Летняя фешн распродажа до -70%

Отзывы покупателей о Корм для гризунів Econutrix Critical Ultra Grind 100 г (00513)

Код:  422058528
  • Ганна М***

Гарний корм. Нам треба було для асистованої годівлі. Те що треба на 100%

Достоинства:
    Гарно розводиться. Гомогенна структура. Легко набирається у шприц
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Гризляндія

Дякуємо за гарні оцінки та відгук
      Бажаємо якнайшвидшого одужання

• Виктория Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Взяла корм по совету ветеринара. Моя морская свинка перестала кушать. Это корм пошел у него на ура. Не ожидала такой реакции от него. Учуял прибежал кушать. Рекомендую.

• Продавец  Гризляндія

Дякуємо за гарні оцінки. Обовʼязково враховуйте, що цей корм потрібно давати тварині ЛИШЕ по назначенню лікарю на вказаний термін.
      Бажаємо якнайшвидшого одужання

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Отличный докорм, шиншилла ест с удовольсивем, всегда быстрая отправка

Достоинства:
    Отличный докорм, шиншилла ест с удовольсивем
    • Продавец  Гризляндія

Дякую за гарний відгук!)

• Елена С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Дякую за дуже швидку доставку

• Продавец  Гризляндія

Дякуємо!) ми розуміємо наскільки це важливо

• Андрій Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Мурчакам подобається. Брали для кволого - не міг їсти, зуби неправильно росли, сточили. Відгодували. А здоровому дали спробувати так трохи з пальцями не відкусив ))

Достоинства:
    Смакота
    Недостатки:
    Але пробував не я
    • Продавец  Гризляндія

Дякуємо за гарний відгук!) памʼятайте, що це лікувальний корм і його застосування лише по назначенню. Гарного дня!)

• Оксана Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Дякую за швидку доставку. Потрібен був корм для годування з шприца для морської свинки.

Достоинства:
    Швидка доставка магазину. Гарна якість товару.
    • Продавец  Гризляндія

Дякуємо за гарні слова!) ми розуміємо наскільки він важливий і намаємося відправити його якнайшвидше

• Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Дякую ! Дуже рекомендую, корм якісний та зручний для використання, легко розводиться.
    Окрема подяка продавцю! у мене захворіла тваринка і я попросила відправити швидше і вони відправили у той же день! Дякую за розуміння! Дякую за такий підхід до клієнта. Дуже рекомендую продавця!!!

• Продавец  Гризляндія

Дякуємо Вам за такий приємний відгук та оцінки!) Для нас завжди було, є і буде найважливішим - це життя тварини і завжди розуміємо наскільки важлива якйнашвидша відправка.

• Дар'я Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Швидко, дуже зручно у використанні , дякую, маю надію , що корм допоможе одужати моєму Стічіку

• Продавец  Гризляндія

Дякуємо за відгук та гарні оцінки. Одужуйте!)

• Євгенія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Пишу через тиждень як отримали замовлення,я дуже вдячна магазину Гризляндія за швидку відправку замовлення,по факту це врятувало життя нашому поросятку,ця суміш просто диво,вже за добу годування тварина стала набагато краще себе почувати,безмежно вам вдячні за розуміння ситуації і швидкість

Достоинства:
    Рятує життя тваринам
    • Продавец  Гризляндія

Дякуємо Вам за відгук та приємні слова!) для нас завжди було, є і буде найважливіше- це життя улюбленця. Адже тому і був створений цей магазин. Одужуйте))

• Курляндська Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Я безмежно вдячна Вам за таку швидку відповідь і відправлення товару. Ви допомогли моїм хрюшкам бути ситими та відновлюватись після операції

Достоинства:
    Швидкість, розуміння, якість
    • Продавец  Гризляндія

Дякуємо за гарні оцінки та слова!)
      Здоровʼя тварини для нас завжди було, є і буде на першому місці

• Денис К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Дуже оперативно і якісно. Дякую!

Дякуємо!) бажаємо якнайшвидшого одужання

• Дар'я С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Чудовий корм для ручного вигодовування

• Продавец  Гризляндія

Дякуємо за відгук та що обрали нас!))

• Оксана Ш***

Гарний продавець"Гризляндія".
    Дуже швидко прийняли замовлення , запитали чи дійсно ми розуміємо
    що це лікувальний корм, відправили в той же день і менш ніж за добу корм для ручного вигодовування був у нас .Рятуючи життя свого улюбленця швидка доставка грає велику роль.
    Дякуємо "Гризляндії"
    Процвітання вашому магазину!

• Продавец  Гризляндія

Дякуємо за приємні слова))) Для нас завжди найважливіше було і буде - це здоров’я тваринки!) Дякуємо, що обрали нас

• Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Гризляндія. Вес/объем: 100 г

Чудовий корм, незамінний при ручному вигодовуванні. Дуже дякую Гризляндії за швидку доставку. Замовили вранці, отримали ввечері. Була термінова необхідність, тому така швидка доставка – безцінна!

Достоинства:
    Якість, обслуговування
    • Продавец  Гризляндія

Дякуємо за відгук!) Швидкість відправки критичних кормів для нас в пріоритеті, бо ми розуміємо наскільки це важливо. Дякуємо за приємні слова!)