Топи продажів

Отзывы покупателей о Интерактивная игрушка для кошек и собак Pet Gravity с хаотичным движением, световой панелью, синий (PG-2004)

Оценка пользователей 4.04/5
  • Отзывы про товар продавца P-s Pro
  • Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Розовый

Цікава іграшка але на любителя ,одна кішка майже не проявляє інтересу а інша любить спостерігати і слідкувати ,ходить за нею коли перекотиться в іншу кімнату ,а коли воно саме виключається біжить до неї мурчить а потім до мене і просить щоб включив і далі за нею бігає і спостерігає

Достоинства:
    саме розважає кицю ,саме вимикається ,заряджається а не на батарейках,світиться
    Недостатки:
    іноді доводиться шукати куди воно закотилося
  • Раиса Ж***

Прикольная штука

• Роман

Все гуд, кіт в захваті

Достоинства:
    можна заяйняти кота, коли заважає))
    Недостатки:
    не виявлено
  • Ворихалова В***

Все працює як заявлено

Достоинства:
    Все працює
    Недостатки:
    Котику не сподобався(
  • Екатерина Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Розовый

Гарна штука! Має енергозберігаючий режим - вимикається сама десь через 5 хвилин. Моїм двом котам (з різними характерами) подобається: один спостерігає, інший полює

• Елена К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Синий

Моєму котику іграшка дуже сподобалася

• Ірина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Синий

Моїй киці іграшка сподобалась.

• Наталія К***

Коту шарик понравился

Недостатки:
    Отходит крышка пуска
  • Анна

Котику дуже сподалась

Недостатки:
    Не помітила
  • Ксенія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Розовый

М'ячик хороший, кіт активно грався, підзарядки хватає хв на 10, але вже через місяць не включається зарядка

• Аліна Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Розовый

Загалом іграшка працює гарно, але скоріше лякає котів ніж закликає грати, він дуже важкий, щоб спокійно його штовхати. Плюс часто заходить в позицію де моторчик перестає його перекочувати й їде на місці

Недостатки:
    Вага
  • Олег Ж***

Не працює взагалі!

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Не працює,даремно витрачені кошти!
    • Продавец  P-s Pro

Вітаю, а може спробувати зарядити?

• Марта К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Розовый

Після першого закінчення терміну заряду виявилось що не можна зарядити акумулятор м'яча, так як зарядний пристрій чи то на м'ячі чи то на кабелі не працює.Покупкою розчарована.

• Андрей Т***
    Продавец: P-s Pro. Цвет: Розовый

Заявка 828389613.
    На точке выдачи решил проверить. Не работает. Поставили на зарядку с продавцом, минут двадцать ждал. Включили, опять не работает, только светится и всё. Неужели трудно перед отправкой просто проверить? Потерял время на точке и на дорогу. Сам мячик хороший, но отношение к покупателю странное. Большое вам спасибо!

• Руслан Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Синий

Проработал три дня,и больше не зарежается

Достоинства:
    Уже нет
    Недостатки:
    Быстро перестал работать,качество слабое,цена завышена.
  • Валерий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Синий

Іграшка прийшла несправна. Я дуже розчарований. Гроші викинув на вітер.

• Олег Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: P-s Pro. Цвет: Розовый

Не реагує на зарядний пристрій що в комплекті, та на інші теж, не вмикається. Ставив на зарядку на декілька годин-результату 0. Тупо кулька за 220 грн. Даремно витрачені кошти. Не працює.

Достоинства:
    Ніяких
    Недостатки:
    Напрацює. Даремно витрачені кошти. Продавці вважають клієнтів за дурнів, що перед тим як писати відгук не переконалися в несправності!!
  • Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Anix retail. Цвет: Розовый

Хороший мячик, моторчик работает не слишком и громко кота не пугает. Из минусов, кот не играется с ним, просто ходит и смотрит за движением. Но это уже зависит от вашей модели кота.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Кішці подобається. Коли після 5 хвилин м'ячик виключається - вона мявкає, щоб включили знову

Достоинства:
    Кішка в захваті
    Недостатки:
    Працює 5 хв, після чого знову потрібно включати

Дякуємо за розгорнутий відгук, раді, що кішці сподобалось! Бажаємо приємного користування!

• Віталій

Через 3 місяці перестав заряджатися. Замовив ще один, бо кицька немає чим гратися)

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук! Рада чути, що вашій кішці сподобалася іграшка. Щодо проблеми з заряджанням, ми перепрошуємо за незручності. Можливо, причина в тому, що зарядний кабель або сам контакт були пошкоджені. Рекомендуємо перевірити, чи немає забруднень на портах зарядки. Якщо проблема не вирішується, зв’яжіться з нами, і ми обов’язково допоможемо вам з вирішенням цього питання. Сподіваємося, що новий м'ячик принесе вашій киці ще більше радості!

• Едуард
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Резина виявилась кращої якості чим я думав. Мячик дуже маленький але коту подобається

Достоинства:
    Якість матеріалу, кіт грається сам

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Розовый

Дякую магазину FlashShop за швидко виконане замовлення.
    Киця 3 місяці, кульку не боїться, грається.
    Заряду вистачає приблизно на 30-35 хв.
    Кулька не їздить по коврах/доріжках вона на них пробуксовує, можливо ця інформація комусь буде корисною.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Акція 127 грн, своїх грошей коштує, кабель зарядки в комплекті.
    • Продавец  FlashShop

Добрий день, Олександр! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Богдан
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Цвет: Голубой

Крутой шарик, включили один раз и он напугал нашего кота Мишу, после чего закатился под кровать и вибрировал там пока не разрядился. Больше мы его (мячик) не видели.

