- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: You are the one. Объем: 250 мл
Товар оригінальний, швидке обслуговування, актуальна ціна.
- Достоинства:
- Оригінальний
- Недостатки:
- Не знайшла
- Олександра Б***Отзыв от покупателя. Продавец: You are the one. Объем: 250 мл
Замовлення Укрпоштою прийшло дууже швидко. Дякую. Відмінна якість. Оригінал.
- Достоинства:
- Швидка доставка та якість товару.
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: You are the one. Объем: 250 мл
Запах солодкий, вати або спалено цукру дійсно похожий на відомі парфуми у мене був пробник то можу порівняти, але спрей більше ніжний, підходить якраз на зиму, весну, на літо як для мене взагалі не підходить, здивувало що на шкірі тримає досить довго, коли читала відгуки думала буде триматися годину але на шкірі пахне до 4 годин, спрей хороший
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: You are the one. Объем: 250 мл
Замовила вперше, упакування чудове, аромат теж сподобався, ніжний квітковий, але стійкий.
Спрей оригінальний. Перевірила на наявність кодів.
Із мінусів спрей залишив плями на кофтинці та й сам протікає де дозатор...- Достоинства:
- Це оригінальний спрей
- Недостатки:
- Брак, кришка протікає, залишаються плями на одязі
- Валентина К***Отзыв от покупателя. Продавец: You are the one. Объем: 250 мл
Взяла другий аромат у цього продавця. Спрей розкішний від слова розкіш, дійсно схожий на Бакару Руш, але як на мене на багато кращий ніж Бакара, навіть порівнювати не хочеться. Те що у опису спрею пишуть що він тримається 4-6 годин, дуже применшенно, три пшики тримаються на мені цілий день, в на волоссі так і на слідуючий день чутно. Аромат пристрасний, смачний, стильний. Дуже рекомендую.
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: You are the one. Объем: 250 мл
Спрей прийшов дуже швидко, оригінал, чудова ціна для оригіналу. Продавець супер, відразу відписав, ввічливо спілкувалися, все супер. Дуже задоволена!)
- Ковальчук М***Отзыв от покупателя. Продавец: You are the one. Объем: 250 мл
Спрей чудово пахне, оригінал, сподобався дуже.
- Продавец You are the one
Дякую велике за зворотній зв‘язок
- Олена К***Отзыв от покупателя. Продавец: SEDUCTION. Объем: 250 мл
Приємний, стійкий, дійсно так би мовити "дорогий" аромат, але, як на мене, сподобається не кожній. Тож краще замовляти попередньо десь унюхавши, підібравши саме під себе))))
Продавцю всі 12 балів!! Надшвидке, приємне та ненав'язливе обслуговування! Дякую, Ви для мене тепер в ТОПі- Достоинства:
- Оригінал, стійкий аромат
- Недостатки:
- Не помітила
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Agum. Объем: 250 мл
Спреєм задоволена. Все відповідає нормам. Дякую
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец Agum
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені покупкою