- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: ВерестМ. Цвет: Графит
За цю ціну, дуже гарна якість. Збирати легко.
- Достоинства:
- Співвідношення якості до ціни
- Продавец ВерестМ
Доброго дня, Андрію!
Ми дуже вдячні вам, за вашу оцінку та відгук!
Будемо раді Вас бачити серед наших постійних покупців.
- Наталія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: chip. Высота: 53. Глубина: 37.8. Ширина: 150. Цвет: Графит / Дуб крафт золотой
Дякую продавцю та виробникам за хороший, якісний товар. Замовляла рік тому шафу, а зараз купила дві тумби під телевізор для мансарди. Матеріал міцний, комплектування добре, всі деталі прийшли, навіть дещо з запасом (шурупи та гвіздочки) тумбу збирала швидко,за схемою. Пакування супер, дійшло все ціле та неушкоджене. Однозначно рекомендую. Дякую за чудовий сервіс. Буду замовляти у вас і надалі.
- Достоинства:
- Легко збирати завдяки правильним розмірам і маркуванню. Колір, як на зображенні на сайті продавця. Неймовірно швидке опрацювання замовлення продавцем і кур'єрська доставка НП до дверей.
- Недостатки:
- ЕвгеніяОтзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов. Цвет: Дуб крафт золотой / Белый
Комод топовий! Наживо виглядає набагато краще, ніж на фото - важкий, всі деталі акуратно зроблені, дуже вдале поєднання кольорів. Телевізор на ньому стоїть ідеально на тій висоті, яка комфортна для перегляду.
Для зборки потрібна буде відкрутка та молоток.- Достоинства:
- Місткий; підійде майже в будь-який інтер'єр.
- Недостатки:
- Нема.
- Юля М***Отзыв от покупателя. Продавец: 48 квадратов. Цвет: Дуб крафт серый
Сподобалась тумбочка
В житті здаєтся ще гарніша
Рекомендую
Упаковка від продавця топ- Достоинства:
- Упакування
- Недостатки:
- Не знайшла
- Продавец 48 квадратов
Вітаємо!
Дуже вдячні за Ваш відгук!
Будемо раді Вашим новим замовленням.
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: ALBAMIX. Высота: 53. Глубина: 38. Ширина: 150. Цвет: Дуб крафт золотой
Приехала в срок быстро.Упаковано хорошо.В комплекте тумбы все хорошо.Собираеться быстро.Вместительная.
- Достоинства:
- Удобно красиво
- Продавец ALBAMIX
Добрий день . Дякуємо , що обрали саме нас . Всього Вам найкращого .