- AI аналіз відгуків36 відгуків: 92% позитивні, 5% нейтральні, 3% негативніВиберіть, щоб дізнатися більше
- Павло С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Супер щітка для малюків! Ультра-м'яка, не травмує ясна.
- Ростислав Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Чудова дитяча щітка. М'яка, якісна, безпечна.
- Вікторія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Щітка у формі моркви – супер ідея! Ультра-м'яка, не ковзає, дитина чистить із задоволенням.
- Борис К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Ультра-м'яка, не ковзає, 2 шт в наборі. Дитина в захваті! Рекомендую
- Таїсія К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарні щітки, дітям сподобались
- Достоинства:
- Гарна, мʼяка щитина
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарна щітка. Оптимально мабуть на вік 1,5 -3 роки, так як дійсно дуже мʼяка і наліт не вичищає гарно
- Достоинства:
- Зручна, мʼяка, яскрава
- Юрий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Все дуже швидко і якісно. Дякую
- Косенко Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Не зрозуміла чому так багато гарних відгуків , щітка можна сказати одноразова .
- Достоинства:
- Гарна і мʼяка
- Недостатки:
- Якість бажає кращого
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дякую!Зручні...дитина довольна.
- Продавец VM HOUSE
Ольго, дякуємо Вам за відгук на цей Набір зубних щіток для дітей, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.
Абсолютно згодні з Вами. Це дійсно дуже зручні щіточки. Ми раді, що вони сподобалися Вашій дитині.
- Дима Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Рекомендую товар та продавця!
Дмитро, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам за відгук і за довіру. Щиро дякуємо за Вашу підтримку і рекомендації.
Ми дуже раді, що Вам сподобався цей набір Зубних щіток для дітей.
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання по наших продуктах, будь ласка звертайтеся до нас. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного.
- Данил Н***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Хорошие щетки и нормальная цена. Рекомендуем.
- Продавец VM HOUSE
Даниле, дякуємо Вам за відгук на цей Набір зубних щіток для дітей, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.
Абсолютно згодні з Вами і підтримуємо Вас. Дуже доступна і приємна ціна за хорошу якість.
- Михаил С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
- Продавец VM HOUSE
Михайле, нам дуже приємно чути від Вас слова вдячності і задоволенності!
Дійсно цей Набір дитячих зубних щіток - Супер! Діткам дуже подобається.
Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!
- Игорь Д***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
М'яка, зручна, цікава щіточка. Син чистить зубки із задоволенням, не дряпає десна.
Ігоре, вітаємо Вас!
Дякуємо Вам за відгук. Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас.
Дуже раді, що Вашому сподобався цей Набір зубних щіток для дітей.
- Вадим Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Просто супер!
Вітаємо Вас, Вадиме!
Дуже дякуємо за Ваш зворотній звязок, за Ваш відгук. Нам приємно чути, що Ви залишилися задоволені покупкою, нашим сервісом і Вам сподобався цей Набір зубних щіток для дітей.
Ми будемо раді і надалі пропонувати Вам свої послуги, співпрацювати з Вами. Завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти.
- Татьяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Товар відмінної якості
Дякуємо, Тетяно!
Нам дуже приємно чути від Вас слова задоволеності. Дуже раді, що цей Набір зубних щіток для дітей виправдав Ваші очикування. Це викликає подяку, надихає і мотивує підтримувати необхідний рівень своєї роботи.
- Татьяна В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Спасибі, нам теж дуже сподобались щітки.
- Продавец VM HOUSE
Тетяно, дякуємо за відгук!
Ми дуже раді, що Вам сподобалися ці Зубні щітки для дітей. Ми намагаємося забезпечувати якість за доступною ціною. Це для нас важливе завдання.
Щиро дякуємо за Вашу підтримку!
- Илья П***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дитині 2 рочки, щітка підійшла. Спасибі :)
- Продавец VM HOUSE
Ілле, щиро дякуємо Вам за відгук! Це дуже важливо для нас.
І ми дуже раді, що Вашій дитині сподобалися ці чудові зубні щіточки.
Ми зацікавлені в надаванні кращого. Бажаємо приємного користування!
- Геннадий М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Купив на подарунок. Малеча дуже задоволена.
- Продавец VM HOUSE
Генадію, дуже раді, що цей Набір зубних дитячих щіток виправдав Ваші очикування і став хорошим подарунком дитині.
- Алексей Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Щетинки якісні, мила щіточка.
