують
    • Продавец  ODay shop

Гарного дня!

• Поліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ODay shop

Патчі добре тримаються, освіжають та зволожують шкіру. Особисто мені сподобались та підійшли, результат є. Дякую за гарний продукт!

Достоинства:
    Зволожують, шкіра виглядає свіжіше та доглянутіше
    Недостатки:
    поки не знайшла
    • Продавец  ODay shop

Доброго дня!

Дуже дякуємо за відгук. Раді, що вам сподобався наш товар.

Гарного дня!

• Дарина І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ODay shop

Протестувала патчі, ефективні) Люблю коли патчі холодні і освіжають, тому завжди тримаю в холодильнику. Вранці прям освіжають погляд і шкіра в зоні очей доглянутіша, помітно припухлість спадає. І по відчуттям теж нормальні, приємні) Немає липкості, гарно наповнюється шкіра. Мені особисто сподобались)

Доброго дня!

Дуже раді, що вам сподобався товар)

Дякуємо за відгук)
      Приємного користування!