Достоинства:
    Качественный мячик
    Недостатки:
    Их нет
  • Екатерина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Tweezy. Цвет: Голубой

Смотрю люди пишут что не качественный товар, я так не считаю. Мячиком играемся постоянно, активно, без зарядки держится долго, еще даже не ставила не разу. Светится разными цветами, катается отлично: с моей постоянной занятостью у кота появился новый друг всего за 280 гривен со скидкой по промокоду. Доставку ультра быстрая, менеджеры работают и отвечают так же быстро. Крч мой рекомендасьон

Достоинства:
    Ярко горит, долго без зарядки, активно катается, кошка счастлива
  • Ирина Ж***

Просто отличная игрушка.

• Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Розовый

Кот в шоке))) ожидание было более грандиозным, а так вибрирует на месте огоньки мигают иногда начинает катится, по ковру не очень. Но коту и то в радость, следит.

• Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Розовый

Коту подобається. Все працює. Рекомендую

• Юлія Г***

Тільки написала відгук, як іграшка, нажаль зламалася

• Лідія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Замовила,а потім прочитала відгуки.Було багато негативних,і я трохи розчарувалась.Коли прийшло виявилось,що це дуже цікава іграшка.Коти задоволені.

Достоинства:
    Заряджається добре.Швидка.
    Недостатки:
    Поки немає.

Дякуємо за те, що обрали товар нашої торгової марки.
      Приємного користування!

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Anix retail. Цвет: Розовый

Придбав дану розумну іграшку для свого кота, і це стало справжнім відкриттям! Іграшка оснащена сенсорами, які реагують на рухи та звуки, що робить її дуже інтерактивною. Вона може рухатися в різних напрямках, змінюючи траєкторію, коли котик намагається її зловити. Завдяки цьому мій вихованець отримує необхідне фізичне навантаження, що важливо для його здоров'я.
    Ще один плюс — іграшка досить міцна і не ламається навіть після активних ігор. Вона працює на акумуляторі, який тримає заряд досить довго, та і потім можна підзарядити, що дозволяє рідко турбуватися про його заряд. Також варто зазначити, що іграшка виготовлена з безпечних для тварин матеріалів, що є дуже важливим аспектом для мене як власника.
    Мій кіт просто обожнює цю іграшку!

Достоинства:
    Дуже хороша і якісна іграшка для тварин, швидка доставка
  • Оксана Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Вусик. Цвет: Бирюзовый

Коту зашло, с удовольствием наблюдает за ним и играет. Уже есть опыт с другим смарт мячиком, лично мне этот нравится больше, за счёт приятного тихого звука и мягкого материала.
    Второй мяч из пластика, более резвый но громко бьётся о мебель и стены, зато включается по касанию кота

Достоинства:
    Приятный звук, миниатюрный размер, мягкий материал, не крушит мебель
    Недостатки:
    Нет включения по касанию, приходится искать мяч и самой доставать, по требованию владельца
    • Ткаченко К***

подскажите, какой у вас второй мячик, который включается по касанию?

• Продавец  Вусик

Добрий день, Оксана, дякуємо за ваш відгук! Раді, що наш смарт-мячик вам і вашому котові подобається. Оцінка вами приємного тихого звуку та м'якого матеріалу для нас дуже важлива. Якщо у вас буде ще якесь питання чи потрібна додаткова допомога, не соромтеся звертатися. Бажаємо вам та вашому котові веселих ігор і задоволення від використання наших товарів!

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAST-TIM. Цвет: Голубой

Цікава іграшка ! Але тількі для котів ! Моя собака дуже задоволена, але вистачить м'ячика не на довго( собака має звичку гризти м'ячик)(((

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Розовый

Інтерактивний мʼячик просто крутий!
    Песик зайнятий вже півгодини)))
    Також дякую за подарунок (гребінець)

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Владиславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет: Голубой

М'ячикі круті. Кішці сподобались. Любить спостерігати за ним, а як тільки він вимикається приходить просити щоб ввімкнули. Брала другий на подарунок, але кішка все забрала собі) є додатковий плюс покриття м'ячика збирає на себе шірсть тваринки

• Продавец  FlashShop

Добрий день, Анно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Жанна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Синий

Чудова іграшка, брали для собаки він від неї взахваті . Класно що є зарядка

Достоинства:
    Зарядка

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ChakBanan. Цвет: Розовый

Кіт спочатку від перляку чуть не вмер. М'ячик дуже швидко рухається, світиться і джизчіть. Але потім оговтався та почав гратися. Так шо котик зараз в захваті!!!

• Продавец  ChakBanan

Дякуємо Вам за відгук!

• Наталія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Pro Stories. Цвет: Бирюзовый

Усе справне, тримає заряд нормально. Вислали швидко. Наразі усім задоволена

Достоинства:
    Все як в описі
    Недостатки:
    Немає. Киця більше спостерігає, ніж грається :)
  • Влад Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Kormud. Цвет: Голубой

Кошке нравится, я с ней согласен