Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Пилосос Cecotec Scoba 2100 Jalisco (CCTC-08403)

Оценка пользователей 3.86/5
  • Олег Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Марно викинуті гроші. За місяць після покупки почата "торохкотіти" щітка, я виявилось на ролики намоталось волосся і підшипники вийшли з ладу. Віддали на гарантію, у відповідь отримали, що це механіка і гарантійний ремонт не можливий. На мій запит щоби окремо докупити саму щітку тишина вже пів року - телефон не беруть, на листи не відповідають.

Достоинства:
    Стильний дизайн
    Недостатки:
    Якість виробу на рівні 0
      Представник бренду

Олег, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібні труднощі.
      У разі використання Cecotec Scoba 2100 Jalisco згідно з інструкцією, жодних механічних пошкоджень компонентів не повинно виникати. Оскільки кожен випадок індивідуальний, рішення щодо гарантійного обслуговування відбувається лише на підставі висновку сервісного центру. Ми завжди докладаємо максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою та із задоволенням допоможемо вам у разі необхідності ремонту приладу.
      Для цього достатньо звернутись на гарячу лінію сервісного центру Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Будемо чекати!

• Олена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Китайське барахло. За пів року вже здала по гарантії в ремонт, бо після прибирання в машині почав дивно гудіти і зникла тяга, якої і так не багато. Щось більше за пил зібрати він не може - постійно з труби висипається сміття (в нашому випадку зернятка корму для хомʼяка) назад на підлогу. Тяга настільки слабка - що треба проходити одне місце 3-5 разів щоб просто зібрати видимий пісок чи пил. Підсвітка погна, бо воно світить просто вперед, а не на підлогу і пил не підсвічує. Тримач для стіни - пластмаска, яка не підходить за формою до ручки і по факту його взагалі не тримає. Не беріть це! Була б можливість його здати назад - здала б і ще й грошей доплатила.

Достоинства:
    Дешеве барахло
    Недостатки:
    потужність падає через 30 секунд, випадає усе сміття назад через трубу, збірник забивається за хвилини і сміття не провалюється в контейнер, а намотується на фільтр, змінних фільтрів в продажу немає
      Представник бренду

Олена, вітаємо! Нам дуже прикро, що у вас виникли такі труднощі.
      Описана ситуація може свідчити про переповнення або неправильне встановлення пилозбірника, що впливає на силу всмоктування моделі Scoba 2100 Jalisco. Для збереження продуктивності варто очищати контейнер після кожного прибирання та перевіряти правильність його фіксації. Висипання пилу може бути наслідком забрудненого чи пошкодженого фільтра, радимо провести очищення або заміну для відновлення стабільної роботи.
      У разі, якщо складність залишиться, наші менеджери із задоволенням допоможуть вам. Для цього достатньо звернутись  на лінію сервісної підтримки бренду Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка

• Евгения Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Пылесос приятно удивил — он действительно очень лёгкий и удобный, не путается под ногами проводами. Контейнер снимается легко, чистка занимает пару минут. Минус — в турбо режиме работает очень недолго. Я его использую, как электровеник, потому что у меня есть более мощный аккумуляторный пылесос, поэтому он меня вполне устраивает.

Представник бренду

Добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до часу роботи приладів, проте ми обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.

• Олег В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Товаром доволен, цена хорошая, модель удачная но есть одно но:
    почему-то спустя 15-20 секунд с начала работы теряет мощность (определяется по звуку работы - возможно такая специфика). Чистка фильтра и щетки с роликом не помогают. Турборежим съедает аккумулятор очень быстро (квартиру в 42 м2 не успеваю пропылесосить)

Достоинства:
    Легкий, удобный, компактный
    Недостатки:
    Почему-то спустя 15-20 секунд с начала работы теряет мощность (определяется по звуку работы - возможно такая специфика)
      Представник бренду

Олег, вітаємо! Дякуємо вам за відгук.
      Зменшення потужності всмоктування у моделі Scoba 2100 Jalisco може бути спричинене переповненим контейнером для сміття або його некоректним встановленням. Щоб забезпечити належну продуктивність пристрою, ми рекомендуємо спорожнювати пилозбірник після кожного циклу прибирання та впевнитись, що він зафіксований правильно.
      Для ретельної діагностики та можливого ремонту пилотяга рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки бренду Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт: ссылка

• Андрій Щ***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Гарний пилосос для своїх грошей. Забирає велику кількість сміття, заряду хватає на одне прибирання 1 кімнатної квартири.