- Продавец VM HOUSE
Олексію, раді чути, що ці Зубні щітки стали приємним сюрпризом для Вас.
- Анна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Симпатичні щітки. Не лізуть, м'які, зручні. Дитині ідеально підійшли.
- Продавец VM HOUSE
Шановна Анно, доброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно знати, що наші зубні щітки повністю відповідають Вашим очікуванням і підійшли Вашій дитині. Ми прагнемо, щоб наші продукти забезпечували комфорт і були надійними, тому раді, що щітки виявилися м'якими та зручними для використання.
Якщо у Вас будуть нові враження або запитання — не вагайтесь звертатися, завжди будемо раді допомогти!
Запрошуємо також ознайомитися з іншим нашим асортиментом товарів, де Ви знайдете багато корисного. Переглянути його можна за посиланням: ссылка
Щиро дякуємо за довіру і сподіваємося на нові замовлення!
- Кирилл Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарні щітки. З вибором не помилився, дитині дуже сподобались.
Вітаємо Вас, Кириле!
Дякуємо за Ваш відгук! Дуже приємно знати, що Ви залишилися задоволені вибором наших зубних щіток, і що дитині вони також сподобались. Ми прагнемо, щоб наші продукти були не лише якісними, а й приносили дітям радість під час щоденного догляду за зубами.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання або враження, будемо раді почути від Вас!
Запрошуємо також ознайомитися з нашим повним асортиментом товарів для дітей та не тільки. Переглянути його можна за посиланням: ссылка
Дякуємо, що обрали нас, і сподіваємося на Ваші нові замовлення!
- Алина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Гарні щітки. Зручні, густі, але м'які щетинки. Дітям сподобались.
- Продавец VM HOUSE
Шановна Аліно, доброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що наші зубні щітки для дітей виправдали Ваші очікування. Особливо раді, що малечі сподобались м'які та зручні щетинки — ми робимо все можливе, щоб наші продукти були максимально комфортними та приємними для використання.
Якщо у Вас виникнуть будь-які питання або додаткові враження, будемо раді отримати від Вас зворотній зв'язок!
Також запрошуємо Вас ознайомитися з іншим асортиментом товарів, де Ви знайдете ще багато корисного для себе та своїх близьких. Ознайомитися можна за посиланням: ссылка
Дякуємо за довіру та бажаємо приємного користування!
- Алексей М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Доставили швидко. Дякую.
Щітки нормальні, діти чистять зуби такими щітками із задоволенням.- Продавец VM HOUSE
Вітаємо Вас, Олексію!
Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку нашого сервісу! Нам приємно знати, що діти із задоволенням користуються нашими зубними щітками. Ми завжди прагнемо забезпечувати високу якість товарів, щоб догляд за зубами для малюків був не тільки корисним, але й приємним. Раді, що доставка також пройшла швидко та без проблем.
Якщо виникнуть питання або додаткові враження — завжди будемо раді допомогти.
Також пропонуємо Вам ознайомитися з нашим асортиментом інших товарів для дітей і не тільки, доступним за посиланням: ссылка
Дякуємо за довіру і чекаємо на нові замовлення!
- Артем К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дітям сподобались
Артеме, доброго дня!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Дуже раді чути, що зубні щітки сподобалися дітям. Ми завжди прагнемо, щоб наші товари приносили радість та комфорт найменшим користувачам. Ваші слова — чудовий показник того, що наші зусилля не були марними.
Якщо у Вас виникнуть додаткові питання чи нові враження, будемо раді почути!
Також запрошуємо ознайомитися з іншими нашими товарами для дітей та не тільки. Переглянути асортимент можна за посиланням: ссылка
Дякуємо за довіру! Будемо раді бачити Вас знову.
- Евгений З***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Прикольні такі щіточкі. Взагалі ніяких недоліків. Все клас!
- Продавец VM HOUSE
Євгене, дякуємо Вам, що обираєте нашу продукцію, а також за Вашу оцінку і відгук.
Раді, що цей Набір зубних щіток для дітей сподобався і виправдав Ваші очікування.
- Татьяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Хороші щітки. М'які та зручні. Донька задоволена.
- Продавец VM HOUSE
Тетяно, дякуємо Вам за відгук. Дуже приємно.
Раді, що ці Зубні щітки для дітей сподобалися Вашій донці.
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Купували дітям у поїздку щітки, їм вони добре підійшли, як за м'якістю щетини так і за розміром. Спасибі
- Продавец VM HOUSE
Богдане, нам дуже приємно чути, що ці Зубні щітки сподобалися і підійшли Вашим дітям)
Дякуємо за Вашу оцінку.
