Отзывы покупателей о Ноутбук Lenovo V15 G4 IAH IPS Intel Core i5-12500H 12-ядерний / RAM 16 ГБ / SSD 1 ТБ / Windows 11 Pro / 36 міс.гарантія
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: LootBox. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 40 ГБ. Объём SSD: 2 ТБ
Очень довольна покупкой! Ноутбук компактный, удобный в переноске, лёгкий. Работает очень быстро и качественно.
- Достоинства:
- Полностью соответствует описанию и выполняет все требования пользователя. Качество монитора позволяет работать длительное время. Графический редактор, в котором я в основном работаю, творит чудеса!
- Недостатки:
- Не обнаружено
- Продавец LootBox
Дякую за Ваш відгук!
- Антон Д***Отзыв от покупателя. Продавец: LootBox. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 2 ТБ
Зарядка від USB не працює, різні блоки перепробував, 60, 110 ват!!
Все інше добре, згідно заявлених- Недостатки:
- Батарея тримає дуже мало
- Продавец LootBox
Дякую за Ваш відгук, Антон!
- Зарядка через USB-C працює, і це заявлено в Характеристиках виробника.
- Автономність спеціально перевірив, в тесті PCMark 10 Modern Office ноутбук показав 8 годин 4 хвилини, яскравість екрану 20%, профіль живлення "найбільша енегроефективність".
Батарея в ноутбуці звичайна для цього класу, 38 Вт*год, але процесор потужний 12-ядерний, H-серії, його ставлять в ігрові ноутбуки і робочі станції, відповідно, автономність сильно залежить від профілю використання ноутбука.
Фото підтвердження Вам відправив в месенжер.
Сподіваюсь, ноутбук в цілому Вам подобається і добре виконує свої задачі.
Безпечного дня!
- Юлия В***Отзыв от покупателя. Продавец: LootBox. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 16 ГБ. Объём SSD: 2 ТБ
Дуже сподобався. Маю на роботі декілька ноутів та вдома два, різних конфігурацій, то є з чим порівняти.
Дякую за Ваш відгук!
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: LootBox. Цвет: Черный. Объем установленной оперативной памяти: 40 ГБ. Объём SSD: 512 ГБ
Подобається дизайн, а також розміщення літер на клавішах, а також те, що добре видно білі літери на чорних клавішах (наприклад на сірому hp сірі літери взагалі не видно). Подобається швидкість роботи та те, що встановлено Windows (так, зараз не проблема в становити ОС, але все одно буває трошки накладної).
Звук звичайний, немає "хрипів", влаштовує.
Є зарядка від USB-C.
Тепер про недоліки.... Чорний-маркий колір. Мені це не принципово, мені головне було, щоб чітко було видно літери на клавішах, але для когось може бути це недоліком.
Немає підсвітки клавіш (вночі не працюю, тому також не сильний недолік).
Дуже слаба батарея, максимум 3 години тримає.
З поставленими задачами справляється, зручний в користуванні, працює від розетки, тому не зазнаю незручностей від слабкої батареї. Легкий та зручний.- Достоинства:
- Дизайн. 40Гб оперативки.
- Недостатки:
- Маркий корпус. Мала батарея. Немає підсвітку клавіатури.
- Олександр
Продавця рекомендую. Все супер. Швидко зв'язались та швидко відправили.
- Продавец LootBox
Дякую за Ваш відгук!
Батарея в ноутбуці не набагато менша за звичайні в цьому класі 42 Вт*год, в нього 38 Вт*год. Але ж серія процесора продуктивна, Intel Core i5-12500H 12-ядерний, тому час від батареї відповідний.
Переваги цього ноутбука Ви описали точно - потужна конфігурація, зарядка USB-C, ліцензійна Windows.
Я би додав - якісний екран, велика офіційна Гарантія 36 міс.
Загалом - це збалансована потужна модель, яка коштує не дуже дорого.