Достоинства:
    Ціна, ергономічність
    Недостатки:
    Замала потужність, не всмоктує велике сміття, таке як залишки котячого наповнювача.
      Представник бренду

Андрій, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      У разі, якщо вас цікавлять пилотяги з більшою потужністю всмоктування, рекомендуємо звернути увагу на модель Cecotec Conga Rockstar 900 Ultimate Ergowet, у якої цей показник складає 26 000 Па.
      Ознайомитись детальніше з товаром можливо за посиланням: ссылка

• Аліна Ч***

Не рекомендую. Зламався через місяць

Представник бренду

Аліна, вітаємо! Нам дуже шкода, що у вас виникли такі труднощі.
      Наша компанія відповідально ставиться до якості своєї продукції та докладає максимальних зусиль для уникнення будь-яких складнощів з технікою. Також ми надаємо гарантію на товар протягом 12 місяців і будемо раді вирішити ваше питання.
      Для ретельної діагностики та можливого ремонту пилотяга рекомендуємо звернутись на гарячу лінію сервісної підтримки бренду Cecotec: 0 800 20-91-45 або через сайт:  ссылка
      Графік роботи сервісного відділу: з 09.00 до 18.00 у будні дні. Наші менеджери із задоволенням вам допоможуть!

• Олександр

Скубі - найкращий помічник

Представник бренду

Олександре, добрий день! Дякуємо вам за відгук.

Користуйтесь із задоволенням!

• Дар'я
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Придбала пилосмок 13 лютого, з того часу використовую кожен день приблизно по 5-7 хвилин на день. Заряд тримає справно, на 40 хвилин роботи вистачає, якщо не використовувати турбо режим.
    Бісить те, що через хвилину використання на стандартному режимі у пилосмоку падає потужність, і це чутно на слух, і помітно в якості прибирання. Доводиться вимикати і вмикати знову.
    Після вимкнення з нього випадають часточки бруду, показано на фото. доводиться брати віник, і змітати ним, або ж вимикати над смітником..... Це дуже значний мінус для мене.
    HEPA-фільтр на просторах інтернету не продається, а в інструкції зазначено " Рекомендується замінювати фільтри кожні 6 місяців".
    На фото видно, в якому він стані через півтора місяці використання. Доречі, очищую резервуар після кожного прибирання, та витряхую HEPA-фільтр, згідно з рекомендаціями виробника.
    В машині прибирати досить зручно, бо він легкий, а працює краще автомобільних.

Загальне враження на 2 зірки, +1 за те що можна використовувати як автомобільний.

Окреме питання до представника бренду - де придбати змінні HEPA-фільтри?

Достоинства:
    легка вага, можна використовувати замість автомобільного, легка очистка резервуару для бруду.
    Недостатки:
    немає змінного hepa-фільтру, випадає частина бруду після вимкнення пилосмоку
      Представник бренду

Дар'я, вітаємо! Нам прикро, що у вас виникла подібна неприємність.
      Зниження сили всмоктування у моделі Scoba 2100 Jalisco може вказувати на заповненість пилозбірника або його некоректне встановлення. Для підтримки ефективної роботи пилотяга, ми рекомендуємо спорожнювати резервуар для сміття після кожного прибирання та обов'язково переконатись, що він розміщений належним чином.
      Висипання ж бруду може свідчити про засміченість або дефект фільтра, що впливає на якість захоплення повітря. У такому випадку його необхідно ретельно очистити та перевірити на предмет пошкоджень.
      Наразі НЕРА фільтри відсутні у продажу та ми вже працюємо над виправленням даної ситуації, вже найближчим часом ви зможете їх придбати. Ми вдячні вам за розуміння.

