Отзывы покупателей о Комплект постельного белья Moon&Star евро 200х220 наволочки 2х50х70 Dandelion Black Бязь Gold Люкс (MS-820000916)

Код:  421970520
Оценка пользователей 4.33/5
  • Ортікова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 70x70

Комплект відповідає опису. Гарний, півковдри на блискавках, дуже зручно! Відповідає розміру. Доставка оперативна.

Достоинства:
    Гарний, відповідає опису
    Недостатки:
    Після активного використання десь півроку (прала раз на 2- 3тижні) на простирадлі з'явилися катишки. Доречі вони трохи відчуваються. Я не принцеса на горошинах, як у казці), але є певні незручності.

Доброго дня, Наталіє!

Дякуємо вам за відгук та за те, що поділилися досвідом використання. Нам шкода, що під час користування з’явилися катишки на простирадлі — розуміємо, що це може створювати певний дискомфорт.

Раді, що загалом комплект вам сподобався, відповідає опису та розмірам, а підковдри на блискавках виявилися зручними.

Дякуємо за ваш зворотний зв’язок і бажаємо вам гарного дня!

• Артем С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 220 x 240. Размер наволочки: 2 x 40x60

Всім рекомендую

Достоинства:
    все як і на картинці.
    Недостатки:

Доброго дня Артем, дякуємо вам за відгук, нам дуже приємно що вам все сподобалось)

• Елена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 200 x 220. Размер наволочки: 4 x 50x70

сподобався комплект

Дякуємо за замовлення, нам дуже приємно що вам все сподобалось)

• Андрей
    Продавец: Rozetka. Размер пододеяльника: 2 x 143 x 210. Размер наволочки: 2 x 50x70

Вислали не той колір (сірий а не чорний), хоча на фото саме чорний, то як же нам замовити чорний?

Достоинства:
    Коробка, склад
    Недостатки:
    Вислали не той колір (сірий а не чорний)

Доброго дня Андрій нам дуже шкода що виникла така неприємна ситуація, будь-ласка сконстатуйтесь з нами за номером телефону вказаним на бірці або в рекомендаціях за доглядом думаю ми зможемо вирішити вашу проблему.