- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Purple
Забрала навушники 9 липня, проблем з ними не виникає. Зазвичай, звичайні навушники, які треба вставляти в вуха не є для мене комфортними, бо тиснуть і потім виникає біль, або ж просто не влазять і випадають, тому я носила повнорозмірні великі навушники, але великі навушники в мене заряд тримають не довго і заряджати треба від розетки, або носити павербанк, ну і теж в деяких є певне неприємне відчуття, бо вони бувають різні по розміру і якщо розмір не підходив то або спадали, або вуха боліли потім. Ці навушники приємно здивували тим, що тепер в мене немає якогось болю пов'язаного з прослуховуванням музики в навушниках, бо щоб їх одягнути треба буквально покласти їх на вухо зверху, для мене важливо, що я можу слухати музику, або ж прослухати голосові повідомлення на вулиці не підносячи телефон до вуха. Навушники не необхідно знімати коли хтось намагається зі мною розмовляти, бо я добре чую і співрозмовника і музику, це допомагає коли брудні руки, наприклад, якщо мити посуд, або ліпити щось з тіста, бо не треба лізти до навушників чи просити співрозмовника щоб допомогли з цим. Також, їх зручно з собою носити, з ними приходить силіконовий шнурочок, який можна одягати на шию, я зазвичай просто кріплю їх на штани, бо це досить комфортно
- Достоинства:
- 1 Я заряджала їх десь тоді коли і забрала бо мені лінь ставити на зарядку і кейс досі заряджає навушники, для мене це досить важлива перевага
2 В мене не болять вуха від цих навушників
- Дмитрий Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Black
Звучання мені сподобалось. Для розмов по телефону взагалі чудово. Потужний bluetooth сигнал. Телефон лежить у дальній кімнаті, а чути добре и без перешкод у будь-якому куті квартири. Попередні навушники через дві стіни вже давали збої у звучанні, а в цих усе ок.
- Недостатки:
- Замовляв чорні, а прийшли фіолетові, але то не принципово.
- Альона Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Purple
Купувала на подарунок.
Добре тримається у вухах.
Якісний звук
Приємний колір- Достоинства:
- :)
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Purple
Брали на подарунок. Дуже сподобалися. Звучання, якість, зручність використання- все на висоті.
- Достоинства:
- Зручність, ергономіка, якість.
- Недостатки:
- Не повинно бути
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Beige
Понравились
Хорошое качество звука
Быстро приехали- Достоинства:
- Цена/качество
- Недостатки:
- Пока необнаружила
- Продавец Disero
Юлія, щиро дякуємо за Ваш відгук та фото!
Ми щиро раді, що Ви задоволені покупкою!
Користуйтеся в задоволення!
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Purple
Дуже добрі. На закордонних сайтах їх називають «найкращі бюджетні кісткові навушники», і я погоджусь. До відчуття на вухах треба звикнути, але це максимум триватиме один день. Дуже зручні, тримаються міцно. Звук - без якихось сочних басів чи чогось такого, але dolbyт нормально. Якщо сидіти близько до людини в таких навушниках - буде трошки чутно, але не гучніше за базові дротові. Дизайн - просто супер, не очікував, що так гарно виглядають.
- Достоинства:
- Дизайн, посадка, звук, ціна
- Недостатки:
- Застосунку до них нема, лампочки на навушниках горять поки навушники заряджаються від кейсу, це зовсім трошечки, але бісить
- Олексій
Усе було добре, але вони зламались досить швидко (одне вухо стало дуже тихим і відпала металева сітка біля драйвера), тому беру слова назад щодо чудовості
- ВалерійОтзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Black
Купив собі такі. Купляти раджу тільки якщо вам потрібен саме такий формфактор.
Якість матеріалів на висоті - достатньо якісний несмердючий пластик. Форма бомбезна. Єдине питання це коли та скільки наб'ється пилюки під прозорий обладунок кейсу. На вухах сидять доволі комфортно, але треба звикати. Капсули розміщуються не чітко навпроти слухового отвору, трохи вище. У кого "рельєфні" вушка, то краще міряти. Хто носить окуляри з широкими дужками, може відчувати дискомфорт, бо на самих навушниках дужки затовсті. Гарнітурні мікрофони є і вони працюють. Вас чутно, але начебто вдалені. По звуку. Це не навушники для високоякісного прослуховування музики. Вони не про глибокі баси та феєрічні верхні. Вони фізично не можуть робити це через свої розміри, та розташування у вухах. Вони музику відтворюють і все. Не треба чекати від них дива. Його не буде. На вулиці скоріш за все будете навалювати гучність за 70%. Але. У вас вільні вуха, вони не сверблять від затичок. Вам не треба виймати їх щоб почути співрозмовника. Ви чуєте все, що відбувається навколо вас на вулиці і вдома, ви чуєте добре себе та можете розмовляти не вимикаючи музики. Альтернативи цім навушникам нажаль дуже мало. Окрема дяка продавцю, та сервісу доставки Rozetka.- Достоинства:
- Чесно виконують свої функції, стильні, якісні.
- Недостатки:
- Поки не знайшов
- Анатолий С***
Дякую за повний виклад інформації
- Артур Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Black
Замовляв чорні, а прийшли білі, не принципово але неприємно.
До якості самих навушників претензій немає - Марина Г***Продавец: Disero. Цвет: Beige
Прислали наушники другой фирмы, не Lenovo , возврат
- Достоинства:
- Не смогла оценить
- Недостатки:
- Другая фирма