- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Смак Комфорту
Тумба дуже гарна і якісна
- Продавец Смак Комфорту
Дякую за відгук, замовляйте ще
- Майя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Смак Комфорту
Деталі тумби дуже акуратно виготовлені (приходить в розібраному вигляді). Окремо відмічу верхню поличку для зберігання дрібних речей як чудову знахідку. Рекомендую придбати тим, хто ще вагається.
- Достоинства:
- Виглядає дорого, якісно виготовлена при тому, що ціна бюджетна
- Недостатки:
- Їх немає
- Продавец Смак Комфорту
Дякую за відгук, нам дуже приємно.
- Наталія Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Смак Комфорту
Покупкою задоволена, привезли швидко, тумба якісна та гарна, інструкція була.
- Продавец Смак Комфорту
Доброго дня! Дякую за відгук нам дуже приємно
- Олександра К***Отзыв от покупателя. Продавец: Смак Комфорту
Дуже гарна тумба. Приємний колір,подушка хочь просто лежить зверху,але мені це не заважає. Вислали швидко. Рекомендую і товар і продавця.
- Продавец Смак Комфорту
Дякую за відгук.Сідушка кріпиться теж.В комплекті є чотири саморіза,підійміть кришку відступить від кожного краю по 5см.і знизу верх саморізами вкрутіть в сідушку.
- Юлия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Смак Комфорту
Непогана тумба за свої гроші , але майте на увазі, що сидіння верхнє нічим не закріплюється, класти його потрібно як подушку. І кожного разу коли відкриваєте верхню поличку його треба прибирати, що є зовсім на зручно.
Доброго дня! Сідушка кріпитьця. Напищіть мені в вайбер я Вам скажу як
- Продавец Смак Комфорту
Я Вам відправила в вайбер фото з прикріпленими сидінням
- Виктория П***
Так, теж дійшла до сідушки і не розумію як її зафіксувати. І 4 самих великих саморізи куди вкручуються ?
- Максим Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Смак Комфорту
Дуже задоволений покупкою !
Рекомендую до співпраці даного продавця , як спеціаліста своєї справи. Проконсультували та допомогли вибрати оптимального перевізника для доставки товару. Все чітко та в оговорені терміни.
Відносно самої тумби , то за таку ціну дуже гарна якість матеріалів та виконання, з запасом крепіжні елементи та інша фурнітура , всі отвори зроблені на відповідних місцях .
Єдиний мінус відсутність інструкції , тому майте на увазі , що це конструктор з зірочкою на вечір.- Достоинства:
- Відмінна якість , за невеликі кошти .
- Недостатки:
- Відсутність інструкції , но це стосується виробника , а не продавця.
- Продавец Смак Комфорту
Дякуємо за відгук. Приймемо до уваги!