Отзывы покупателей о Cпортивная мужская сумка WIGO Черная, городская сумка для спорта и поездок

Оценка пользователей 4.33/5
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magic Shop. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Рекомендую

Отзыв от покупателя. Продавец: Magic Shop. Цвет: Черный

На перший тиждень відломились кріплення для тримача ремінця через плече, до слова вони пластмасові і на вигляд було видно що це второсортний китай який з дня на день відломиться. Товщина пластмаси мінімальна (див фото)
    Навантаження було мінімальне, в сумці були капці для басейну та рушник, тобто вага ну просто мінімальна. Однозначно товар не рекомендую.

Важливе доповнення!
      Зі мною, як з клієнтом, оперативно звʼязався представник цього бренду та після бесіди і узгодження технічних питань, в цей же день, було оперативно надіслано поштою новий ремінець.
      З огляду на вищезазначене зауважу, що продавець відповідає за свою якість та швидко усунув даний нюанс, можливо дійсно мені попався брак.
      По якості самої сумки та застібок-питань немає, поки все чудово.
      Отже можна з вищевказаного зробити висновок-можу радити даний товар для купівлі.

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magic Shop. Цвет: Черный

Хороша якість,вміру плотна тканина. Є додаткові кишеньки. Зпучно носити на плече. Розмір теж підходить, не надто велика й не мала.

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magic Shop. Цвет: Черный

Сумка хорошої якості. Брали дитині на тренування, але якщо прийдеться то і в подорож можна брати.
    Швидка доставка.

• Яніна В***

Рекомендую!

• Сергій Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Magic Shop. Цвет: Черный

Сумка дуже якісна та зручна. Як я і хотів.
    Магазин супер, доставили вже на наступний день. Раджу.

Достоинства:
    Якість та зручність