• Дар'я

Доповнюю відгук через рік використання. Працює справно, використовую як електровіник. Через пару місяців використання при витряхуванні відірвалась резинка-протектор на резервуарі для збору бруду. Але на роботу ніяк не впливає. Потужність всмоктування так і падає секунд через 30, навіть якщо просто ввімкнути пилосос і не прибирати. Тобто з засміченням резервуару це ніяк не пов'язано.

Але саме неприємне те, що за рік змінних фільтрів в продажу так і не з'явилось. Якби знала, що зіштовхнуся з такою проблемою - придбала би пристрій іншого виробника. Представник бренду, то коли ж таки можна буде придбати фільтри?

• Світлана Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Пылесосом пользуемся почти месяц, пока все хорошо, дальше время покажет. Два режима, слабее и мощнее,- мощнее конечно тянет лучше и более крупный мусор. Нам сугубо для линолеума, поэтому подходит, для чего-то более серьезного не пойдет да и не предназначен (нет насадки для ковра). На полную мощь хватает пропылесосить квартиру 2-х ком раз, на режиме слабее заряжаем через 1-2 дня.

Представник бренду

Світлано, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Вʼячеслав
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

На свої гроші чудовий прилад. Варто розглядати його не як пилосос, а більше як електровіник. Коли у вас вдома підростає маленький бешкетник, котрий то кінетичний пісок на диван накидає чи крихти від печива і цей пилосос завжди на підхваті. Ну і можна його взяти і сходити в машині прибрати.

Достоинства:
    Ціна, якісно зібрано.
    Недостатки:
    В комплекті нема додаткавого hepa-фільтру(де його купить нз)
    Кронштейн настінний без функції заряджання( треба завжди ручками вставляти шнурок в розʼєм)
      Представник бренду

В'ячеславе, добрий день! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Ми розуміємо, що у кожного користувача різні вимоги до зручності процесу живлення пилотягів, проте ми обов'язково врахуємо вашу думку для покращення нашої продукції.

• Павло М***

Придбав нещодавно, задоволений

Достоинства:
    Легкий, зручний, простий у використанні, потужності наче вистачає
    Недостатки:
    поки що не знайщлв
      Представник бренду

Павло, вітаємо! Дякуємо за ваш відгук.

Користуйтесь із задоволенням!

• Олег Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Напишу трохи більш розгорнутий відгук. Купував як пилосос для дому та машини. У користуванні вже більше місяця.
    Зручний, сучасний дизайн, легкий, однією рукою тримаєш спокійно. А тепер нюанси:
    Якщо машину пропилососити - від'єднав трубу зі щіткою і вперед, хороша тяга, пил і крихти збирає(не так добре як звичайний пилосос, але краще за автомобільні). Є дві насадки, щілинна і для меблів, пробував обидві - відмінно. Для машини не вистачає ще шланга, щоб залізти у важкодоступні місця, але для звичайного прибирання вистачає і насадок.
    Єдина проблема, це фільтр, що забивається, і падіння потужності під час роботи. Контейнер та сам фільтр зручні, легко розбираються та чистяться.

Тепер для квартири - турбощітка відмінно справляється зі сміттям, але є нюанс. Вона відмінно підходить для лінолеуму, паркету, ламінанту. Навіть не треба напружуватися, вона сама їздить поверхнею. Але якщо у вас килими, то щітка одразу починає гальмувати і це розчаровує. Насадки для килимів, на жаль, немає.
    Ще проблема, з довгим волоссям, вони намотуються на краї валика, іноді доводиться знімати і чистити його. Добре, що там є кнопка і валик легко виймається зі щітки.
    Ще один момент, іноді, великий бруд, типу крупи, не завжди потрапляє в контейнер і залишається в трубі. Як тільки вимикаєш, воно висипається. Доводиться включити вдруге і пройтися, щоб його затягнуло у відсік.
    До речі, турбощітка кріпиться до труби, а потім до пилососу. Без труби ви не підключите турбощітку безпосередньо до пилососа, як це буває в інших моделях.
    Окремо, про батарею - точно не засікав час роботи, але приблизно більше півгодини працює стабільно. На турбо сідає аж бігом, але в принципі його не використовую, тому що звичайного режиму вистачає. Заряджається, як на мене, довго, години 4-5, але в принципі вистачає як мінімум на одне довге, або два швидкі прибирання.
    Питання виробнику, чи є для цієї моделі насадка для килимів і можливість її придбати окремо??

