Отзывы покупателей о Смарт ТВ-приставка Q1 2/16Гб ATV Box Android TV 10 Bluetooth
Быстро отправили. Отлично работает
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lime Tech
Все чудово працює. Зручний інтерфейс та легка в користуванні. Є можливість пошуку через мікрофон.
- Достоинства:
- Є можливість пошуку через мікрофон. Хороша ціна.
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец Lime Tech
Дякуємо за відгук!
- Родион Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Lime Tech
Все отлично работает за свои деньги просто класс
Добрий день!
Дякуємо за Ваш професійний відгук та сподіваємось, що він буде корисним для інших покупців!
- ЛеннгренОтзыв от покупателя. Продавец: Lime Tech
Поки задоволена. Тільки не дуже подобається, що при повернені електроенергії повертається в робочій стан. Немає функції " сплячий режим".
Дякуємо за відгук
- ДмитрийОтзыв от покупателя. Продавец: Lime Tech
Дуже задоволений Смарт ТВ-приставкою Q1 2/16Гб ATV Box Android TV 10 Bluetooth. Працює відмінно, швидка і зручна у використанні. Рекомендую!
- Достоинства:
- швидка, зручний інтерфейс
- Недостатки:
- не виявив
- Продавец Lime Tech
Дякуємо за відгук!
- Павел П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lime Tech
Дякую продавцеві за ввічливість та професійну діяльність, мирного неба Вам!
- Недостатки:
- Прийшов вироб не робочій,готував як подарунок, зв'язався з продавцем, швидко замінили,пересилка за їх рахунок, пристрій працює відмінно вже пів року,замовив собі чекаю.
- Продавец Lime Tech
Дякуємо за відгук, та за нове замовлення!
- Катя З***Отзыв от покупателя. Продавец: Lime Tech
Через пару дней перестал работать блок питания
- Продавец Lime Tech
Нажаль, в умовах постійних відключень електроенергії, часто після вмикання у електромережі може бути підвищена напруга. Блок живлення приставки розрахования для вхідної напруги у межах 100-240 Вольт, тому короткочасне перевищення напруги, наприклад, 250-280 Вольт цілком здатне вивести з ладу такий адаптер.
У будь якому випадку, ми зателефонуємо до Вас, та спробуємо вирішити проблему
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: Lime Tech
Як діяти, що якщо пристрій перестав працювати через 20 днів, а він на гарантії, що куди висилати
- Достоинства:
- Працював гарно
- Недостатки:
- Вийшов з ладу через 20 днів
- Дмитро
Хочу висловити щиру подяку за швидке гарантійне обслуговування та заміну Смарт ТВ-приставки Q1 2/16Гб ATV Box Android TV 10 Bluetooth. Все пройшло супер! Я надзвичайно задоволений вашим професійним підходом і оперативністю.
Також хочу вибачитися за будь-яку передчасну паніку з мого боку. Завдяки вашій надійності та чесному підходу, я впевнений, що продовжуватиму співпрацю з вами і надалі. - Продавец Lime Tech
Дякуємо за добрі слова!
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lime Tech
Поработала 3 месяца и умерла. Как работает гарантия?
Добрий день
Гарантія працює, вам необхідно зробити заявку на гарантійний ремонт товару, після чого ми напишемо як відправляти приставку у сервіс
- Александр К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lime Tech
По гарантии поменяли на новый, всё очень быстро и качественно. Всё супер!!!
- Достоинства:
- 200