Отзывы покупателей о Bluetooth адаптер USB Dongle Dual Mode Bluetooth 5.3 + BLE White Kayfovo BAW-53

Код:  421956090
Оценка пользователей 4.72/5
  • AI аналіз відгуків
    80 відгуків:  позитивний (близько 82%), нейтральний (10%), негативний (8%)
    Загалом, більшість покупців Bluetooth-адаптера задоволені своїм вибором: пристрій добре виконує заявлені функції, забезпечує стабільне з'єднання для підключення різної периферії (навушників, клавіатур, геймпадів, мишей) та часто не потребує складних налаштувань. Особливо відзначають швидкість доставки, простоту встановлення та якість роботи. Основними слабкими місцями стали непоодинокі скарги на драйвери (особливо для старіших систем або відсутність сучасних методів інсталювання), обмежена дальність сигналу і поодинокі випадки апаратних чи програмних несправностей. Менший, але суттєвий відсоток клієнтів залишився незадоволений роботою пристрою саме при підключенні деяких ігрових контролерів чи через нестабільний сигнал. Загальне співвідношення ціни та якості більшість вважає оптимальним.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Володимир Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Загалом чудовий варіант за свою ціну, якщо потрібен простий адаптер для повсякденних завдань.

• Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Швидко підключився і почав користуватися, рекомендую

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Сигнал стабільний, дальність хороша. Рекомендую!

• Ігор Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Гарно працює, сигнал чіткий без перешкод

• Микола Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Працює чудово, жодниц проблем не виникало. Головне драйвери ставити з диска в комплекті, бо з тими що вінда сама ставить не працює.

• Боринець О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

товар працює добре. Швидко відправили. Дякую Вам!

• Максим К***

Претензій немає працює гарно

• Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Брав для підключення телефону до ПК, бо в моєму випадку дроти були геморроем. Працює нормально. Накшталт ігрової периферії не перевіряв. З тими задачами, для яких я його брав - справляється

Достоинства:
    Ціна та швидкість доставки
    Недостатки:
    Поки ніяких
    • Продавец  Lemeshop

• Маряна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Товар працює як має бути налаштування не складне

Достоинства:
    Працює як має бути

• Христина М***

Працює добре, швидка доставка

• Ростислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Регулятор переривається сигнал. Інколи не працює і треба перезапускати комп (перевіткнути у такому випадку не допомогає)

• Продавец  Lemeshop

Добрий день! Дякуємо за ваш відгук. Переривання сигналу та потреба в перезапуску комп’ютера можуть бути пов’язані з сумісністю пристрою або налаштуваннями Bluetooth на вашому комп’ютері. Радимо оновити драйвери Bluetooth та перевірити, чи немає перешкод від інших пристроїв. Якщо проблема зберігається, зверніться до служби підтримки для подальшої допомоги або обміну товару. Звертаємо увагу, що некоректне використання або програмні проблеми не є гарантійним випадком.

• Ганна Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Працює як треба. Дрова підтягнулись самі

• Володимир М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Свою функцію виконує, брав для підключення контролера xbox до Пк, працює без проблем

• Олександр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Добре працює , зручно що є відмітка коли активний блютуз , рекомендую

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо вам за відгук! Нам завжди приємно дізнаватися, що наші товари приносять вам задоволення. Ваша підтримка мотивує нас ставати ще кращими! Ми прагнемо надавати якісні товари, які виправдовують очікування наших клієнтів, і ваші слова підтверджують, що ми рухаємося в правильному напрямку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання, не соромтеся звертатися – ми завжди раді допомогти. Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину!

• Володимир К***

Все супер!

