Отзывы покупателей о Чоловіче темно-синє худі UA Rival Terry LC FZ Under Armour L 1370409-410

Код:  422420298
Оценка пользователей 4.4/5
  • Олексій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Черный

Все супер

Достоинства:
    Якість
  • Ольга Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Темный синий

Отличное качество. Но она не утепленная! Ткань тонкая с махрой внутри. На свет просвечивается. На температуру 13-20 градусов. В принципе обычная спортивка, а не толстовка. В карманах лёгкая подкладка-сетка.

Достоинства:
    Качество, внешний вид
    Недостатки:
    Ошибка в описании. Она не утепленная.
    • Даша

ота махра і є утеплення. Без утеплення це коли просто тканина без додаткового шару.

• Александр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный

Цена качество.

• Дмитро К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: M. Цвет: Черный
    • Общее впечатление

Минулий рік,замовив подібну толстовку у розетки від цього бренду.Повернув,тому-що замок був з жіночої сторони,і крій був дивний(можливо жіночий).Тепер попробував знову купити від цьго бренду,і нічого не змінилося.Знову отримав жіночу толстовку(хоча на етікетці пише чоловічий).Я не розумію,це бренд фуфлижний,чи то розетка скуповує брак?Бувають помилки,але це вже щось інше.Буду знову повертати.

Достоинства:
    незнаю
    Недостатки:
    присилають жіночі толстовки
    • Роман

)) "з жіночої сторони" Ви серйозно!?

• Віталій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный

Я задоволений, якість,ціна5

Достоинства:
    Зручний
  • Наталія К***
    Продавец: Rozetka. Размер: L. Цвет: Синий

Опис не відповідає дійсності - ніякого флісу чи утеплення нема. Брали інший колір цієї фірми - дійсно був з утепленням.

• Тимур М***
    Продавец: Rozetka. Размер: XL. Цвет: Черный

Це просто дуже не якісний товар. Манжети не тримають, якість тканини це дешева Троєщина.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Тканина. Придивіться на нижню частину кофти уважно. Вона навіть на моделі стирчить.
    • Михайло К***

Я замовляв. Приїхало в належному стані, якість непогана. На фото також все добре. Не розумію, навіщо ви тоді забирали?