- Софія В***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75A. Цвет: Бежевый
Все чудово
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80C. Цвет: Черный
Розмір не відповідає. Малий. Бюст не пушап.
- Достоинства:
- Два варіанти застібки на спині. Одна силіконова, друга з тканини.
- Недостатки:
- Малий
- Анастасія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75B. Цвет: Бежевый
Розмір вказаний не вірно! Щоб зробити обмін потрібно відправляти лише новою поштою! Якість товару бажає кращого!
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75A. Цвет: Черный
Дуже задоволена
- Ольга С***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 70B. Цвет: Черный
Дуже задоволена
- Тупол Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75B. Цвет: Бежевый
Доброго дня. Прошу з контактувати зі мною. Бюстгальтер не відповідає розмінній сітці .
Маломерит
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75A. Цвет: Черный
Все підійшло і сподобалось
- Руслана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80C. Цвет: Бежевый
Доброго дня. Прошу з контактувати зі мною. Прийшов не той розмір та колір
- Достоинства:
- Недостатки:
- Є
- Вита Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75B. Цвет: Бежевый
Щиро дякую, дуже гарна якість і тримає просто супер
- Достоинства:
- Зручний, добре тримає.
- Ліліана Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 70B. Цвет: Черный
Супер, якісний товар, швидка доставка.
- Достоинства:
- Якіно
- Яна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75B. Цвет: Бежевый
За свої гроші, нормальний бюст, непогано сідає
- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- Маломірить
- Продавец Lovelitta
Дякуємо за відгук! Ми впевнені, що ваш досвід допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір!.
- Анципенко Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80B. Цвет: Черный
Дуже сподобався бюстгальтер. Давно такий шукала. Якісний, зручний, відповідає заявленим характеристикам. Гарно тримає груди, великим плюсом є додаткова силіконова спинка
- Достоинства:
- Якість, відповідність розміру
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80C. Цвет: Бежевый
1. З інформації на сайті - це бюст ТМ CindyLove . Насправді, ніде на товарі це не зазначено.
2. Товар прийшов у розірваному zip пакеті (пакет брудний з комашками) з позначкою D. Ця ж інформація зазначена на самому бюсті + склад тканини. Я замовляла 80 C.
3. Цей, так званий бюст з пуш ап, розплющує/розмазує по тілу груди. Чашка сама по собі не тримає форму. Вигляд через це має не як жіночі груди, а наче розкачав в залі грудну клітину. Жах, одним словом.- Достоинства:
- Представник продавця зв'язався одразу після замовлення. Відправили швидко.
- Недостатки:
- сам товар
- Продавец Lovelitta
Прикро, що у Вас склалося таке враження про даний виріб.
Бюстгальтер маломірить на більших розмірах, про що вказано в описі товару,а також на фото зображена відповідність фактичного розміру і розміру на бірках виробу.
- Любовь Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 70A. Цвет: Бежевый
Спереду, посередині не прилягає до тіла. За свою ціну нормальний бюстгальтер.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не прилягає спереду, посередині до тіла
- Продавец Lovelitta
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75B. Цвет: Бежевый
Очень довольна - описание полностью совпало с полученным товаром. Обратная связь быстрая и качественная. Рекомендую
- Достоинства:
- Размер полностью совпал с заявленным
- Продавец Lovelitta
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75A. Цвет: Бежевый
Відповідає фото, тримається гарно, не сповзає після носіння (я користувалася силіконовими). Єдине, що треба зауважити - правильно робіть заміри бюсту, бо матеріал майже не тягнеться. На додаткові гачки й таке інше не розраховуйте.
- Достоинства:
- Свої функції виконує
- Продавец Lovelitta
- Тупол Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80C. Цвет: Бежевый
Дуже зручний у використанні.На тілі не помітний ,що є . Задоволенна покупкою
- Достоинства:
- Дуже зручний,розмір в розмір підійшов
Маломерит
- Продавец Lovelitta
- Ольга Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 70B. Цвет: Бежевый
Сподобався, гарно тримає, непомітний під одягом. Мені здалось, що силіконова застібка тримає навіть краще, за звичайну.
