- Алина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Gecko games
Замовляли книжечку на подарунок. Багато яскравих наліпок, картинок. Дуже гарна розвиваюча книжка
- Аліна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Gecko games
Книжечка дуже гарна, донечці дуже сподобалось
- МаріяОтзыв от покупателя. Продавец: Gecko games
Альбом класний, якісний, зручного розміру.
Картинки та тварини яскраві, добре промальовані.- Достоинства:
- Швидкий звʼязок та доставка.
- Недостатки:
- Немає.
- Оксана З***Отзыв от покупателя. Продавец: Gecko games
Дуже гарна книга,дитина задоволена.
- Достоинства:
- Ламінована,яскрава ,дитині сподобалась.швидка доставка, дякую.
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gecko games
Отличная книга ,качество хорошое!
Яркие цвета ,думала будут листы тоньше и легко будут рваться ,но довольно прочная , очень даже заходит . Спасибо - Владислав С***Отзыв от покупателя. Продавец: Gecko games
Дитина (майже 3 роки) у захваті від цієї книги! Сама книга якісно зроблена, оптимальна за розміром. Не надто велика, можна взяти із собою в кафе, щоб зайняти маленького непосіду Дитина залюбки сидить з книжкою, шукає місце для кожної тваринки
- Достоинства:
- Якість, цікаво для дитини, зручний розмір (не велика та не маленька)
- Недостатки:
- Єдине, шо не зовсім зрозуміли, чому буйвол (начебто то він) серед полярних тварин :) Але то таке
- Продавец Gecko games
Вітаю.
Велике дякую вам за коментар, дуже раді, що вашій дитині і вам сподобалась наша розвиваюча книга :)
Про тваринку: ця тварина називається Вівцебик. Він поширений у Гренландії та на островах Канадського Арктичного архіпелагу; в останні роки вівцебик завезений на деякі арктичні острови (Шпіцберген, Нунівак, Нельсон) та Аляску. Водиться у Північній Америці - Продавец Gecko games
Ми взяли до уваги ваш коментар та вирішили прикладати "підказку для батьків" з назвами тварин. Вам також надсилаю копію :)
- Виктория В***Отзыв от покупателя. Продавец: Gecko games
Дуже сподобалась книга. Якісно виконано, багато різних тварин і швидка доставка.
- Достоинства:
- Якісно, цікаво дитині
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Gecko games
Чудова якість, цікавий формат
- Достоинства:
- Гарна якість і гарна ціна