Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Moon&Star семейный 143х210х2 наволочки 4х50х70 New York Бязь Gold Люкс (MS-820001239)

Код :  421968123
Оценка пользователей 4.58/5
  • Анна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 175 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Задоволена, відповідає якості.

Достоинства:
    Тканина бязь
    Недостатки:

Доброго дня Анна, нам дуже приємно отримувати зворотній зв'язок, дякуємо)Нам приємно знати про те що нашою продукцією ви залишились задоволені)

• Украинец Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 70x70

Комплект дуже гарний, хороша тканина бязь. Постіль має гарний колір та упакована в коробку, можна сміло купувати на подарунок.

Достоинства:
    Упакована в коробку
    Недостатки:

Доброго дня Тетяна, нам дуже приємно отримувати зворотній зв'язок, дякуємо)Нам приємно знати про те що нашою продукцією ви залишились задоволені)

• Амід
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 4 x 50x70

Дякуємо, Амід, за покупку нашого комплекту постільної білизни Moon&Star Бязь Gold Люкс! Якщо у вас виникнуть запитання або потрібна допомога, звертайтеся. Гарного дня!

• Сергей О***

Красиво упаковано в картонную коробку.

Достоинства:
    Красивый принт.
    Недостатки:
    Пока не обнаружил.

Дякуємо, Сергію, за відгук та високу оцінку нашого комплекту постільної білизни Moon&Star! Ми раді, що вам сподобалася упаковка та принт. Сподіваємося, що комплект буде приносити вам комфорт під час сну. Якщо у вас виникнуть будь-які питання або побажання, звертайтеся до нас. Гарного дня!

• Сергій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 4 x 50x70

Не плохо. Хорошая упаковка.

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за ваш відгук! Приємно чути, що ви оцінили упаковку. Якщо у вас виникнуть питання або побажання щодо нашої продукції, будемо раді допомогти!

Команда Moon&Star

• Ольга Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Гарна якість білизні і пакування!

Добрий день, Ольго! Дякуємо вам за відгук! Ми дуже раді, що вам сподобалася якість білизни та пакування. Якщо у вас виникнуть додаткові питання або побажання, будемо раді допомогти!

• Мария
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Користуємося комплектом майже рік. Кольори такі ж яскраві. Хороша якість

Достоинства:
    Хороша якість
    Недостатки:

Дякуємо за відгук, Маріє! Дуже приємно чути, що після року використання комплект і далі тішить вас яскравими кольорами та якістю. Ми й створюємо постільну білизну Moon&Star саме для того, щоб вона довго слугувала і дарувала комфорт. Гарного дня!

• Влад У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Все гаразд, сподобалось!

Достоинства:
    Гарний малюнок і матеріал...
    Недостатки:
    Далі подивимося

Дякуємо за зворотний зв'язок, Влад! Нам приємно, що вам сподобався комплект. Якщо під час використання виникнуть будь-які питання — звертайтеся, ми завжди на зв’язку. Гарного вам дня!

• Інна

Якісний комплект, який повністю відповідає фото і опису

Достоинства:
    Підковдра на блискавці, легко надягати

Доброго дня! Щиро дякуємо за ваш позитивний відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені якістю комплекту і відзначили зручність підковдри на блискавці. Ми завжди прагнемо відповідати очікуванням наших клієнтів. Якщо виникнуть запитання чи буде потрібна додаткова інформація, звертайтеся!

Команда Moon&Star

• Анатолий Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 160 x 220. Размер наволочки: 2 x 50x70

Товар на ощупь плотный и хорошего качества после стирки посмотрим )))

Недостатки:
    Пока не вижу

Дякуємо, Анатолію, за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені якістю нашої продукції. Після першого прання тканина стане ще м'якшою, що додасть комплекту постільної білизни ще більше комфорту. Якщо у вас виникнуть будь-які питання чи побажання після використання, ми завжди раді допомогти!

• Анатолий Ф***

На вид материал норм как в использовании проверю буду знать

Достоинства:
    Качество хорошее плотное
    Недостатки:
    Не вижу

Дякуємо за ваш відгук, Анатолію! Раді чути, що ви задоволені якістю та щільністю матеріалу. Сподіваємося, що після використання він також виправдає ваші очікування. Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів!

• Інна З***

Тканина геть погана, вся закошлатилась після декількох циклів прання

Достоинства:
    Розмір після прання не сів, блискавки працюють
    Недостатки:
    Тканина дуууже погана, це не бязь

Дякуємо, Інно, за ваш відгук. Нам шкода, що ви залишились незадоволені покупкою. Ця модель із серії Бязь Gold Люкс отримала понад 10 позитивних оцінок — тканина натуральна, щільна, із бавовни. Закошлатитись вона може лише при пранні вище 40 °C або з агресивними засобами. Готові допомогти розібратись із ситуацією.