• Оксана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Доставка швидка,працює добре,з встановленням ніяких проблем не виникло,дякую за товар,все поки зо добре

• Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Товар прийшов швидко, працює добре, використовую для під'єднання клавіатури та миші - працює та під'єднується швидко. Один єдиний раз за весь час користування (пару тижнів) чомусь пропав сигнал (windows 11) і перестав мигати індикатор - довелося перевставити в ЮСБ порт і все моментально запрацювало

Достоинства:
    Дешевий, швидкий, працює, ледь не останній стандарт
    Недостатки:
    Один раз відвалився. Велике питання винувата операційка чи пристрій, не знаю
    • Продавец  Lemeshop

• Андрій У***

Швидко доставили, працює добре

• Дмитрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Норм , но дальность работы не оч , это если вы собираетесь ходить в туалет и слушать что у вас там в игре

Достоинства:
    Работает)
    Недостатки:
    За такие деньги их считайте нет
    • Продавец  Lemeshop

• Валентин К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Товар отдал обратно так как с dual sense он не хотел нормально работать, отключался каждую минуту на пару секунд, в игры играть невозможно. Если вам нужен блютуз для контроллера то рекомендую брать какие то оригиналы от именитых брендов и не за 300 грн, а как минимум 1000 так как брал много разных блютуз устройств дешевых они не годятся абсолютно для таких целей

Недостатки:
    Отключается от 3-10 секунд каждую минуту
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Валентин, для роботи адаптера необхідно трошки докласти зусиль і налаштувати його роботу, судячі з ваших недоліків у вас система не правильно підтягнула драйвер або конфлікт в ОС потрібно знайти в чому причина і було б вам щастя. Купуючи товар від більш відомих брендів за 1000 грн ситуація не вирішиться ні як, драйвера для всіх однакові.

• Володимир Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: White

Адаптер не працює від слова зовсім, сигнал як був так і залишився слабким + Комп'ютер не бачить пристрій (якщо має бачити )

Достоинства:
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Володим, будь ласка зверніться до нашої тех підтримки і ми вам залюбки допоможемо з налаштуванням адаптера і у вас все запрацює.

• Олександра С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Придбали щоб підключити бездротові навушники до ПК. Працює без нарікань.

Достоинства:
    Свої функції виконує без проблем
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Lemeshop

• Руслан С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

були проблеми с навушниками єпл
    с блютузом 4.2
    тут все добре) по всій квартирі ловить

Достоинства:
    качество
    • Продавец  Lemeshop

• Игорь
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Хороший адаптер, не каких проблем, подключился и полетел

• Марія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Швидко і легко підключається. Працює відмінно. У комплекті ще іде маленький диск із драйвером, але як я зрозуміла то для старіших вершій windows

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Прийшов швидко, працює добре, недоліків не виявлено.

Достоинства:
    Доволі великий радіус зв'язку.
    Недостатки:
    Не виявив.
    • Продавец  Lemeshop

• Тарас К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Товар прийшов швидко, також усе працює чудово. В моєму випадку підключення гарнітури Marshall Major 4 та клавіатури Keychron k6 pro

Достоинства:
    Все підключилось з першого разу, драйвера встановилися автоматично (windows 11)

• Дмитрий Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Прийшов швидко, але не під'єднує прилади, не працює

Достоинства:
    Швидкість доставки, але за завдяки розетці
    Недостатки:
    Не працює
    • Продавец  Lemeshop

Шановний Дмитро, нам прикро що у вас виникли проблеми в налаштуванні товару. З вами звяжеться наш фахівець і все вам пояснить і допоможе.

• Дмитрий Г***

Все чудово, рекомендую!

Працює проблем не виявив
    В цілому адаптером задоволений

• Родіон К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Адаптер чудовий,все якісно і зрозуміло,звукова апаратура працює відмінно ,як і клавіатура

Достоинства:
    Ціна,якість,сервіс
    • Продавец  Lemeshop

• Кирило Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Black

Все працює. Підключив через цей адаптер одночасно клавіатуру, геймпад та навушники. Поки що проблем не було

Достоинства:
    Працює
    Недостатки:
    Поки не знайшов
    • Продавец  Lemeshop

• Владимир М***

Швидко під'єднує
    пристрої

Достоинства:
    Зручний, адекватно працює.
    • Продавец  Lemeshop

• Олександр

Дякую все працює добре