Отзывы покупателей о Игровые сенсорные напальчники для игр на телефоне Flydigi Wasp Feelers
Есть в наличии
- Рома М***Отзыв от покупателя. Продавец: FF&Store. Количество в упаковке: 2. Цвет: Черный
Все чудово дійшло швидко.
- Алла А***Отзыв от покупателя. Продавец: Epic Loot. Цвет: Черный
Дитині сподобалось
- Достоинства:
- Зручні,не спадають під час гри
- Недостатки:
- Не має
- Віталій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: AgreeableShop. Цвет: Черный
Таке собі ,десь після десятої катки пабг почали кашлататись та торочитися від краю.
- Достоинства:
- Зручно грати, пальці не плужать по екрану.
- Недостатки:
- Якість.
- Денис З***Отзыв от покупателя. Продавец: Epic Loot. Цвет: Черный с желтым
все дуже добре
- Достоинства:
- хороше обслуговування, все швидко і чітко
- Денис З***Отзыв от покупателя. Продавец: Epic Loot. Цвет: Черный с желтым
після першого дня використання почали вилазити нитки, думав так тільки в одній пачці, відкрив там те саме, не раджу якість погана
- Достоинства:
- якість відстій
- Недостатки:
- після першого дня використання почали вилазити нитки, у двох пачок відразу
- Продавец Epic Loot
Доброго дня. Нам дуже шкода за цей випадок, тому що вам скоріш за все трапилася бракована пара, яку ми напевне погано перевірили перед відправкою. Зазвичай ми всі товари перевіряємо, але саме цього разу напевне не помітили брак. Ми продали вже тисячі пар саме цієї моделі напальчників, всі клієнти дуже задоволені ними, особливо враховуючи їх низьку ціну. Дуже рідко, але можуть траплятися неприємні випадки, як трапилося і у вас. Також дуже прикро що ви не звернулися спочатку до нас для вирішення цієї ситуації, а одразу залишили негативний відгук, тому що очевидно що за таку ситуацію ми б вирішили її в вашу користь. Ми готові відправити вам нові напальчники безкоштовно або повернути за них гроші. Ми написали вам повідомлення, тому будемо чекати на вашу відповідь
- Денич З***
спочатку надіслали брак, швидко зреагували, повернули гроші за товар, все чудово,все наважилося
- Артем Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Epic Loot. Цвет: Черный с желтым
Дякую все чудово