Отзывы покупателей о Автомобильное зарядное устройство Essager Gyroscope Mini Charger USB-A + Type-C 30W Blue (ECCAC-TL03)
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: HiShop. Выходной разъем: USB
Для мене 20В на виході було головним критерієм. Нажаль, роз'єм Type-C видає максимальну напругу тільки 12 В, а не 20 В. Можливо, заявлені 20В на виході доступні тільки якщо підключати до прикурювачів із напругою 24 В. Проте, в описі такої умови не передбачено, тому, просто викинуті гроші.
- Достоинства:
- Працює, але характеристики не відповідають опису
- Недостатки:
- На виході Type-C немає напруги 20.
- Продавец HiShop
20V з’являється якщо пристрій його запросив по PD-handshake.
Смартфони:
• iPhone, Samsung, Xiaomi НЕ використовують 20V.
• Вони зупиняються на 9V або 12V.
Хибне припущення
PD не «видає», а домовляється.
Нема запиту на 20V нема 20V.
Опис повністю відповідає заявленим параметрам, схоже Ви використовували тестер, який не ініціює PD.
- Микола С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB. Цвет: Blue
Під'єднав до прикурювача згорів запобіжник
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Не плохой
- Саша Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Не гріїться,заряджає чудово, дуже швидко. Супер!!!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Незнайшов
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
В жінки Самсунг - працює швидке заряджання. Мій айфон також швидше заряджає, ніж моя стара зарядка. Рекомендую.
- Достоинства:
- Залізний корпус, швидка зарядка, два вихода
- Недостатки:
- Артем Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
При довгому заряджанні на бездротовій зарядці смартфона перегрівається та вимикається, через деякий час як ости не починає працювати, спробував іншу зарядку все спрацює добре, можливо мені попався брак.
- Достоинства:
- Алюмінієвий корпус
- Недостатки:
- Перегрів та виключення пристрою
- ЖеняОтзыв от покупателя. Продавец: Crimson. Выходной разъем: USB. Цвет: Black
Нет подсветки но в принципе а нужна ли она?
- Достоинства:
- Быстрый заряд.Цена.