- Достоинства:
- Непомітний під одягом, можна одягати будь-який фасон одягу
- Продавец Lovelitta
- Вознюк А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80B. Цвет: Бежевый
Ідеально під сукню чи топи. Єдине що можна було брати на розмір більше
- Достоинства:
- Добре тримається, зручний
- Продавец Lovelitta
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80B. Цвет: Бежевый
Швидка доставка, приємні менеджери
- Достоинства:
- Зручний, добре тримає, не сповзає
- Продавец Lovelitta
- Maria S***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80C. Цвет: Бежевый
Дуже задоволена товаром, зручний, груди тримає, рееомендую!
- Достоинства:
- Дуже гарно тримає груди, зручний
- Продавец Lovelitta
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80B. Цвет: Бежевый
Дякую за швидку відправку. Всё супер. Це вже 2. Ще брала чорний
- Достоинства:
- Ціна якість
- Продавец Lovelitta
- Наталья К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80B. Цвет: Черный
Розмір співпадає. Якість чудова. Ціна супер. Дякую
- Достоинства:
- Ціні ,якість
- Продавец Lovelitta
- Тетяна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75A. Цвет: Бежевый
Шикарний ліф! Ціна - супер! По об'єму чашок - все О.К. Застібки одна тілесного кольору- еластична і силіконова - не еластична. Кому бракує об'єму силіконова трошки туговата.
- Достоинства:
- Якість. Ціна.
- Недостатки:
- Не еластична силіконова застібка
- Продавец Lovelitta
- Юлия Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 85C. Цвет: Черный
Дуже зручний бюстик, швидко доставили та оформили!
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80B. Цвет: Бежевый
Швидка відправка, гарна ціна і чудовий ліф
- Достоинства:
- Чудово підходить під літні відкриті сукні
- Продавец Lovelitta
- Єлизавета А***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80B. Цвет: Бежевый
Чудовий вибір, всим рекомендую)
- Продавец Lovelitta
- Татьяна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75B. Цвет: Бежевый
Ніяк не могла підібрати ліфт під плаття.А цей підійшов прекрасно: не спадає,гарно виглядає.Я дуже задоволена.Кому треба, беріть,не роздумуючи.
- Достоинства:
- Все чудово
- ЛуїзаОтзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75B. Цвет: Бежевый
Ліф якісно зроблений, жодної ниточки не стирчить і все дуже акуратно. Колір такий як на фото.
Щодо розміру: цілком відповідає сітці. Я обирала по нижнім значенням, щоб він точно не падав (бретель же нема). Але силіконова спинка гарно фіксує, тому можна було б і трішки з запасом купити. А от з нейлоновою спинкою сидить ідеально в цьому розмірі.
Прийшов на відділення як і заявлено впродовж 3х днів. Дякую - Вікторія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75B. Цвет: Черный
Швидка доставка . Розмір відповідає .
- Юлия К***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 85C. Цвет: Бежевый
Швидко відправили. Гарно виглядає. Мені здається краще підійде під тісний одяг.
- Достоинства:
- Без швів, окуратний
- Недостатки:
- Без силіконової спинки сковзає вниз
- Продавец Lovelitta
- Аліна О***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 80B. Цвет: Черный
Щиро дякую за дуже швидку доставку та гарний товар за таку ціну
- Достоинства:
- Швидка доставка, приємний продавець, якісний товар,
- Продавец Lovelitta
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75A. Цвет: Бежевый
Гарний
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 70A. Цвет: Бежевый
Все супер. Оперативна доставка. Дякуємо за товар
- Продавец Lovelitta
- Ольга Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 75A. Цвет: Бежевый
Бюстгальтер без бретельок брала 75А на свій 42розмір. Охайно пошитий,зручний,тримає форму,приємний бежевий колір. Доставили швидко.Рекомендую!
- Достоинства:
- Ціна відповідає якості
- Саша Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Lovelitta. Размер: 70A. Цвет: Бежевый
Хороший бюсгальтер за прекрасною ціною. Сів добре, виглядає дуже акуратно