- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: LofTern. Цвет столешницы: Дуб сонома. Ширина: 60. Глубина: 60
Замовлення прийшло без кріплення, з розбитою скляною частиною
- Достоинства:
- Якісні матеріали
- Недостатки:
- Відсутні кріплення, розбите скло
- Продавец LofTern
Вітаю, ви ж з нами звявазались, та очікуємо рішення перевізника Нової пошти, що до пошкодження,так як не перевірили посилки при отриманні та була пошкодження на упаковці.
- Анна К***
Я отримала компенсацію від НП. Але служба окремо звернула мою увагу, що груз був упакований постачальником, не перепаковувася. І ніяких підстав вважати, що шкода виникла через їхні дії в них нема. Так що я думаю, вони з Вами вже самі зв'яжуться.
Стіл Вам повернути?
- Наташа Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Бежевый + Дуб сонома. Ширина: 90. Глубина: 60
В замовленні немає болтав, немає чим прикрутити ніжки!
- Недостатки:
- Не поклали болтів в замовлення
- Євген С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Бежевый + Дуб сонома. Ширина: 90. Глубина: 60
Шановні, чому не додали болти? людський фактор?
- Достоинства:
- Стіл
- Недостатки:
- не поклали болти для прикручування ніжок!
- Сергій М***
Мені теж не поклали. Тепер доведеться шукати такі болти, щоб підійшли під розрізи...
- Сергій М***Продавец: Rozetka. Цвет столешницы: Бежевый + Дуб сонома. Ширина: 90. Глубина: 60
Рекомендовано всім, хто любить збирати меблі за принципом "сделай сам".
- Достоинства:
- Звичайний стіл
- Недостатки:
- Немає болтів для кріплення ніжок в комплекті - при цьому отвори для них в ніжках вирізані. Служба підтримки замість пояснити причину цього просить надати купу сканів, половини з яких (як-от інструкції до виробу) просто не існує.