- Наталья Р***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Классные щетки, идеальные для деток и классная цена!
Вітаємо Вас, Наталіє!
Дякуємо Вам за відгук, за Вашу участь у формуванні загального досвіду і рейтингу. Це дуже допомогає наступним замовникам. Дійсно, цей Набір зубних щіток для діток дуже класний і якісний, багатьом подобається)
Хочемо також сказати, що в нас доволі широкий асортимент товарів. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову.
- Аміна Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Рекомендую. Щіточки якісні та прикольні, дитина задоволена)
- Продавец VM HOUSE
Аміно, дякуємо Вам за позитивний відгук на наші дитячі зубні щітки, а також за те, що поділилися своїм досвідом з нами.
Бажаємо приємного користування!
- Алена М***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Щітки классні
- Продавец VM HOUSE
Алена, дякуємо за відгук!
Ми дуже раді, що Вам сподобався наш товар. Бажаємо приємного користування. Щиро дякуємо за Вашу підтримку!
- Данило В***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Купив дітям. Дуже сподобались щітки. Дякую.
- Продавец VM HOUSE
Даниле, дякуємо за відгук!
Ми дуже раді, що Вам сподобався набір дитячих зубних щіток. Ми намагаємося забезпечувати якість за доступною ціною. Це для нас важливе завдання.
Щиро дякуємо за Вашу підтримку!
- АндрейОтзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Брал на подарок племянникам. Остались довольны.
- Достоинства:
- Оригинальный дизайн. Качественная упаковка
- Продавец VM HOUSE
Андрію, щиро дякуємо Вам за відгук!
Ми раді, що Вам сподобався наш товар.
Будемо раді бачити Вас знову.
З повагою, VMHouse.
- Олеся К***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
М'які та яскраві щітки. Діткам сподобались.
- Достоинства:
- Ціна, незвичний цікавий дизайн, якість
- Недостатки:
- НЕ побачили
- Продавец VM HOUSE
Олесе, вітаємо Вас! Дякуємо Вам за відгук! Ваша думка і досвід використання продукту дуже важливі для нас. Ми завжди відкриті до зворотнього зв'язку, оскільки постійно намагаємось покращувати і наш сервіс, і наші продукти. Вас також можуть зацікавити наші інші пропозиції. Для цього пропонуємо переглянути повний асортимент товарів нашого магазину VMHouse ссылка Ви знайдете для себе багато цікавого і корисного. Будемо раді бачити Вас знову. З повагою VMHouse.
- Зіна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Класні та якісні. Чистять добре. Відповідають опису.
Дітки задоволені.- Продавец VM HOUSE
Вітаємо Вас, Зіно!
Щиро дякуємо за чудовий відгук! Дуже приємно чути, що наші дитячі щітки повністю відповідають опису і радують Вас та Ваших діток. Ми завжди прагнемо пропонувати якісні товари, які приносять користь і задоволення під час використання.
Запрошуємо Вас ознайомитися з іншим асортиментом нашого магазину за посиланням: ссылка. Впевнені, що серед наших товарів Ви знайдете ще багато цікавого для себе та Ваших рідних.
- Аміна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Дитина чистить зуби із задоволенням! Щітки якісні. Ще раз спасибі :)
Доброго дня, Аміно!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що дитина тепер чистить зуби із задоволенням завдяки нашим щіткам. Це чудово, коли процес догляду за собою стає не лише корисним, але й приємним! Ми раді, що якість товару повністю відповідає Вашим очікуванням.
Запрошуємо переглянути наш асортимент інших товарів для дітей та дому за посиланням: ссылка. У нас багато цікавих і корисних речей, які можуть стати в нагоді Вашій родині.
- Галина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: VM HOUSE
Якісні щітки. Зручно тримати у руці. Не травмують ясна дитині.
Доброго дня, Галино!
Щиро дякуємо за Ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що Ви задоволені якістю наших зубних щіток, і що вони не лише зручні у використанні, а й дбайливо доглядають за яснами дитини. Ваші позитивні враження дуже важливі для нас, адже ми прагнемо створювати товари, які відповідають найвищим стандартам.
Запрошуємо також ознайомитися з нашим асортиментом інших товарів для дітей і дому за посиланням: ссылка. Впевнені, що Ви знайдете ще багато корисного для своєї родини.