Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Корм для гризунів Econutrix Grain Free повноцінний беззерновий 600 г (00504)

Код:  422058483
  • Татьяна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 600 г

Корм чудовий, морська свинка дуже задоволена. Купую не перший раз. Співпрацею з продавцем задоволена, все швидко, замовлення гарно запаковано.

Достоинства:
    Гарний корм
    Недостатки:
    Швидко закінчується
    • Продавец  Гризляндія

Дуже дякуємо Вам за приємні слова та відгук!)

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 600 г

Хороший збалансований корм.Напевно один із найкращих, що продаються на нашому ринку.Вже вдруге купую його у цього продавцю і кожного разу зустрічаю хороше і ввічливе спілкування.

Достоинства:
    Дійсно хороший збалансований корм, свинка в захваті

Дякуємо за гарні слова!)
      Корм дійсно дуже корисний та збалансований. А ми від себе робимо все можливе, щоб обслуговування було на найвищому рівні

• Карпенко О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 600 г

Нашій дегу цей корм призначив ветеринар після підточування зубів. Сказала, що це найкращий варіант на найближчі 6 місяців. Подобається, що можна давати як в сухому вигляді, так і розмочувати в кашу (перші декілька днів після втручання дегу їла погано, а кашу нормально). Їсть уже 2 місяці з апетитом

Достоинства:
    Повністю збалансований
    • Продавец  Гризляндія

Дякуємо за відгук та гарні оцінки!) Цей корм дуже корисний та можливо використовувати як повноцінний корм на щоденній основі. Дякуємо що обрали нас!)

• Анна Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 600 г

Швидка доставка.Корм підійшов.Так як шиншила дуже перебирає кормами.

Достоинства:
    Все згідно опису
    • Продавец  Гризляндія

Дякуємо за відгук!) нам дуже приємно, що Вам все сподобалося))