- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Інтера. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Доброго дня, хочу подякувати продавцю "Інтера", замінили бракований power bank, всі відправки були за рахунок продавця.
- Продавец Інтера
Добрий день. Дякую вам за терпіння. Ще раз перепрошуємо за незручності.
- Леонід Л***Продавец: Інтера. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Прийшов вздутий. Розетка списала на брак
- Продавец Інтера
Добрий день. Перепрошуюємо за створені незручності. З вами зв'яжеться нам менеджер для вирішення питання.
- Олексій Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Інтера. Емкость батареи: 10000. Цвет: Черный
Вздута батарея і випирає екран
- Достоинства:
- красивий
- Недостатки:
- несправний
- Продавец Інтера
Отримала power bank 06.05.2024 в пункті видачі Розетка, при першому огляді здалося, що все нормально. Знявши вдома захисну пліву з батареї виявилося, що вона піддута та відклеєний низ екрану. Написавши в чаті про це продавцю, мені порадили звернутися в пункт видачі. В гарантійному талоні взагалі вказаний номер телефону не того продавця. Тепер одна надія на пункт видачі Розетка, де зі слів продавця мені мають повернути кошти.
- Достоинства:
- Продавец Інтера
Добрий день. Перепрошую за створенні незручності. Зверніться, будь ласка, у відділення "Розетка". Вони вам допоможуть вирішити питання.