- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Нам всім сподобалась троянда,особливо те,що підставка із дерева і для подарунка гарна ідея.
- Олена С***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Гарний товар, троянда виглядає ефектно
- Леся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Дякую Величезне за Розкішну Троянду !!! :)
Виглядає як жива, дуже якісна, витончена і вишукана:))
Найкращий подарунок!
Світить мʼяко, ніжно і романтично )
( дуже красиве рожеве упакування )
Дякую !- Достоинства:
- Вигляд, якість, витонченість
- Продавец InfinityStar
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою приємного користування.
- Леся Д***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Доброго дня! Вчора забрала троянду !
Дуже гарно виглядає, раділа, купила на подарунок подрузі.
Вставила батарейки (добре, що не поспішила і не відправила, бо як виявилося троянда - несправна)
А вогники не працюють !!!
Перевіряйте свій товар, будь-ласка, на всі пошкодження. Добре, що я не встигла подарувати подрузі бракований товар.
Замовила повернення.
Дуже хочу цю троянду, вона класна !
але справну !!!
Дякую- Достоинства:
- Розкішно виглядає
- Недостатки:
- Не горять вогники !!!
- Марія М***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Купляла троянду матері на Різдво, хотіла зробити їй подарунок. З трояндою все ок, але сам купол розбитий і ніжка відсутня…я забрала його десь 10 хвилин тому але не додумалась подивитися товар бо спішила. Чесно кажучи я не знаю що мені робити, все клас: троянда гарна, гірлянда працює, але купол розбитий і відсутня ніжка це засмутило
- Достоинства:
- Гарна якісна троянда і гірлянда
- Недостатки:
- Розбитий купол при отриманні і відсутня одна ніжка для утримання рози
- Катерина Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Виглядає неймовірно, дуже гарна роза!
- Продавец InfinityStar
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою приємного користування!
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Як на мене - на фото виглядає краще ніж у житті. Якщо нема ніякої підсвіткі біля ліжка - то це гарне придбання буде.
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Симпатично! Роза виглядає реалістично, підсвітка працює, все ок. Жінка задоволена!
- Продавец InfinityStar
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою Приємного користування!
- Євген Б***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Троянда виглядає дуже красиво, підсвітка додає ефектності особливо ввечері. Добре зроблена, підставка з дерева, скло чисте й без подряпин.
- Продавец InfinityStar
Добрий день, вдячні Вам за зворотній зв'язок! Всім приємних вражень від покупок.
- Віталік Т***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Все як на фото. Дуже вишуканий подаруночок. Гарна троянда, працює. Гарна коробочка. Швидка доставка. Рекомендую
- Достоинства:
- Вишукано
- Продавец InfinityStar
Щиро вдячні за відгук та раді, що ви задоволені покупкою! Приємного користування!
- Іван С***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Купував як подарунок, всі були у захваті. Троянда виконана дуже якісно, майже не відрізниш від справжньої. Гірлянда, на диво, світить дуже яскраво як для простого нічника. В умовах відключення він вже використовувався як невелике джерело світла для побутових цілей
- Достоинства:
- Яскрава Гірляндна, красива троянда
- Продавец InfinityStar
- Валентина Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
троянда пиїхала вчасно, як і обіцяв менеджер. якість задовільна
- Достоинства:
- вічливий менеджер, дотримання термінів доставки
- Артем М***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Чудова троянда для подарунка на будь яке свято
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Роза прийшла в нормальному стані,все працює!
- Микола П***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Обман,роза зламана,освітлення не горить
- Продавец InfinityStar
Доброго дня. Найблищим часом з Вами зв'яжеться менеджер для заміни бракованого товару
- Ксения Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: InfinityStar
Шикарный цветок