Достоинства:
    Легкий, зручний, класний дизайн, потужний
    Недостатки:
    нема насадки для коврів
      Представник бренду

Олег, доброго дня! Дякуємо вам за відгук.
      Комплектом до пилотяга Scoba 2100 Jalisco йде комбінована щітка 2 в 1, насадка для щілин та насадка для меблів і оббивки, що дозволяє підтримувати чистоту приміщень на високому рівні. На жаль, наразі додаткова насадка для килимів не передбачена. Ми обов'язково врахуємо ваші побажання для покращення нашої продукції.

• Елена О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Сначала дата выдачи в точке Розетки была перенесена 5 дней. Это расстроило, НО неожиданно задержался заказ на 1 день))
    Проверила при получении на предмет трещин по корпусу - все норм
    Очень лёгкий в сборке (два соединения) Инструкции по украински нет
    Пришел с зарядом - сразу же был опробован
    Щётка едет сама))) нужно только успевать за ней. Гудит прикольно (трехлетка не испугался, просился пылесосить)
    Щётка поворачивается легко, под любой угол
    Когда фильтр забивается (не контейнер) - тянет чуть слабее, но все равно тянет
    Заряжается около трёх часов
    В общем, заказывала без отзывов, просто почитав про пылесос и фирму производитель
    Не пожалела! Надеюсь отзыв не придется дополнять)))

Представник бренду

Олена, доброго дня! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.
      Інструкція до моделі Cecofry Compact 2000 є у вільному доступі. Для її завантаження достатньо прогорнути головну сторінку товару до низу та натиснути на кнопку "Завантажити" напроти посібника користувача.

• Ірина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Отримала швидко) Доставка на укр пошту 38 грн. Пилосос гарний, був заряджений, зручно, що можна було перевірити. Одразу вдома спробували, насадки гарні, пилососити одне задоволення, тягне добре. Килимів в квартирі немає, але у ванній кімнаті килимок пропилососив гарно) Контейнер для сміття не великий, але нам достатньо.Рекомендую , дуже задоволена)

Достоинства:
    Не важкий, зручний, легко пилососити, сміття збирає добре. Режим турбо
    Недостатки:
    Поки не виявили️
      Представник бренду

Ірина, вітаємо! Дякуємо вам за вибір нашого бренду.

• Володимир
    Продавец: Rozetka. Цвет изделия: Серебристый

Не купуйте люди цю пластмасу.....по перше -ламається щітка...ремонтують у ссервісному центрі по гарантії з третього разу...пилесос 3 рази через розетку їздив і це зайняло пару місяців..ісаме головне ,що він знову поламався і його сервісний центр не хоче брати на ремонт....кажуть ми беремо тільки по гарантії.а за гроші ні....ніхто їх не ремонтує....не вірьте цим відгукам

Достоинства:
    Працює не погано,але одноразовий
    Недостатки:
    Не ремонтують
      Представник бренду

Володимир, добрий день! Нам дуже шкода, що у вас виникли подібна неприємності.
      Наша компанія завжди намагається допомагати клієнтам у вирішенні будь-яких складнощів та відповідально ставиться до своєї продукції й зобов'язань. Зауважимо, що у разі ж використання згідно з посібником користувача та відсутності виробничих дефектів, механічні пошкодження пристрою не передбачаються. Окрім цього зазначимо, що завдяки високій потужності у 20 000 Па, компактному розміру та тривалому часі роботи на одному заряду, дана модель є однією з найкращих на ринку України серед аналогічних продуктів у вказаній ціновій категорії. Ми розуміємо, що у кожного користувача індивідуальний погляд щодо якості товарів й обов'язково врахуємо ваші зауваження задля покращення обслуговування.
      Сервісний центр компанії  Cecotec  займається не тільки гарантійними випадками, а й повноцінним ремонтом техніки нашого бренду. У разі ж актуальності вашого запиту, радимо звернутись безпосередньо на гарячу лінію сервісного відділу: 0 800 20-91-45 або через сайт:  ссылкаБудемо раді вам допомогти!

З повагою, менеджер підтримки Cecotec!